Joe Biden se retrage din cursa prezidențială: „Este în interesul partidului meu și al țării”

Politica de sănătate publică este criminală! Nu salvează, ci omoară

 

Fără inima! Fără creier! Fără nimic sfânt! Așa sunt cei care au evacuat cu forța bolnavi operați din spitalul Foișor. Profesorul Ioan Stoica este din anul 1997 manager la Spitalul Foișor. Nu l-a “pus” Firea. Nu e “omul” lui Firea. A salvat mii de pacienți în stare gravă, pe parcursul unei cariere medicale, științifice și manageriale impresionante. De 24 de ani, conduce acest spital emblematic nu doar în țară, ci în întreagă Europa.

Dar pentru oamenii fără Dumnezeu, cel mai simplu este să arunce cu noroi în toate valorile noastre naționale, în loc să-și recunoască gravă eroare de a evacua pacienții dintr-un spital de elită, proaspăt operați, pentru a-l transformă în suport covid.

Ca primar, împreună cu echipa de la ASSMB, am investit peste 50 de milioane de euro în acest spital, ca să arate “ca afară”.

Vin cei de la putere acum să distrugă toată muncă, tot efortul și șansa pacienților de a se vindeca într-un spital modern.

Unde sunt paturile de ATI promise de președinte, premieri, miniștrii sănătății?

Unde este testarea extinsă, astfel încât să avem prevenție, mai puține îmbolnăviri, mai puțină nevoie de terapie intensivă?

Politica de sănătate publică este criminală! Nu salvează, ci omoară!

Nu aduce speranța, ci îngrijorare!

Călcați Constituția în picioare! Drepturile pacienților! Demnitatea lor umană!

Nu vă pasă de bolnavii cronici care mor cu zile pe la porțile spitalelor!

Spitalul modular covid din Pipera l-ați închis! Ați promis că, pe lângă investiția primăriei, veniți cu investiții pentru terapie intensivă.

Nu ați făcut nimic! Zero barat! Acum evacuați pacienți proaspăt operați!

Cât de departe ați ajuns cu indiferență față de oameni? Cât de duri sunteți? Unde vă e inima, sufletul?

Ce trebuie să se întâmple în țară pentru a va trezi? (Sursa: Facebook Gabriela Firea)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *