Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Politicieni ajunși la capătul răbdării: „Autoritățile vor să ne înnebunească înainte să murim de Covid”

Prezentă, joi seara, într-o emisiune, Ramona Ioana Bruynseels, candidat PPU(SL) la Senatul României, a răbufnit la adresa autorităților acuzându-le de multiple abuzuri asupra oamenilor, într-o perioada în care prioritatea ar trebui să fie grija și îndrumarea acestora:

„Este foarte trist ce se întâmplă în prezent, iar dacă este să ne gândim cum a fost gestionată întreaga perioadă de pandemie, mie nu-mi vine să cred cât de multe abuzuri se întâmplă zi de zi și cât de multe abuzuri îndură poporul acesta. Parca e un blestem pe noi. Nu numai că nu mai avem încredere în nimeni și nimic în țara asta, dar ne confruntăm cu lipsa de medicamente pentru bolile cronice, cu lipsa atenției medicale pentru bolnavii cronici, pentru ca doctorii nu au mai putut desfășura actul medical în condiții normale ținând cont de toate restricțiile.

Apoi ne confruntam și cu această dezinformare; vedeți cum se joacă ei cu cifrele (n.r. cazuri Covid) și cu mintea noastră. Eu cred că vor să ne înnebunească înainte să murim de Covid. Și apoi fac abuzuri sufletești asupra românilor: de la libertatea credinței și libertatea noastră religioasă, până la tot ceea ce noi credem și simțim în națiunea asta. Și mă întreb, oare ce și-au propus cu adevărat? Pentru că dincolo de toate eu nu pot să cred că există atât de multă lipsă de competență. Să nu comunici corect oamenilor, să nu le explici ceea ce trebuie să le explici și apoi să vii să aplici sancțiuni și să-i tragi la răspundere.

Să dai cu barda în poporul român atunci când trebuie, de fapt, să-i oferi grijă și mai multă înțelegere, mi se pare totalmente nepotrivit.”, a declarat Ramona Ioana Bruynseels.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *