Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Practic, Cristoiu sau alți cenzurați de marii moguli ai netului nu au drept la apel, nu au parte de procese fair

Ce i s-a întâmplat lui Cristoiu, căruia i se poate reproșa orice, dar nu că e un om moderat, e încă o dovadă a…

Bogdan Alexandru Duca luni, 28 decembrie 2020


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

5 comentarii pentru articolul „Practic, Cristoiu sau alți cenzurați de marii moguli ai netului nu au drept la apel, nu au parte de procese fair”

  • Asupra postarilor in orice retea folosind furnizorii ce actioneaza pe teritoriul national , singura legislatia statului roman ar trebui sa poate hotara . Cazul maestrului Cristoiu acesta ar putea fi preluat de avocatul poporului. Sau de un avocat intrepid care sa cheme in proces youtube si sa ceara adecvarea la legislatia /Constitutia tarii . Am inteles ca Dna Sosoaca e dispusa sa se implice .
    Mi se poare de bun simt ceea ce sugereaza dl Duca :”Naționalizarea” internetului, prin tot mai stricta subordonare a platformelor sociale legilor țărilor unde au clienți, e imperativă.

  • O gașcă de securiști politici ca cei ai lui ceausescu fac ce vor după bunul plac, dar după comenzile politice..

  • Cu siguranta este o gasca de stupizi acolo la youtube, care sunt platiti sa faca pe „inteligentii”… Am patit la fel, ba chiar mi-au sters o melodie, compozitie personala, pe motiv de „continut neadecvat care contravine politicii youtube bla-bla…”. Melodia se numeste „The Red Pill” si pe coperta scrie „Robotricks World”, imaginea de fundal fiind un robot cu fata de claun. Am facut recurs si i-am intrebat sa imi spuna exact ce din continut este necorespunzator – avand in vedere ca este o lucrare muzicala instrumentala :)) Cam in 36 de ore au raspuns ca au analizat si ca ei raman la hotararea definitiva de a nu permite difuzarea… Ca urmare am hotarat eu personal sa elimin complet canalul si tot continutul, adica circa 170 de melodii, chiar daca erau publicate cu drept de autor. Ceea ce a fost si mai surprinzator a fost ca, dupa doua saptamani, intamplator un prieten a vrut sa asculte pe iphone, via whatsup, aceeasi melodie postata pe alt site… ceea ce nu i s-a permis, deconectandu-i-se aplicatia de 5-6 ori, ca si cand ar fi iesit din cont… De unde reiese ca astia practic merg cu cenzura si mai abitir decat se crede, realizand un fel de amprenta sonora a ‘lucrarilor indezirabile’ care apoi sunt introduse in ‘sistem’. Am vrut sa expun toata povestea ca sa se vada cam la ce nivel de aberare s-a ajuns

  • Dl Bogdan Alexandru Duca ridica o problema fundamentala a jurisprudenței statului Român. Se pare ca nu are nici o posibilitate sa își exercite dreptul executiv pe aceste canale larg folosite de cetățenii romani. Sper ca acest eveniment trist sa devina subiect de dezbatere în noul parlament. Nu am nici o speranța de la parlamentarii PNL, USR și UDMR, dar sper ca cei de la AUR și PSD măcar sa reamintească nației ideea de suveranitate și independenta . Vom vedea!

    • Nu știu dacă am scris și aici despre amploarea și durata proiectului „fluierici”. Am fost plăcut surprinsă să aud că l-ați numit așa pe dnul Toma.
      Se pare că proiectul a ajuns în sfere înalte deși fazarea era exact invers.
      Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *