Vă mulțumim că ne-ați fost alături și în anul care a trecut, continuăm împreună! Vă dorim sănătate, fericire și noroc. La mulți ani! Echipa cristoiublog

PNL a vrut să scape de USRPLUS de la guvernare


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „PNL a vrut să scape de USRPLUS de la guvernare”

  • Iliberalismul zici ca…sta la capul mortului numit liberalism pentru a i lua locul:))
    Prin urmare… viitorul PNL, adica a unui partid National, sta in iliberalism, iar aceasta doctrina se cade, in plus, sa fie cizelata pina anul viitor, cind se prea poate ca alegerile parlamentare anticipate sa isi gaseasca motivatia.

    Progresismul, spre ex, s ar putea coagula din cealalta parte a PNL si intregul USR, caz in care Plus ramane cu propria conducere, meciul final in USRPLUS urmand a fi jucat fix dupa ce alegerile din PNL vor fi clarificate, deci…se prea poate ca surprizele in alegerile din PNL sa continue cu surprizele din USR…PLUS.:)), caz in care ibtr o saptamana toata partea dreapta a politicii se…rebrenduieste din radacina.

    La extrema dreapta a politicii ar trebui sa se regaseasca Drepturile Artificiale, iar la extrema stanga a politicii ar trebui sa se regaseasca Drepturile Naturale

A apărut cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”

După ani și ani de documentări, discuții cu unii dintre actorii implicați în evenimentele din decembrie, Ion Cristoiu a terminat de scris cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”.
Apăsați aici pentru mai multe detalii
Invitații cristoiublog