Klaus Iohannis: „Din 15 mai, se elimină portul măștii în exterior, cu câteva excepții desigur . A doua măsură care intră imediat în vigoare este eliminarea restricțiilor de circulație noaptea”

Pierderi uriașe la Fondul de Pensii care administrează banii a mai mult de 7,5 milioane de români

Dacă scrie bloomberg despre pierderea de 0,6% din valoarea fondului de pensii administrat privat de NN Fond de Pensii, pierdere rezultată din investiția riscantă în acțiuni Wirecard, înseamnă că e groasă.

Pour les non-connaisseurs: Wirecard e o firmă germană listată la bursă, care a anunțat ca i-au dispărut din cont 2 miliarde de euro (după care CEO-ul său a fost arestat). Ulterior, acțiunile respective s-au prăbușit la bursă. Se pare ca cea mai mare pierdere a avut-o NN Fond de Pensii, care administrează banii de pensie a mai mult de 7,5 milioane de români. ASF și Parlamentul tac. De vreme ce nu este despre covid, românii ignoră problema. (Avocat Gheorghe Piperea)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Pierderi uriașe la Fondul de Pensii care administrează banii a mai mult de 7,5 milioane de români”

  • Important de subliniat este faptul ca managerul de operatiuni – cel care stie fiecare amanunt – a fugit in China.

  • Michteaux ! TFListilor , diasporezilor , aveti ce ati dorit . O meritati .

Retrospectiva săptămânii | Cora Muntean la Metropola Tv (14 mai 2021)
Invitații cristoiublog
Invitații cristoiublog
Apariție editorială de excepție

„Cronica de la Salcâmu Mic” de Sabina Ivașcu. Pentru detalii apăsați pe poza de mai jos: