Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Pentru voi, cu toată dragostea!

În data de 8 Martie 1914, se sărbătorea pentru prima oară Ziua Internațională a Femeii, cu scopul de a susține egalitatea între sexe și drepturile femeii. Multe reprezentante ale sexului frumos au contribuit la oficializarea acestei sărbători și multe femei au contribuit la emanciparea femeii. Așadar, astăzi sărbătorim femeia, locul său în societate și toate realizările femeilor în decursul istoriei și în viețile noastre.

Femeile au fost discriminate mii de ani, dar, totuși, au avut curajul și puterea de a lupta împotriva acestei discriminări, iar asta nu prin puterea formelor frumoase ale corpului, ci prin puterea inteligenței și înțelepciunii lor.

Faptul că femeile au astăzi dreptul de vot și multe alte drepturi pe care înainte nu le aveau, nu se datorează sânilor sau formelor feline ale trupului, ci datorită unor femei care și-au folosit mințile și curajul pentru a face o schimbare în lume. Nu frumusețea le-a ajutat pe Ioana d’Arc sau Margaret Thatcher să rămână în istorie. Marie Curie, Amelia Earhart, Tabitha Babbitt, Simone de Beauvoir, Josephine Cochran, Anna Connelly, Stephanie Kwolek, Florence Parpart și multe altele, fără a menționa numele grele din literatură sau cinematografie, au fost femei care au schimbat lumea.

Eu, pe 8 Martie, le urez o zi frumoasă și o să ofer complimente femeilor care sunt femei în adevăratul sens al cuvântului.
O să fac o plecăciune de respect în fața femeilor care reprezintă mai mult decât niște forme fizice frumoase. Prin acest gest, vreau să se înțeleagă că am oferit mai mult decât simbolica floare, ci respectul meu. (poate mesajul meu de 8 Martie este cam sec, dar mai bine sec decât lipsit de sinceritate).
„Gods are like men; they are born and they die on a woman’s breast.” – Jules Michelet

La mulți ani, Cora Muntean, Steliana Huhulescu, Mihaela Olaru, Smărăndița Păcuraru, Sabina Ivașcu, Monica Simion, Marcela Feraru, Nausica Mircea, Silvia Bodea Sălăjan!
La mulți ani, femei dragi!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Pentru voi, cu toată dragostea!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *