Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

Politica externă a lui Klaus Iohannis se reduce la o singură propoziție: Suntem soldați credincioși ai NATO și UE


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Politica externă a lui Klaus Iohannis se reduce la o singură propoziție: Suntem soldați credincioși ai NATO și UE”

 • in videoclipul despre importanta educatiei despre clima si mediu se spune la un moment dat…’un pas inainte’.

  deci trebuie facuti pasi inainte, …barim unul, pentru a ne imprietenii cu Natura.

  fals.
  nu mergand inainte, un pas sau mai multi, te apropii de Natura,
  nu ‘construind’ te apropii de Natura.
  fix ‘construitul’, pasii inainte, ne au departat de Natura. asta e faza, ca facind un pas sau mai multi, dar inainte, ne am departat de Natura, ne departam de Natura, nu ne apropiem.

  pai daca intr un videoclip prezent pe saitul presedintiei este incurcat chiar….sensul de mers!,…despre ce sa mai vorbim?!

  pentru ca sa te apropii de Natura te intorci din drum.
  pentru ca sa te departezi de ea, inaintezi.

  insa astazi se propovaduieste apropierea de Natura prin facerea unor pasi inainte.
  caz in care tare mi e ca ce rezulta e ca…nu se mai poate face nimic.
  sensul de mers a fost identificat anapoda, in loc sa te intorci din drum…cica tre sa mai faci…barim un pas…fix inainte, adica fix in sensul opus!
  succes!

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog