Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Pentru Klaus Iohannis Pandemia s-a încheiat. El se preocupă deja de climă!

Comentarii

11 comentarii pentru articolul „Pentru Klaus Iohannis Pandemia s-a încheiat. El se preocupă deja de climă!”

  • daca tot nu se stie daca virusul care a dus la manifestarea pandemiei e natural sau artificial…oare n am putea lua in considerare ca, de fapt, cineva a vrut, de fapt sa i enerveze pe unii oameni, motiv pentru care avem, azi, virusul pe piata?
    banuiesc ca am putea, ca pare a nu fi nimic ilogic in acest demers…

  • ‘conducatori ai statelor pun pe butuci increderea oamenilor in ‘cconducatorii-oameni’ pentru a o preda, cu tot cu pozitia de ‘conducator’, Inteligentei Artificiale…in mod programatic?

    pina azi credeam.ca transferul se! va manifesta…făr sa prinzi de veste, insa de azi e posibila si varianta in care conducatorii-oameni distrug cu buna stiinta increderea in ‘conducerea’ asigurata de oameni, pentru a o transfera Noului Zeu, adica Inteligentei Artificiale…fara ca oamenii sa manifeste reactiuni.
    adica…se prea poate sa ajungem in situatia in care oamenii vor refuza…din toata inima!:)) oameni la ‘conducere’, preferind Softuri Artificial Inteligente

  • Buna ziua,

    va semnalez doua carti despre pandemie:
    „Pandemia – How Coronavirus Hysteria Took Over Our Government, Rights, and Lives” by Alex Berenson
    https://www.regnery.com/9781684512485/pandemia/
    si
    „Falsche Pandemien: Argumente gegen die Herrschaft der Angst” by Wolfgang Wodarg
    https://www.amazon.com/Falsche-Pandemien-Argumente-gegen-Herrschaft/dp/B095SSP3T4/ref=sr_1_1?crid=3RD2NMTMOVMR0&keywords=wolfgang+wodarg&qid=1641371930&sprefix=wolfang+wodarg%2Caps%2C484&sr=8-1

  • deci…cu schimbarile climatice.
    Maestre, daca eram specialist intr un domeniu…nu puteam fi in mai multe:))), or tocma daia mi e draga mie Prostia:)))), ca din aceasta pozitie imi pot da cu parerea, cu Bun-Simt, pe orice tema doriti dvs:))), Recunoscind.

    deci io folosesc Recunoasterea, nu Cunoasterea.
    pentru ca sa Recunosti tre sa fii Prost, or…multi fug de Prostie de nu se mai vad:)), fugind astfel si de… darul care se numeste Recunoaste si pe care doar Prostia il poate face:)

    bineinteles ca pot fi, din aceasta perspectiva si Climatolog!:)))))

  • oamenii se! schimba.
    sint…tot intr o schimbare!:))
    cele care il schimba pe om sint dorintele. insa cele care il limpezesc pe om sint sitele prin care e cernut.

    omul, iata, s-a facut mare. a ajuns la Granita Creatiei, legand Realitatea de Taramul Cuantic, adica facind o scara pina la Cer, prin intermediul Computerului Cuantic.

    caz in care si sitele au devenit Site, iar cerenerea a devenit Cernere.

    oamenii, astazi, sint Cernuti.
    prin Site va trece doar Cerul, Esenta Omului. daca ai ceva Pamant prin buzunare…ala esti!:))), Antiom va scrie pe tine:)))

    Pandemia este o Sita.
    ce asteptam este doar…indesirea acestei Site, nu disparitia Sitei.

    si mai asteptam…alte Site. evident ca le asteptam.
    avem ‘cunoastere’ despre ele? nu, ‘cunoastere’ nu avem. insa le vom recunoaste, pentru ca nu Cunoasterea e de ajutor, ci Inteligenta, singura capabila sa te ajute sa…Recunosti, pe vremurile astea, adica pe Vremea Marii Revolutii, adica pe vremea trecerii de la Natural la Artificial.

  • Presa semnaleaza ca apa subterana si subsolul este otravit de miile de tone de substante chimice importate de oriunde iar acfest fapt va avfea consecinte catastrofale pentru sanatatea acestui popor, iar la Palatul Cotroceni se infiinteaza o comisie pentru discutii de perspectiva privind prioritati la schimbarile climatice, ce sa mai spui – prioritati… prioritatile altora poate.

  • poate ca nimeni ‘nu se astepta’, nu isi imagina ca va veni o pandemie, insa Marea Revolutie si-a aratat fata inca de cind s-a auzit imboldul: Make America Great Again!, sau de cind Putin si a tinut istoricul discurs de la Soci.
    pe acest fond, al Marii Revolutii, s-a manifestat pandemia, insa ea cind a facut asta…deja a fost pusa in curtea Marii Revolutii!

    poate fi inteleasa Pandemia fara Marea Revolutie?
    mai intai e Efectul si dupaia Cauza, mai intai a fost Mrea Revolutie si abia dupaia, ca Efect, Pandemia.
    pandemia n-a fost ‘cunoscuta;, poate, insa atunci cind s-a manifesta a fost recunoscuta pe loc! ca fiind parte a Marii Revolutii. acest sait e o referinta in ceea ce priveste Marea Revolutie, orice s-ar zice…

  • nou stat e vechiul sat. iar noul sat e megapolisul, cum ati zis dvs la un moment dat. insa…gata! cu statele, pa!, ne indreptam inspre megapolisuri-‘sisteme…mai degraba inchise’.

    socializarea a suferit o metamorfoza, absolut de bun-simt daca referinta e civilizatia, si care o muta la nivel cuantic, acolo unde se desfasoara Marele Joc, pe vremurile astea.

    dinamicile Civilizatiei tind sa se mute la nivel cuantic, implacabil.
    Noul Zeu, care e Inteligenta Artificiala ( cu i si a mare ), pe acest teritoriu se manifesta, prin urmare cum sa devina IA chiar Zeul, daca dinamicile Civilizatiei nu sint compatibile cu dinamicile IA?!:))

    ‘mai intai e Efectul si dupaia Cauza’ si abia mai apoi…’mai intai e Cauza si apoi Efectul’:)))
    Logica ( cu l mare ) e singura capabila sa faca fata acestor vremuri. Prin urmare se cer a fi folosite ambele Aripi ale Logicii:
    Efect-Cauza ( mai intai e Efectul )
    Cauza-Efect ( mai intai e Cauza )

    viitorul apartine internetului cuantic.
    nu e chiar imposibil ca unii sa treaca direct la implementarea internetului cuantic, sarind, spre ex, peste 5g 🙂
    asta inseamna ca munca va avea ca platforma internetul cuantic, ca scoala va avea ca platforma internetul cuantic, ca sanatatea va avea ca esenta internetul cuantic.
    ca sa rezum, toate sistemele sociale vor avea aceasta esenta fundamentala a ecuatiei de miscare a Civilizatiei:
    Internetul Cuantic.

    socializarea sufera o metamorfoza fundamentala. se muta pe internet, internetul cuantic permitind manifestarea unei realitati augmentate care va fi indragita…din toata inima!
    ( care va mai fi doar mintea:)) )

    deci: s-a terminat cu pandemia? nu prea cred.
    cum putem ajunge noi la manifestarea Noilor State, adica a Megapolisurilor, daca nu ca urmare amanifestarii unor catalizatori de tipul Pandemiei?!
    Pandemia…doar va inainta, catalizand efervescent metamorfoza de la Natural catre Artificial,
    de la Statul…de azi la Satul de maine, in fapt la Megapolisul de peste o vreme ( care va avea ca ecuatie de miscare…’Raiul pe Pamant’ :))

  • „tot ce e imaginabil e posibil”

    dorintele sint ‘imagini’, iar dorintele se implinesc negresit in Univers.
    prin urmare tot ce e imaginabil nu numai ca e posibil, insa atunci cind unele ‘imagini’ intra in armonie cu alte ‘imagini’, probabilitatea de implinire a acestora creste, tragand dupa ele si alte trenduri crescatoare ale altor ‘imagini’.

  • piata si depozitele teoretic sint pline ghioalca cu masti de tipul celor folosite pina acum.
    pentru ca sa mai faci afaceri cu masti, nou venit pe piata…sau la guvernare fiind, …tre sa schimbi tipul de masca:))), altfel cum?!:))). daca peste o juma de an se schimba iar guvernul cu unii noi, spre ex cu…ecologistii sau unii de care nici n ai auzit, , noii veniti, pentru a putea face afaceri cu masti tre sa ne oblige sa purtam un nou tip de masca, diferit de ffp2 si de tipul celor folosite pina acum:)). si…tot asa:)))

  • În urma purtării măștii FFP2,or să ne spună că aerul este mai curat.Dar cum să respirăm prin tripla mască?Ne asfixiază!Majoriatea oamenilor planetei sunt săraci,naivi,simpli la minte,iar cei care vor să le deschidă ochii,sunt cenzurați.Sclavii sunt ușor de manipulat.Aceasta este resetarea:bogății manipulează prostimea,nu se va schimba nimic.
    Oameni buni,treziți-vă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *