Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Pentru dezvăluirile sale despre Statul Paralel, Elena Udrea e fost vînată timp de șapte ani!

Decizia tribunalului din Bulgaria (după România și Costa Rica Elena Udrea a ajuns să cunoască pe propria-i piele și Justiția din Bulgaria!) a fost amînată pînă pe 14 aprilie 2022. Despre întîmplările din ultima vreme care o au pe Elena Udrea ca personaj central dintr-un film care a reușit să taie rîurile de lacrimi care izvorăsc de o lună și ceva din ochii angajaților lui Dan Voiculescu pe post de bocitoare ale situației din Ucraina, film regizat cu binecunoscuta măiestrie de Statul Paralel, mai puternic în România ca niciodată, voi scrie abia după ce aflu sentința din Bulgaria. Pînă atunci, țin să precizez ceea ce am zis pînă acum în Jurnalul meu video de pe cristoiublog.ro:

Elena Udrea e de șapte ani vînată de Statul paralel, care nu-i va ierta în veci că în loc să se smiorcăie pe la epoleții generalilor din Sistem, ea a făcut dezvăluiri spectaculoase despre Binomul SRI- DNA, dezvăluiri care, alăturate celor făcute de Traian Băsescu, au semnalat românilor adevărul că democrația noastră e una de fațadă. Despre importanța covîrșitoare a dezvăluirilor Elenei Udrea începînd cu ianuarie 2015 am scris în mai multe rînduri. Redau mai jos un comentariu publicat pe cristoiublog.ro din 5 aprilie 2017. Am făcut asta nu numai pentru a se vedea că Statul Paralel a avut toate motivele să se răzbune pe Elena Udrea, vînînd-o timp de șapte ani, dar și pentru a semnala că tot ce se întîmplă azi sub semnul militarizării fără scrupule a vieții politice a fost profețit de fosta colaboratoare a lui Traian Băsescu.


Dezvăluiri de senzație ale Elenei Udrea dintr-un posibil Jurnal II

Luni, 3 martie 2017, Elena Udrea a fost invitata emisiunii România 9, realizată pe TVR 1 de Ionuţ Cristache.
Am acceptat invitaţia moderatorului de a-i fi secund la dialogul de tip interogatoriu, cu fosta candidată la Președinție, în prezent condamnată la şase ani cu executare în prima instanţă la I.C.C.J.
Eu şi Ionuţ Cristache ne-am împărţit rolurile.
El, tînăr jurnalist, şi-a asumat rolul de hărţuitor al Elenei Udrea în cazul Procesului, dar şi al rolului jucat de ea în formarea și consolidarea Sistemului care azi dă peste ea cu brutalitatea rece a unui buldozer.
Eu, jurnalist bătrîn, dar mai ales istoric al clipei, mi-am propus să scot de la Elena Udrea noi dezvăluiri despre ultimii 12 ani de Istoria României, în genul celor făcute în Jurnal.

Mi-am propus asta din două motive:

  1. Sunt sigur că în acest Dosar, al Galei Bute, Elena Udrea e nevinovată. E suficient să amintesc aberaţia din sentinţa prin care cei 600.000 de euro, despre care DNA susține c-au fost daţi de mituitor, n-au fost confiscați, ci trebuie înapoiați de acuzată lui Adrian Gărdean. Decizia, unică în felul ei în cîmpul tactic al Binomului SRI-DNA, își are explicația într-o ilegalitate a DNA. Subordonații Codruţei Kovesi l-au transformat pe Adrian Gărdean din mituitor în martor în acest proces. Și astfel controversatul om de afaceri se pricopsește cu 600 000 euro, drept răsplată de la Lulutza că a dat-o în gît pe Elena Udrea. Ar trebui să amintesc şi cei 67 de martori care au pledat în favoarea fostei ministre, dar neluați în seamă de Complet, care avea sentința dată în plic înainte de a ajunge dosarul la el, dar și confruntarea dintre Elena Udrea şi Gheorghe Nastasia, pretinsul ducător de geantă cu mita, confruntare filmată (de ce n-o cere Elena Udrea, ca să fie difuzată la TV?) în care procurorul se chinuie o oră să-i smulgă lui Nastasia confirmarea c-a luat geanta şi i-a dat-o Elenei Udrea. Ca să le iasă pasiența, procurorii au făcut o şmecherie. La Dosar au pus doar stenograma confruntării. Una e însă Stenograma şi alta e filmarea, care dovedește clar că Gheorghe Nastasia nu numai c-a minţit în denunţ, dar mai mult îi e ruşine acum în faţa Elenei Udrea.
    Aşa cum am mai scris, Elena Udrea ar fi fost condamnată şi dacă dosarul trimis în instanță ar avut doar cîteva foi albe.
  2. Nu ştiu dacă Elena Udrea a fost sau nu coruptă. Ştiu însă că dezvăluirile ei despre Sistem o răscumpără de toate păcatele. Fără aceste dezvăluiri, începute în Jurnal, în Denunţul din 30 ianuarie 2015, în interviul din presă, continuate în alte intervenţii publice, n-ar fi fost posibilă ieşirea la iveală a adevărurilor care au zguduit Binomul, care au atras atenţia asupra folosirii luptei împotriva corupţiei pentru răfuieli politico-mafiote, care au făcut din denunțarea implicării securistice a SRI în anchetele penale și chiar în procese o campanie de prim ordin a presei independente.

Conştient de importanţa crucială a dezvăluirilor făcute de cea care a trăit şi activat în nucleul Sistemului care a condus și conduce şi acum România, ori de cîte ori am participat la interviuri cu Elena Udrea, fie ca moderator, fie ca secund, am lăsat deoparte hărțuielile acuzatoare pentru a mă putea concentra pe întrebările menite a smulge de la ea dezvăluiri. Experiența de om de televiziune m-a convins că ipostaza de procuror, asumată de mulți lideri de opinie, e nu numai ipocrită – mulți din ei sunt niște escroci buni de gură – dar și contraproductivă gazetărește. Acuzatul se apără, tu îl acuzi și pînă la urmă nu iese decît o cădere de rating: telespectatorul se plictisește și oricum e convins că toți fură și de aia n-are el Palat ca Gigi Becali. Chiar din debutul emisiunii, după ce Elena Udrea a dezvăluit că nu mai are o copie a Jurnalului, eu rămînînd singurul deţinător al unui exemplar, i-am zis să scrie o a doua parte, un fel de Jurnal II, deoarece primul se încheie pe 31 ianuarie 2015, cu istorica frază, frază de final de roman balzacian: „S-a întîmplat! M-au chemat la DNA şi m-au acuzat oficial.”

Mi-a făgăduit că se mai gîndeşte. Pînă atunci, în emisiune, ea a făcut noi dezvăluiri despre Sistem, oricînd posibile de a fi scrise într-un jurnal II.
Deoarece emisiunea de o oră şi ceva a abordat şi alte subiecte şi mai ales a avut momente de hărţuire a Elenei Udrea de către tînărul Ionuţ Cristache (m-am convins încă o dată că Elena Udrea e imbatabilă în direct la tv, făcînd faţă oricăror acuzaţii, fără să se intimideze şi, mai ales, fără să se supere) consemnez aici, pentru istoricii clipei din prezent și pentru istoricii din viitor, noile dezvăluiri ale Elenei Udrea.

1) S-a înscris în campania pentru preşedinţie ca să devină preşedintă a României. Din cîte se știe am fost un dușman înverșunat al acestei candidaturi. Înainte de emisiune i-am amintit de interviul din campanie de la Realitatea Tv, în care eu declaram în direct că n-o voi vota în veci, în timp de Rareș Bogdan, cel care o face acum hoață, penală, coruptă, în direct, la televiziunea prezidențială, din Doamnă Președinte n-o mai scotea. Știind că tot ce i s-a întîmplat în ultimii ani își are cauza în candidatură, în emisiune, am întrebat-o niţel nedumerit Ce-a apucat-o? Spre surprinderea mea n-a răspuns c-a greşit, c-a vrut să-şi încerce norocul, ci că era sigură că va intra în turul al doilea, unde urma să-l bată pe Victor Ponta.
De ce era sigură?
Luase în calcul faptul că Klaus Iohannis va fi declarat incompatibil şi prin asta scos din joc. Orice candidat al Dreptei îl bătea pe candidatul PSD în turul al doilea.
Ce n-a luat în calcul?
Faptul că Florian Coldea îl va trage pe sfoară pe George Maior şi va interveni la Livia Stanciu pentru ca Procesul să se amîne pînă după alegeri.
Începînd cu fotografiile de la Paris şi terminînd cu chemarea lui Dorin Cocoş la DNA (puşculiţă a SRI, sacrificată pe altarul Interesului Naţional), Trinomul SRI-DNA-ICCJ s-a dat peste cap să-i oprească ascensiunea ei spre funcţia supremă în stat. E mai mult decît interesant că Elena Udrea a confirmat că Traian Băsescu n-a fost prea încîntat de candidatură, adăugînd că, nu de puține ori și-n alte ocazii, fostul președinte a descurajat-o în ambițiile de a ocupa anumite funcții.

2) În 2013, Elena Udrea și Sebastian Ghiţă au fost la biroul lui Victor Ponta dintr-un bloc de locuinţe pentru a-l convinge pe premier s-o accepte pe Codruţa Kovesi şefă la DNA, în 2013.
Pentru a nu fi recunoscută de oamenii muncii în timp ce bîntuia pe alei, s-a deghizat:

„Am fost deghizată la întâlnirea cu Victor Ponta. A fost și Sebastian Ghiță de față. A trebuit să fiu luată dintr-un anumit loc, eram îmbrăcată cumva, purtam ceva pe cap. Am pus un batic pe cap, aveam și o umbrelă. M-am ferit și de oamenii de pe alei, și de paznic, a trebuit să aștept să urce unii cu liftul.”

3) Era sigură că după încheierea mandatului lui Traian Băsescu va fi arestată de Codruţa Kovesi din două întîmplări dezvăluite în premieră absolută luni seara, de Elena Udrea la România 9.
Prima întîmplare s-a petrecut la sărbătorirea împlinirii de către Traian Băsescu a vîrstei de 60 de ani.
Erau într-o sală de la Sinaia.
Ea şedea la prima masă a sărbătoritului. Codruţa Kovesi, Florian Coldea, cu nevastă-sa, şedeau la o masă aflată undeva pe la mijlocul sălii.
Ca subordonații, nu-i așa?
La un moment dat, ea s-a ridicat de la masă ca să meargă la toaletă. În drum, străbătînd aleea dintre mese, a trecut pe lîngă masa la care şedea Codruţa Kovesi. Aceasta – îşi aminteşte Elena Udrea – i-a aruncat o privire ucigaşă (mă rog, de cea care şedea nu la prima masă, ci la o masă de pe la mijloc, cu Poporul!). Mi-am dat seama că mă va aresta imediat ce nu va mai fi președinte Traian Băsescu. I-am zis asta și fostului președinte. Mi-a răspuns că bat cîmpii.
A doua întîmplare a avut loc de Ziua lui George Maior. Ea, Elena Udrea, şi Alina Bica au venit amîndouă îmbrăcate trăsnet. Atrăgeau toate privirile bărbaţilor. Ea, Elena Udrea, într-o rochie roşie. Alina Bica, cu părul încreţit. Codruţa Kovesi şedea pe o canapea şi discuta cu Liviu Dragnea.
Din cînd în cînd le arunca celor două priviri pline de ură turbată.
I-am zis Alinei – mărturiseşte Elena Udrea – asta ne arestează pe amîndouă cînd îşi va încheia mandatul Traian Băsescu.
Cele două istorisiri în premieră îmi confirmă supoziția că, abuzînd de puterea sa de stăpînă a cătușelor, Codruța Kovesi și-a răzbunat, prin arestarea celor două, toate complexele de femeie tratată de bărbați ca pe un stîlp din marginea șoselei, provocate de două femei din Sistem, Alina Bica și Elena Udrea, după care bărbații întorceau capul.

4) Pentru ca Livia Stanciu să fie numită preşedinta ICCJ, a intervenit pe lîngă Elena Udrea Mircea Toader, prieten cu familia Stanciu din Galați.
A intervenit ca să pună o vorbă bună pe lîngă Traian Băsescu.
În competiţie erau Livia Stanciu şi Lidia Bărbulescu.
Traian Băsescu a optat pentru Livia Stanciu.
La această mărturisire mi-am amintit că în 22 octombrie 2009 Lidia Bărbulescu a fost desemnată de CSM ca președintă a ÎCCJ. Traian Băsescu a sărit în sus cît dealul Cotrocenilor. A avut intervenții dure împotriva Lidiei Bărbulescu, și pe 4 ianuarie 2010 a refuzat să semneze decretul de numire a Lidiei Bărbulescu. În paralel, Divizia Presă a Binomului SRI-DNA, aflată ca de obicei în slujba președintelui, a declanşat o campanie furibundă împotriva Lidiei Bărbulescu.
A fost numită pînă la urmă Livia Stanciu, cea care s-a declarat fără să-i se zbîrcească poșeta sprijin de nădejde al DNA, și cea care l-a făcut pe Klaus Iohannis președinte. N-am mai întrebat-o pe Elena Udrea dacă n-ar fi fost mai bună Lidia Bărbulescu. N-am vrut s-o mai amărăsc și eu.

5) În Jurnal Sebastian Ghiţă se conturează ca unul dintre cei care o informează pe Elena Udrea inclusiv cu secrete de-ale SRI.
Am întrebat-o pe Elena Udrea cum se explică asta.
Mi-a răspuns că Sebastian Ghiţă, omul lui Victor Ponta, voia cu aceste informaţii să ajungă prin ea la Traian Băsescu.
Acestea au fost dezvăluirile mai importante ale Elenei Udrea.
Le-am consemnat considerîndu-le ca făcînd parte dintr-un posibil Jurnal II.
Îl va scrie Elena Udrea?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

25 comentarii pentru articolul „Pentru dezvăluirile sale despre Statul Paralel, Elena Udrea e fost vînată timp de șapte ani!”

  • O femeie foarte inteligenta, mult peste medie. Pacat ca a facut greseala sa intre in politica.

    • Dacă ar fi fost atât de inteligentă, nu ar fi ajuns în situația ingrată în care se află acum.

  • E interesant cum sustinea ca sotul ei Dorin Cocos se ducea la SRI ca sa primeasca ordine ce sa faca cu banii lui din „afaceri”. Coldea i-a ordonat sa sustina cu 500.000 euro televiziunea lui Sebastian Ghita – Deci asta e statul paralel cu oamenii de succes in afaceri,care produc bani pt servicii iar afacerile lor sunt protejate sub pretextul „sigurantei nationale”.

  • Nu știu, dacă datorita Sistemului Paralel existent în România , Elena Udrea va face cei 6 ani de pușcărie sau va fi eliberata, dar cred ca va găsi o soluție sa scrie acest jurnal II, ca sa ii fie confirmate temerile în legătură cu actele de corupție din România în care a fost implicata pe nedrept și sa dezvăluie actele de răzbunare și de injustiție morala puse în aplicare de Laura Codruța Kovesi și nu doar asupra ei ci și a altor personalități politice sau publice pentru a-și atinge țelurile de a se remarca în cadru UE cu ” abolirea ” corupției din România ! Un editorial superb realizat cu multa obiectivitate, cu mult spirit de dreptate și de adevăr , Maestre Ion Cristoiu ! Va mulțumim !

  • Maestre, e prea târziu pentru tot. După „republica procurorilor” acum avem „republica generalilor”.
    Avem un premier general și o să avem un președinte general.
    Ăștia de la armată au făcut după 89 ce au vrut, nimeni nu s-a atins de ei. Acum sunt la conducere.
    Cine se poate pune cu DGIA?? Cine cunoaște și are curajul să vorbească despre afacerile armatei? Nimeni.
    Dau citate dintr-un articol (jurnalul Național)
    „”Cui dă Ciucă un miliard de dolari, ca să scape de Hăpău” titram ”lovitura” din 6 mai, anul trecut. Atunci când dezvăluiam că Mihaela Nicola este ”aleasa sistemului” pentru a apreta imaginea șifonată de ”soldățoi” a generalului Ciucă. Și de a îl transforma pe acesta într-un politician maleabil și frecventabil. Iar mereu surprinzătoarea Mihaela Nicola este în grafic cu ingrata misiune primită – dar răsplătită pe măsură! – chiar dacă a avut mici întârzieri în instalarea generalului Nicolae Ionel Ciucă la Palatul Victoria. Numai că, uite că acum oamenii lui Hăpău deja își permit să umble ”sub fusta” informativă a Mihaelei Nicola! Cea care ar trebui să îl protejeze pe premier inclusiv de dezvăluiri directe sau prin ricoșeu despre când acesta era șeful Armatei sau ministrul Apărării”.
    „Mihaela Nicola va trebui să își folosească toate farmecele PR pentru a bloca ”scurgerile controlate” gata pregătite pentru a fi inseminate public. Precum cea din raportul informativ al DGIA pe Dosarul Piranha V, cel păstrat în seiful personal din biroul generalului Hăpău”.
    ”Șeful DGIA, încolțit de DIICOT” – despre ”pasivitatea” ofițerilor DGIA responsabili de protecția informativă a bazei americane de la Mihail Kogălniceanu” (baza aia de unde s-a furat de un mild. combustibil).
    ”Clubul nevestelor” de la MAE.
    Incredințările directe de achiziții de armament.
    Sunt multe. Armata funcționează ca Stat în Stat, iar acum sunt la putere.
    Să nu uităm că și SRI este tot un serviciu militarizat.
    Dar cui îi pasă? Proștii votează!

    • Cu Udrea treaba e complicată. Până nu predă toată averea nu o să fie lăsată în pace. Așa s-a întâmplat cu marile averi de la Dinu Patriciu încoace.
      Bine că nu e căutată cum e căutat Codruț Marta.

  • Maestre, cu toată simpatia pentru simpatia pe care i-o purtați dumneavoastră Elenei Udrea, titlul articolului ar fi trebuit să fie următorul:
    „Pentru CORUPȚIE ȘI PENTRU dezvăluirile sale despre Statul Paralel, Elena Udrea e fost vînată timp de șapte ani!”
    Este posibil ca al doilea motiv să fi cântărit mai mult, dar, dacă ar fi fost mai inteligentă, feblețea dumneavoastră și-ar fi ținut gura. Ca atâția alți corupți, care, dacă au luat mită, nu au căutat să-și nege vinovăția dovedită, prin dezvăluiri tardive.
    Dacă dezvăluirile ei ar fi fost făcute înainte de a avea dosar penal ar fi fost cu totul altceva. Abia atunci ar fi trebuit să o disculpați, maestre.

    • @profu: In gazetarie, unele omisiuni par a fi acceptabile, astfel incat autorul sa transmita publicului ceea ce doreste. La limita, chiar faptele sau intamplarile relevante, serioase pot fi omise si pot fi mentionate numai cele de can-can si susanelele.

    • (e spre binele public si cu buna intentie, nu era nimic critic in ce am spus, ca sa fie clar.)

  • @Constantinescu Valentin-Ionut
    -sa nu uitam nici grefierii,
    7’500 sunt numai magistratii……

  • mai prozaic:
    asa devin unii mari nenorocitzi in viatza,
    de mici FRATZIILE FURA MANCAREA DIN FARFURIE!
    (se stie,”foamea din gatzi”).

  • -o fi fost vanata de la 7 ani
    exista tot soiul de pradatori…..
    („baietzii cu ochi albastri”,
    despre securoi se spunea ca ar fi fost adunatzi de prin orfelinate;maxtor a avut o catzea luat de la ecarisaj, i-au arata-o hingerii:ASTA VA TREBUIE!
    catzeaua fusese batuta si devenise RASISTA)

  • exista cel putin un balaur,
    cu multe capete, format prin asamblarea diferitelor servicii de securitate din lumea mare,
    si care e mai mult decit un stat, fie el si paralel,
    pentru ca e un suprastat,
    …si are propria constitutie, toate celelalte subordonindu i se acesteia,
    deci acestuia.
    odata prins in trupul acestui balaur…balaur care se inchina ‘constituitiei balaurului’ vei fi, pina la Infinit.

    • suprastatul e caracteristica de turma a supraomului,
      el avand ca tinta punerea la indoiala a turmei omului(care isi are, …insa!, radacina in sinele oamenilor)
      deci e o lupta declarata de pastorul supraoamenilor, baciului care pastoreste sinele oamenilor

      • implementarea ‘constitutiei suprastatului’,
        adica a ‘ecuatiei de miscare a balaurului cu multe capete’,
        se face, pesemne, odata cu manifestarea Marelui Reflux,
        care secatuiesc statele,…cu tot cu variantele lor paralele.

  • Pai daca Basescu voia sa termine „statul paralel” o facea in 5 min, desfiinta securitatea si in facea someri pe toti generalii aia ai p–ii…dar n-a vrut…ce tot ne aburim cu sistemu si statu paralel…sa fim seriosi si statu si statu paralel sint 2 gasti mafiote calare pe bugetu statului de drept…iar Udrea asta a fost curva de serviciu din statu lu Basescu…acuma a fost dovedita si va face puscarie…iar zecile de milioane spaguite ramân in off-shore-uri pt cind o iesi din pirnaie…sictir…

  • In Romania din neica-nimeni la caracter si intelect ajungi peste noapte politician VIP. In Romania daca sti sa stai in genunchi la prohapul potrivit(unisex) esti dintr-o data super VIP. Cine era UDREA inainte de a deveni VIP!. Neica-nimeni. Acum ajungem sa citim jurnalul UDRUTEI de parca ar fi memoriile lui CONSTANTIN ARGENTOIANU. Noaptea mintii!. Cum sa cred macar doua cuvinte din jurnalul UDRUTEI pe care pot sa o asociez cu LUPEASCA. Madam UDRUTA, o parvenita a sistemului post-decembrist(ca multi altii, gen RARES BOGDAN), o femeie care a profitat de slabiciunile si transpiratiile unora atunci cand i-au vazut funduletul, o femeie care a dat cu gheara precum o pisica atunci cand trebuia sa primeasca o recompensa si nu in ultimul rand sa ajunga PUPILA unui presedinte. UDRUTA a cochetat cu sistemul pe care acum il blameaza(dualul, DNA-SRI). A mancat, a baut cu SISTEMUL si era in ORGASME ca sta la masa decidentilor puternici. Mai era unul care bea si manca cu SISTEMUL(parca DRAGNEA), dupa care il spurca. UDRUTA nu este nevinovata, are pacatele ei. Cine este vinovat dupa imbranceala de dupa ‘89 pentru CORUPTIE, pentru EVAZIUNI FIACALE, pentru alegeri FURATE, pentru HALUL IN CARE A JUNS TARA ASTA, pentru…..etc. NIMENI!. Acum UDRUTA vrea sa devina un NIMENI. Plange ca e un NIMENI. Tiiiii….ce inseamna degradarea caracterului uman. Imi aduc aminte de o replica din piesa de teatru ESCU…: PARVENITII NU STIU SA TRAGA CU POSTOLUL!

  • C-o fi cazut ‘Mneaei de fazan asa o fi dar chiar sa am compasiune pentru cei care au distrus tara in cei 32 de ani ,niciodata.Cel mai bine se vede acum cand apare si mai clar distrugerea aproape in totalitate a productiei autohtone.

  • Domnule Ion Cristoiu
    Asta cu 7 ani suna interesant,dupa 7 ani putrefactia e completa,se poate face si exhumarea eventualelor oseminte.
    Acum ce spuneti Dvs e adevarat,am urmarit cu atentie ce s-a intamplat in ultimii ani doar ca astia se macelareau de vreo 18 ani cel putin
    In 2004 stiti istoria,basescu presedinte,solutia imorala,atunci Gusa a zis-o…..poate ati uitat”a doua fratie a securitatii” si lucrurile adica mariajul securistilor s-a stricat destul de repede,biletelul roz,suspendarea,nastase si multi altii la puscarie,perversiunea sistemului e ca i-a condamnat pe unii care au furat un miliard pentru niste chinezarii ieftine de exemplu.A urmat apoi a doua suspendare a lui basescu si tot asa…..repet…”a doua fratie a securitatii” basescu-voiculescu…..sa zicem asa….mai lipsea adamescu si marin ceausescu….adica baietzii astia cu banii fostei securitati de fapt banii statului roman dinainte de 1989 din comert exterior afaceri cu arme si alte lucruri mai putin „ortodoxe”.
    Acum sa incerc umil sa imi spun opinia despre statul paralel
    Fuga lui ghita in Serbia,bine asta se plimbase prin cateva state si nu stiau aia cum sa scape de ceva atat de urat mirositor inainte sa fie parcat pe la sarbi…..echivaleaza cu defectarea lui pacepa……cunosc detaliile……ca sa vedeti cat de mort e statul paralel….distrusul ala de hapau de la dgia s-a dus acum vreo cateva luni parca in serbia cu caciula in mana tot la ghita….adica baietzii sunt morti ca sa zic asa
    Discutand foarte serios cei din „institutiile de forta” nu au mai reprezentat parteneri seriosi pentru anglo-saxoni sau europeni dupa fuga lui ghita din 2016,adica bun,agenti,sa faca un filaj,sifoane…cam atat…..de fapt sri-dna-iccj reprezinta nimic azi,eventual o sperietoare de ciori pentru niste impaiati speriati si de umbra lor-pompos isi spun politicieni,sunt doar niste drone,niste prompter-isti…..nu stiu daca azi sunt 5 politicieni care sa faca politica in parlament,ceilalti oricum sunt niste ospatari care nici prosopul pe mana nu stiu sa-l tina
    Ati pomenit-o pe kovesi,coldea,livia stanciu….despre morti numai de bine…..repet….dupa fuga lui ghita din 2016…oamenii astia traiesc din amintiri
    Calitatea elenei udrea a fost ca i-a simtit ca sunt niste impaiati fricosi si a avut tupeu sa se dea la ei.Cum a papat bani din aceiasi troaca cu ei au executat-o
    Ca si „prognoza politica”….in urmatoarele 5-6 luni sa zicem va fi macel,masacru…nimeni….dar absolut nimeni dupa „scena politica” nu e nemuritor…..adica va fi ceva „magic”…..asa cum v-am povestit….Romania nu mai are institutii de forta-servicii de vreo 6 ani decat pentru niste gigei locali care isi dau in cap cu succes unii altora doar ca s-a petrecut „minunea” si Romania e in faliment.
    Domnule Ion Cristoiu
    mai tineti minte geoana”nici noi nu mai stim cati suntem” si „e asa secret ce facem ca nici noi nu stim cu ce ne ocupam”…..nenorocirea e ca sunt prea multi pentru niste bani care vor fi din ce in ce mai putini….se vor manca intre ei ca hienele,bine unii sunt necrofagi…..
    Acum mai e un aspect…..adica trebuie gandita in termeni animalici-legea junglei problema….purcelusii astia de politicieni….m-am ingrozit….peste 45.000 in consilii locale,judetene,primari,parmamentari,vorbesc doar de cei alesi direct…adica 45.000 purcelusi sunt paziti de vreo 300.000 catei militarizati si de vreo 6.000 caini de procurori si judecatori din justitie….Pai cand astia nu vor mai avea ce sa manance intai devoreaza purcelusii ca sunt grasi
    Toata Stima

  • In primul rind democratie nu exista nicaieri in lume.N-a fost, nu e si nu va fi in veci. E doar o vorba aruncata de-un grec parshiv ca sa se asigure ca plebea isi tine pliscu’ inchis si voteaza pe cine trebuie. E mult de explicat la partea asta, da’ dvs intelegeti mai bine decit oricine…Referitor la udrea, nu mi-a fost niciodata simpatica,dimpotriva, mi se pare ca e o femeie obraznica care merge prin viata dupa principiul „interesu’ poarta fesu'”…a stiut sa profite de ce i-a pus pe tava destinul, si a facut-o fara retineri. Asta e impresia pe care a creat-o prin aparitiile ei, diversele situatii descrise in articole, vazute in interviurile cu ea s.a.m.d….Am avut intotdeauna retineri referitor la competenta ei. Faptul ca pare „competenta”, nu e acelasi lucru cu e „descurcareata”…sint doua lucruri diferite…ea e descurcareata…A mers prea departe cu anumite lucruri…ca a fost lacomie, comportament specific persoanelor parvenite care dintr-o saracie lucie s-au vazut in mijlocul unor oportunitati deosebite, numai ea poate raspunde unde-i adevarul, eu pot sa spun doar ce perceptie a creat felul ei de-a fi…in final publicul judeca dupa perceptie, dovezi cap-coada nu vor fi puse la dispozitia nimanui, nici macar a celor care se joaca de-a justitia…Greselile pe care le face pornesc de la incapatinarea care reiese din declaratiile ei, comportamentul ei, felul cum se imbraca,machiaza,coafeaza atunci cind vrea sa dea cu tifla cuiva. Uneori modestia ajuta sa treci peste hopuri, ea a ales alta cale iar acum s-a impotmolit in izte,unele create chiar de ea. Multe dezvaluiri au inceput sa fie facute publice dupa ce au inceput sa o acuze in fel si chip.Daca stia cum merg lucrurile, de ce nu a facut dezvaluiri inainte sa fie acuzata, arestata etc????De ce? La fel si Basescu…Din tot ce ati descris in articol, eu inteleg ca haosul din tara asta, politica infecta din tara asta, e facuta de politicieni neghiobi, niste talimbi care n-ar trebui sa fie lasati sa mearga pe strada fara insotitor…astia-s pericol public, ba chiar usor de manevrat de oricine din interiorul tarii sau chiar din afara ei…Eu inteleg din spusele dvs ca posturile, unele importante, din tara asta, sint distribuite pe criterii PCR(Pile Cunostinte Relatii), nicidecum pe competenta si profesionalism…Ca sa te duci deghizata, cum s-o fi dus ea, ca sa aranjezi cine sa fie pe un post sau altul, mie-mi arata ca cine imparte, parte isi face…Tot ce descrie ea, inclusiv basescu in ultimele iesiri de saptamina asta, arata un singur lucru: Romania e in bataia vintului, nu e condusa de nimeni, deciziile se fac dupa ureche fara legatura cu nimic altceva decit preferintele si pilele de moment…E tragica situatia, in 32 de ani totu-i praf si pulbere din cauza abuzurilor ca cele descrise de duduia asta…Nu ma intelegeti gresit, nu am nimic cu ea, dimpotriva, sustin promovarea femeilor in posturi cheie, inclusiv la scaunul de la Cotroceni, dar sustin acele femei care au inteligenta necesara sa poata conduce o tara,sa o faca impartial si nu dupa toane sau preferinte personale. Ce se intimpla la noi e departe de a fi asa, totul e bazat pe mish-mashuri.Coana chiovesi iti lasa impresia ca e o puchinosa ordinara, ba cred ca e si o mincinosa fara scrupule,altfel nu ar fi ajuns unde e. Cind am auzit de realizarile”maretze” pe care le-a anuntat cu tam-tam, mie mi-a fost clar ca udrea, basescu,dragnea, in viitor si herr, ponta daca indrazneste sa vrea din nou sa stea in jilt la Cotroceni,rude de-ale acestora, nu vor fi lasati in pace, or vor fi bagati la zdup, or vor fi plimbati ani buni prin tribunale si li se va imputa suma dupa suma, valori mari…Chestia cu Ndrangheta m-a amuza si azi…Daca nu era sportiva noastra sa-i prinda, atunci cine? carabinierii?Pfff, ce esti copil…Mai ramine sa anunte c-a fost ajutata de niste samurai sau ninja, ca-n rest am vazut-o si pe asta… Asa joaca vestul, pt ca ce vedti, deciziile astea care par aiurea, nu-s facute direct de ai nostri…ai nostri le aplica, ei executa fara sa cricneasca de frica sa nu-si piarda privilegiile sau ca sa nu intre in vreun cacat fara iesire…deciziile sint facute in afara…e ca in povestea cu „Criotorasul cel viteaz”…unde dai si unde crapa…vestul are planuri mari, planuri in care tari ca Romania trebuie sa accepte deciziile facute de altii, in alte parti ale lumii…pt asta trebuie creat precedent…precedentul creat trebuie sa incalce legi locale, constitutia, tot ce are semnificatie si cumva protejeaza tara si locuitorii…prin udrea s-a creat un precedent…precedentul nu e ca s-o bage la puscarie pe fata lui Basescu…precedentul e clar ca sa slabeasca, chiar sa termine anumite articole din Constitutia Romaniei…acum trece neobservat acest aspect, toti ochii sint concentrati pe udrea si ca e condamnata, i s-au incalcat nu stiu ce drepturi,bla-bla-bla si bla-bla-bla…ea a cazut ca musca in lapte pt ca e persoana cunoscuta intern si international, numele ei, figura ei atrage atentia oricui se uita la stiri sau aude de decizia justitiei referitor la ea…miza e pt viitor…Nu degeaba hunii si polonezii nu vor sa auda de UE in anumite situatii,mai ales cind vine vorba de decizii care le incalca Constitutia…la noi e usor de terfelit orice pt ca sistemul creat chiar de udrea si basescu(degeaba se supara nea marinaru’ cind e acuzat de „crearea sistemului”, e o realitate, nu o inchipuire), e in miinile unor caca frica, imcompetenti, impostori chiar…Daca am avea in functiile cheie oameni toba de carte si imposibil de santajat, situatia ar fi alta…Mie imi placea foarte mult Dana Girbovan. Nu-i cunosc activitatea in cele mai mici amanunte, deci parerea mea e bazata pe ce-am vazut la TV sau am citit pe internet. Dar intotdeauna cind o vad in interviuri sau citesc ce-a spus, ma convinge ca este o persoana foarte bine pregatita si cred ca ar face curatenie serioasa printre ticalosii din breasla ei…(ca sint si acolo ticalosi destui, nu poate nega nimeni acest aspect)…Nu cred ca o Dana Girbovan ar putea fi intimidata de parshivii vestici,nu cred ca ea ar permite crearea de precedente, precedente periculoase care duc la distrugerea articolului 1 din Constitutie si nu numai…Daca ma insel, scuze, azi asta e ce cred bazat pe ce-am vazut si auzit cind vine vorba de Dana Girbovan…O lege scrisa clar, nu poate fi interpretata dupa cheremul fiecaruia…Romania nu poate fi guvernata dupa ideile UE daca acele idei intra in conflict cu legislatia sau Constitutia locala, a Romaniei. Pina si Basescu dadea ca exemplu Germania…germania nu accepta ce vrea UE-ul pina nu se decide la Karlsruhe daca e in ordine sau nu, daca ce spune UE intra in conflict sau nu cu legile germaniei…De ce la noi e altfel??? Ca sa se tropaie peste tot ce-i al nostru(inca), udrea e sacrificata…Nu cred ca ea a ales sa treaca prin Bulgaria din intimplare…e cel mai aproape de Bucuresti, dar nu cred ca e acolo doar din acest motiv, putea sa plece cu o seara inainte si pina dimineata era in Grecia…baschetbalista noastra s-a legat si de Borissov al bulgarilor…e posibil ca nici Bulgariei sa nu-i convina fitzele UE-ului si sa nu danseze dupa cum vrea UE-ul, sau o chiovesi. Faptul ca decizia bulgarilor a fost aminata pina joi, sa nu fie un aranjament cum a facut Ghita cu Serbia…orice e posibil in final…desi tradatori sint peste tot si fiecare are grija de interesele lui si numai ale lui…daca cei din Bulgaria, autoritatile implicate in a decide extradarea lui Udrea au si alte interese si o pot folosi pe aceasta femeie ca sa obtina ceva, o vor face fara sa clipeasca. E posibil sa fie nevoie de un compromis serios. Nu m-ar surprinde ca bulgarii sa-i aiba la mina cu ceva pe astia de la noi.Daca da, si ai nostri nu vor face pe plac bulgarilor, udrea o sa-si vada de drum…Trebuie sa fie o chichitza legala pe care doar avocatii sau cei din justitie sa o inteleaga cap-coada, altfel udrea era deja in Grecia sau Dubai sau unde avea ea de gind sa ajunga…In fine, intrigile moderne sint facute de oameni de-o mediocritate execrabila. Culmea e ca astia ne conduc…Apropos de ura si rautati: am vazut un film cu Hellen Mirren si Jeremy Irons – „Elizabeth I” – film cit de cit istoric, foarte bine jucat. Ce m-a socat (si scirbit), aratau pe linga intrigile de la curte, pedepse aplicate la vremea lui Elizabeth I…Nu am vazut niciodata intr-un film executii ca cele aratate explicit in acest film”artistic”…Mi s-a parut insuportabil, inuman desi e un film in ziua de azi, acele lucruri s-au intimplat…oameni care chinuie alti oameni…or scenaristul si regizorul filmului sint sadici, or publicul apreciaza astfel de scene oribile, nu stiu…aratau printre altele, condamnatii la moarte: intii ii spinzurau atit cit sa-i chinuie, nu sa-i omoare pe loc.Apoi ii despicau ca pe animale, ba chiar era o scena explicita in care unuia ii atirnasera intestinele de o roata si i le trageau din el…nu m-am asteptat la astfel de exemplificari intr-un film istoric, cum nu ma asteptam ca in zilele noastre astfel de scene sa fie permise. Nu am putut sa ma uit la asa ceva…de ce am descris asta? Pt ca sint citeva replici in film care arata gindirea englezilor si a francezilor. Daca acele evenimente din film au fost prezentate asa cum s-au intimplat in istorie, gindirea celor doua natii nu e schimbata nici azi, azi cind teoretic nu mai traim in evul mediu…daca am fi trait la vreamea aia, o udrea ar fi fost sacrificata doar pt ca era incomoda celor care aveau ca preocupare principala intriga si protejarea propriului dos. E tragic, dar e realitate. Desi azi nu mai are nimeni curajul sa aplice pedepse ca cele aratate in film, daca ar avea din nou cadrul legal sa poata face asa ceva,pariez ca nu s-ar da deoparte de la astfel de atrocitati. Ce se intimpla azi e la fel de mirshav si periculos pt omul de rind,chiar daca metodele sint altele…odata calea deschisa spre abuzuri, e greu de oprit, pt ca unora o sa le placa ideea si puterea de care vor profita, altii vor fi prea fricosi ca sa spuna STOP unei nedreptati. Cred ca avem nevoie mai mult decit oricind de oameni seriosi in fruntea statului, nu maimutzoii de azi.Cred ca trebuie sa doveasca ca au capacitatea intelectuala sa faca fata cerintelor si sa dovedeasca ca au in pantaloni o pereche de coaie cit nucile de cocos si imposibil de zdrobit…Aia e.
    P.S. Am vazut ca ati luat la cunostinta de situatia de care v-am scris la articolul de ieri. Dvs aveti la dispozitie informatiile necesare ca sa depistati cine si-a batut joc. Faptul ca nu ati spus nimic(cum se mai intimpla uneori), imi intareste convingerea ca persoana respectiva nu va este straina. In orice caz, va multumesc pt ca ati actionat si va rog mult nu mai permiteti acelei persoane sa faca circ aici. Asta e singurul blog de interes pt mine, restul sint o porcarie…garbage.

    • ”Se știe”
      Coterii, coterii, coterii! Mi se face greață! Cum să meargă bine lucrurile în țara noastră când s-au petrecut și, desigur, se petrec în continuare astfel de mașinațiuni? Cum să nu intervină ”exteriorul” și să bage bățul în mocirla în care băltim? Nu sunt antifeministă! O voi respecta mereu pe Mona Muscă – indiferent ce acuzații i s-au adus – dar pe una ca Elena Udrea, care a profitat nepermis de simpatia pe care i-a arătat-o Traian Băsescu și care s-a urcat ca purceaua în copac, n-am s-o iert niciodată. Aceleași coterii le folosește și acum demonstrând pe față că banul e suprem, nu adevărul! Cred că domnul Ion Cristoiu e măgulit (subconștient) de interesul jurnalistic pe care i l-a acordat Elena Udrea. Încă o dovadă că Elena Udrea e unsă cu toate alifiile și pentru că stă pe grămezi de bani va continua în același stil!

      • Politicienii de la noi deabea acum au inceput sa inteleaga cum functioneaza vestul. Udrea e „victima” de doua ori…una pt ca asa se prezinta singura,undeva intelege ca a facut greseli si si-a facut-o cu mina ei… si a doua pt ca a fost folosita de altii mai abili si cu interese ascunse si ea nu a inteles la timp partea asta, i-a placut mult puterea, dar si banii…stau si ma intreb daca e atit de bogata cum cred unii, de ce concubinul ei e chemat in judecata pt neplata facturilor la energie????Cred ca pina si luxul pe care-l afiseaza e de ochii lumii si asta ii dauneaza…O avea ea firme, sofer si ce o mai avea, da’ asta nu inseamna ca plateste din banii personali…poate foarte bine sa plateasca prin firmele pe care le are(agentie imobiliara de exemplu)…mish-mashuri cu banii la greu…prin manevrarea banilor sub acoperirea firmelor se fac multe matrapazlicuri,pina ii prinde…Nu intru in detalii, ca sigur stiti aceste aspecte…
        Nu stiu cine e doamna Mona Musca, dar e pacat ca misoginismul, mai ales in Romania, e prezent si-n anul 2022. O sa rideti de mine, dar la cit „mishto” se facea pe tema Viorica Dancila,am auzit-o dindu-le cu tilfla la aia de la UE si mi-a placut mult cum i-a pus la punct. Nu am auzit nici un politician barbat sa le spuna verde in fatza la patzachinele(de ambele sexe) de la UE, ce le-a spus Dancila. Mi-a fost clar ca dupa ce i-a torpilat bine acolo, zilele ei sint numarate, pt ca nu ai voie sa-i spui vesticului ca-i bou si nu stie pe ce planeta e…aici cind ii atragi atentia unui vestic ca greseste cu ceva, e nesimtit, sau e prost, e considerat ca e ca si cind iti tragi singur in picior…e o expresie a lor care arata ca mai bine-ti vezi de treaba, te faci ca ploua si mergi inainte ca ei tot ce vor fac…Va doresc o zi buna.

  • Va salut ! Subscriu, Maestre ….

  • Charles-Louis de Secondat, Baron de La Brède et de Montesquieu a propus nebunia de acum in locul Dreptului roman.
    Justitia este putere in stat ptr ca are acces direct la institutiile de forta.
    =======================================================================================
    Istoria justitiei este ISTORIA ERORILOR JUDICIARE
    =======================================================================================
    Justitia lucreaza cu adevarul juridic (inscrisuri, probe, martori). Este diferit de adevarul obiectiv ptr ca : inscrisurile
    pot fi falsificate, probele masluite, iar martorii mincinosi/ mitomani; deci poti fi condamnat pe nedrept.
    Citez :”justitia este feroce cu oamenii saraci”. Nu au bani ptr un avocat „bun” care sa creeze un adevar juridic pe care
    sa-l accepte instanta.
    ===================================================================================================
    Judecatorii nu au dreptul ca prin interpretarea legilor sa devina legiuitori. Voltaire zicea : ” a interpreta legile este sinonim
    cu a le corupe”
    Magistratii ascund in spatele cuvintelor pompoase : prostie, incompetenta ,ura, indiferenta, …abjectitate
    =================================================================================================
    Parerea mea : JUSTITIA ESTE UN SERVICIU PUBLIC CU ROL DE OPRESIUNE IN SOCIETATE
    Stanciu vs Barbulescu; aceesi ticalosie si servilism (am analizele mele). Stiu ca M.Toader a fost coleg de nava cu
    Basescu. De ce trebuia Udrea sa intervina ptr Stanciu ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *