Kremlin: „Toată lumea vrea să evite o ciocnire directă între Rusia și NATO. Rusia va fi pregătită să dea cel mai decisiv răspuns țărilor care se vor implica în războiul din Ucraina”

„Pilotul fantomă” de la Kiev a fost o pură născocire a propagandei de război ucrainene


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

6 comentarii pentru articolul „„Pilotul fantomă” de la Kiev a fost o pură născocire a propagandei de război ucrainene”

 • Domnu’ Cristoiu,

  E o delectare sa va citesc eseurile, da’ incepe sa-mi placa si pastila video!… 🙂

  De jurnalisti rationali avem nevoie doar noi, muritorii de rand.

  Eroii si Zeii ii au deja pe gugustiuci si cucuvele!…

 • Se rezolvă oficial, ca să nu ne mai punem întrebări, că e grav azi daca vrem sa ne folosim mintea, dăunează sănătății. Biden înființează un minister al adevărului, cică se va chema pe scurt DGB. Mie îmi sună foarte asemănător cu KGB, dar probabil numai mie, căci sigur, sigur America e democrată și tot ce urmărește e binele nostru al tuturor. Bine că nu trăim în Rusia unde nu e democrație, că zău nu știu ce ne făceam. Așa aici, pe meleagurile NATO, tătucul Biden are grijă de noi toți, sa nu mai fim intoxicați cu neadevăruri.

 • inaintind pe calea asta chiar credeti ca, in curind, oamenii vor mai da ceva parale pe zicerile politicienilor sau serviciilor de informatii, printre care si Presa?!
  asa,…ca distractie, poate:))
  cel pus la indoiala e chiar Sistemul Politic, cu politicienii lui, oameni, cu tot, insa s-ar parea ca ei nu vad ce li se intampla:)
  peste o vreme oamenii vor alege un Soft pe post de…sa zicem Primar,…cu tot dragul!, numa’ sa nu mai auda de ‘politicieni’…de orice neam ar fi ei, iar asta le poti explica politicienilor…cit oi vrea, ei tot nu vor pricepe, pentru ca…ei vad lumea altfel 🙂

 • LOGICA
  si Superpozitiile ei
  cea cauzala, cea ‘inversa’

  LOGICA e povestea lui Alfa SI Omega.
  a Inceputului care E! SI Sfarsit, a Cauzei care E! SI Efect.

  Superpozitia…clasica a LOGICII, care are ca esenta cauzalitatea, e..doar o Aripa a LOGICII.
  cheia in care e vazuta Lumea e mai degraba tesuta folosind aceasta Superpozitie.
  daca Infinit ar fi! Zero, atunci aceasta Superpozitie a LOGICII ar tinde sa o contina in sine si pe cealalta ( careia i se mai zice si ‘Logica inversa’)
  insa…Inifit doar! tinde catre Zero, fara sa si poata fi Zero, prin urmare, la limita, Superpozitia clasica a LOGICII poate tinde sa o sumplineasca pe cealalta, fara insa sa si poata face asta.

  prin urmare
  ‘Daca’ o analiza oarecare e rezultatul LOGICII, adica e rezultata din bataia Aripilor definite prin Supepozitiile LOGICI,
  ‘Atunci’ ea e acoperitoare pentru ‘Dinamicile Creatiei.

  prin urmare calea cea mai simpla prin care afli daca o analiza face mai mult de doua parale, pe Vremurile astea, e sa-l intrebi pe autor daca a folosit Superpozitiile LOGICII.

  bineinteles ca Superpozitia clasica a LOGICII e de folos, spre ex in Dinamica Marii Resetari,
  insa…bineinteles ca ea face cel mult doua parale daca incearca sa desluseasca itele Metamorfozei,…
  care Redefineste, in stilul Melc, Marea Resetare, astfel incat ecuatia ei de miscare sa ajunga sa se suprapuna peste Nasterea Artificialului,
  Marea Resetare fiind doar o Aripa a Marii Revolutii, a trecerii de la Natural la Artificial.

  Logica…aia clasica, e expirata. e impotenta, e incapabila sa mai desluseasca dinamicile Vremurilor,
  mai cu seama pentru ca …in Lume incepe sa se manifeste Desavarsirea acestei Aripi, clasice,
  odata cu manifestarea in Realitate a ‘tinderii’ despre care vorbeam si care e rezumata astfel:
  ‘Infinit tinde catre Zero’

  Locica clasica, atunci cind se manifesta desavarsit, e proprie MINTII ( Creatiei )
  LOGICA, deci ambele Superpozitii, ‘cauzala’ si ‘inversa’, e proprie INIMII ( Creatiei, cu MINTEA ei cu tot 🙂 )

  singura capabila sa faca fata pe Vremurile astea este LOGICA.

  Matematica, adica ‘desavarsirea matematicii’, care se! manifesta exclusiv intr un Computer Cuantic, poate, la limita, tinzandu l pe Infinit catre Zero, sa tinda sa foloseasca LOGICA.
  insa…LOGICA e proprie INIMII, MINTEA poate cel mult sa fie una cu Matematica, caz in care Infinit tinde…aievea catre Zero.

 • Bună dimineața! Numai povești inventate spuse cu nonșalanță au curs pe micile ecrane de când povestea cu vecinii din Est.

 • nu-i nimic:
  nici Putin nu are cancer!

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog