România a câștigat meciul contra Ucrainei cu 3-0, în primul meci al grupei E de la EURO 2024

Pictorița Mihaela Rizon, de la freza stomatologică la pensulă

Scriu aceste rânduri în zorii zilei de 4 aprilie. În calendarul zilelor internaționale se menționează că este Ziua Minciunii. După 1 aprilie, Ziua păcălelilor, o zi dedicată minciunii este deja prea mult într-o lume în care trasul pe sfoară, în toate domeniile, este la ordinea zilei. De aceea, eu prefer adevărul așa cum este el. Spre exemplu, astăzi doresc să vă aduc în centrul atenției un artist plastic autentic. Cu impresionante realizări în pictură, în desen. Este vorba despre doamna Mihaela Rizon.

-Vă rugăm să vă prezentați.
-Sunt Mihaela Rizon, de meserie sunt medic, am terminat Facultatea de Medicină dentară din cadrul Univ. Ovidius din Constanța, promoția 2004.
M-a atras de mică pictura și desenul, de aceea am urmat o școală generala cu profil de arte plastice (pictura în ulei și modelaj în lut), dar mai mult mi-am dorit să devin medic stomatolog și am lăsat în urmă arta. După o pauza de aproximativ 24 de ani, mai exact din noiembrie 2016, am reluat studiul de desen și pictură luând lecții online de la diferiți artiști.
De puțin timp, am fost admisă în Asociația Artiștilor Dobrogeni – Constanța…

-Cum a fost 2022 pentru dvs?
-Anul 2022 a fost pentru mine un an destul de greu, dar care s-a încheiat destul bine, am participat la prima mea expoziție în București, la Club Lions, ca mai târziu să devin și membru al Clubului Lions Bucuresti Rembrandt.

– Ce vă doriți pentru 2023?
-În 2023 îmi doresc să devin un artist mai bun, să particip la cât mai multe expoziții și așa cum ne dorim toți, să mă fac remarcată prin artă și nu numai.

– Cum doriți să fie lumea, lumea artei în special?
-Lumea artei e minunată, ar trebui să nu fim egoiști, și să-i ajutăm și pe alții să se dezvolte ca artiști pentru că toți avem loc sub soare.

-Adevărat, frumos spus. Să vedem acum și niște imagini. Personal, le admir de mai mult timp. Sunt foarte bine făcute. În mod deosebit m-a impresionat preocuparea pentru fiecare detaliu. Multe felicitări neformale.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Pictorița Mihaela Rizon, de la freza stomatologică la pensulă”

  • Felicitări Doamna Mihaela! Sunteți un artist deosebit. Admir cu plăcere lucrările dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *