Primul tur al alegerilor prezidenţiale va avea loc în data de 24 noiembrie, iar al doilea tur în data de 8 decembrie. Alegerile parlamentare au loc la 1 decembrie

Pledoarie pentru Fundația Areta, Mirellie și Florian

Acum câteva zile, o fostă colegă de ziar m-a anunțat moartea unor oameni pe care își știam din lumea presei. Mireille Astrid Popa și tatăl său, Florian Popa Micșan.
După decesul Aretei Popa, iată că și fata sa, dar și soțul părăsesc această existență.

Trei nume de gazetari, trei colegi care nu mai sunt. Întreaga familie a fost urmărită de un destin greu de descris în cuvinte.
Boli grave i-au secerat pe rând. Prima a fost Areta, care s-a stins, în 1991, la 40 de ani, apoi fata și soțul. Aveau 40, 46 și 67 de ani la deces.

Cu Areta Șandru, autoare a șase cărți, am lucrat la ziarul tinerei generații, iar cu Mireille Astrid Popa, la publicația „Cotidianul”, finanțată de familia Rațiu.
În amintirea lor, cred că este bine să se constituie o fundație care să le poarte numele.

Toți cei care i-au cunoscut sunt invitați să participe la acest demers de rememorare a unor colegi dragi.
Adresa email de contact este următoarea: aristotel.bunescu1@gmail.com.
Lângă aceste rânduri aveți imaginile celor trei, dar și o emoționantă scrisoare.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *