Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Pregătește Klaus Iohannis opinia publică pentru participarea României la Coaliția multinațională care va lupta cu Federația Rusă?

E un adevăr cu valoare de axiomă că după declanșarea Războiului din Ucraina, Klaus Iohannis a rechiziționat televiziunile de știri – Digi 24 și Antena 3 – pentru a le folosi ca instrumente ale Presei de război.

N-a fost greu.
Digi 24 a fost încă de la înființare un post al Sistemului, cel care a contribuit masiv și contribuie la finanțarea sa.
Antena 3 a fost un post strîns legat de PSD.
Cînd PSD a acceptat negustoria cu participarea la un Guvern pilotat de Klaus Iohannis, în pachetul de negociere a intrat și Antena 3.

Presa noastră zisă și independentă se supune ordinelor pe Armată în abordarea Războiului din Ucraina prin idilizarea lui Volodîmîr Zelenski și caricaturizarea lui Vladimir Putin, prin publicarea fără complexe a fake news-urilor puse la jgheab de Servicii, prin prudența incredibilă manifestată cînd vine vorba de confiscarea politicii militare și a politicii externe de persoana numită Klaus Iohannis. Dar, în timp ce unele televiziuni, radiouri, site-uri își mai îngăduie, chiar dacă nu des, ieșiri din rînd, abordări pe cont propriu, Digi 24 și Antena 3 respectă indicațiile ca niște instituții militarizate. În Pandemie, unii redactori – Răzvan Dumitrescu, de exemplu – au fost lăsați să susțină și puncte de vedere diferite de cele ale Autorităților. În cazul Războiului din Ucraina nu există așa ceva. Toți redactorii și-au pus veste antiglonț împotriva oricărei opinii din afara cazărmii.
Am făcut această introducere pentru a semnala – a nu știu cîta oară – că după felul în care cele două televiziuni abordează Războiul poți ști ce pregătește României pe ascuns Klaus Iohannis.

În abordarea Războiului se poate constata, în ultimele zile, o schimbare spectaculoasă. Pînă acum, cel două posturi au exagerat victoriile Ucrainei și au minimalizat pe cele ale Federației Ruse. Dacă n-aveai ce face și urmăreai emisiunile Antenei 3 din prime time erai încredințat că Ucraina a pornit o contraofensivă de mare succe, s astfel că mai are puțin și-i aruncă pe ruși în mare, în timp ce Rusia, nu numai că e umilită de armata ucraineană, dar mai mult e pe cale să se destrame sub efectul dezastrului de pe front.

În ultimele zile, la Digi 24 și Antena 3, abordarea s-a schimbat.
Rusia înaintează zi de zi, spulberă infrastructura Ucrainei și pregătește un asalt asupra Kievului.
Ucraina se confruntă cu mari dificultăți. Nu mai face față.
Mai mult, citînd tot felul de așa ziși analiști militari cele două posturi avertizează, pe un ton dramatic, de iminența unei unui război total dus de Rusia pentru a cuceri în fine Ucraina.
Cele două posturi exagerează acum postura de victimă a Ucrainei și pe cea de călău a Rusiei.

E întîmplător?
Nu, desigur.
Schimbare de viziune face parte din Campania de propagandă menită a pregăti opinia publică pentru participarea României la o Coaliție multinațională (în afara NATO) care să lupte alături de Ucraina pe front.

E mai mult decît interesant că schimbarea de viziune din presa propagandistă de la noi s-a petrecut și la nivelul conducerii Ucrainei.
Liderii ucraineni, în frunte cu Volodîmîr Zelenki, pun acum accentul pe pericolul că Ucraina e în pericol, că nu mai face față.
La Kiev narațiunea s-a schimbat.
Nu mai e narațiunea Victoriei eminente, a eșecurilor înregistrate de Rusia, ci Narațiunea lui:
Săriți, ne omoară!
Cine să sară?
Occidentul, desigur.
Și Occidentul a trecut deja la ceea ce s-ar putea numi răspunsul la strigătul disperat al lui Volodîmîr Zelenski.
Anunță trimiterea de noi și noi arme.
De arme ofensive, de arme în cantități însemnate.

Și înainte Occidentul a anunțat că va trimite arme.
Acum însă e vorba de altceva:
De o campanie publică de anunțare că va trimite tancuri, elicoptere, rachete.
Motivul?
Ucraina e în pericol!
Dacă nu se sare în ajutorul ei printr-o întreagă campanie de trimitere de arme, atunci Rusia va cîștiga războiul.

Aceasta e prima etapă a ceea ce se prefigurează a fi implicarea militară directă a multor țări europene sub forma unei Coaliții multinaționale.
Tancurile, elicopterele trimise acum nu sînt pentru militarii ucraineni, depășiți numeric de ruși, ci pentru militarii Coaliției multinaționale.
Am putea spune că țările participante își trimit deja armamentul greu de care vor avea nevoie proprii militari cînd vor declanșa Războiul împotriva Rusiei alături de Ucraina.

Nu demult presa a dezvăluit și MApN s-a văzut obligat să confirme că printr-un ordin emis pe 17 noiembrie 2022, păstrat secret, MApN a modificat legislația astfel încît România să poată instrui pe teritoriul ei trupe ucrainene.

Ordinul emis pe șest, semnat nu întîmplător de un secretar de stat și nu de ministrul PSD-ist al Apărării, a transpus în practică decizia României de a participa la Misiunea Militară de Asistență în sprijinul Ucrainei înființată pe 15 noiembrie 2022 de Consiliul de Afaceri Externe a UE.

Și altor țări li s-a cerut participarea.
Unele, precum Croația, au refuzat văzînd în accept o implicare periculoasă a țării în Război.
Altele au acceptat, nu înainte însă de a informa opinia publică și chiar de a obține binecuvîntarea Parlamentului.

România a decis însă fără ca cetățenii să fie informați, fară ca în Parlament să se nască vreo dezbatere.
Totul a fost păstrat secret.
Și nu întîmplător.

Politica militară și extern a României a fost confiscată de un singur om:
Klaus Iohannis.
Și nimeni din România nu știe ce a clocit și ce clocește Klaus Iohannis în ce privește implicarea țării în Războiul din Ucraina.
Klaus Iohannis ia angajamente în secret în numele României, conduce o implicare a țării în Război tot mai mare pe zi ce trece.

Pentru a se putea desfășura în voie a forțat demisia lui Vasile Dâncu, ministru care a refuzat să fie nasturele de la prohabul lui Klaus Iohannis și l-a impus în funcția de ministru pe Angel Tâlvar, care nu-i ridică nici o problemă.

Sub acest semn al tîrîrii României în aventuri iresponsabile, numai și numai pentru a face rost de un post la NATO sau la UE după încheierea mandatului, Klaus Iohannis lucrează de zor la participarea României la Coaliția multinațională.

Schimbarea de abordare din partea celor două posturi rechiziționate de Klaus Iohannis ține de pregătirea românilor pentru momentul în care România va trimite trupe pe front în cadrul așa-zisei Coaliții multinaționale.
Va fi un fel de Români treceți Prutul spus de Ion Antonescu în șoaptă!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

37 comentarii pentru articolul „Pregătește Klaus Iohannis opinia publică pentru participarea României la Coaliția multinațională care va lupta cu Federația Rusă?”

  • ‘O fragmentare severă a economiei mondiale, după decenii de creştere a integrării economice, ar putea reduce PIB-ul global cu până la 7%, dar pierderile ar putea ajunge şi la 8% – 12% în unele ţări, dacă este decuplată şi tehnologia, se arată într-un raport al Fondului Monetar Internaţional, transmite Reuters.’

    pai ce, Globalizarea a fost severa?!, a fost o dinamica, Fluxul
    dupa Flux urmeaza Refluxul, fragmentarea, insularizarea
    insa si Fluxul si Refluxul au aceeasi tinta, unificarea dinamicilor la nivel mondial.

    Refluxul e mai potent decit Globalizarea, la unificat, pentru ca Reflusul unifica dinamici la nivel micro

    noile state vor fi vechile sate, a caror definitie a fost adusa la zi
    astfel, noile state, ale noii lumi, vor fi megapolisurile ( conduse de ia, ..aceeasi ia, de aici rezultind si unificarea )

  • Mai copii de la grupa mica. Acesta-i un razboi religios intre cei ce se inchina la Satan si merg cu LGTB in cioc pe post de precepte morale in societatea democratica ce tebuie sa manance gandaci si alte gaze, cu copii care se nasc din Parinte 1 si Parinte 2, cu eutanasierea asistata a cetatenilor bolnavi, cu demolarea bisericilor si manastirilor ortodocse. Si cu bombele-n gheare pentru a le folosi inpotriva acelor popaore care nu vor sa li se supuna. De o parte a baricadei si Rusia Ortodoxa in care LTGB a fost scos in afara legii, in care copii au un tata s-o mama si in care se construiesc biserici si manastiri. Si acum daca vreti sa cugetati bine, cine credeti ca va iesi invingator in acest razboi? Slujbasii Satan de pe acest Pamant sau Sfanta Treime??? 233 de ani de la Revoluita Franceza si pana astazi Satan s-a facut de cap in aceasta lume. Acum a venit vrerea Sfantului si Bunului Dumnezeu ca sa curete lumea de slujbasii Satanei.

  • Occidentul nu vrea ca Ucraina sa castige razboiul,Occidentul nu vrea o Ucraina puternica in locul RuSSiei,Occidentul vrea ca Ucraina si RuSSia sa se distruga reciproc ,sa se scape de amandoua,de aia trimit arme cu taraita Ucrainei,Ucraina nu primeste armele cele mai performante din Occident,de fapt Vestul isi „caseaza” armele vechi in Ucraina,”lichideaza ” stocul,Occidentul nu ajuta Ucraina sa castige,i da arme doar cat sa se mentina in razboi si sa reziste cat mai mult,adica razboiul sa dureze mult si bine,pana ce aceste tari se vor toca una pe cealalta.

    • Si daca nu este vorba de fapt de un razboi SUA vs Europa?. Sa nu uitam ca pe vremea lui Merkel Europa era condusa de binomul Germania Rusia(Franta Olanda Austria Ungaria si multe tari Europene sunt doar sateliti ai Germaniei,eu cred ca Gemania nu ne vrea in Schengen si da ordin altor tari gen Olanda Austria Suedia si altele sa ne blocheze).Desi Germania se da acum pro americana,ea cu sufletul este alaturi de RuSSia,pentru nemtii au resentimente uriase fata de anglo americani si vor razbunare.Ideea este ca armata rusa a lui Putin a fost construita cu bani si tehnologie germana,asa cum economia germana (si a satelitilor ei) a fost construita cu energie ieftina din RuSSia.Daca cumva in spatele RuSSiei lui Putin nu sunt cumva gasca lui Merkel,care conduc(acum din umbra)Europa si au creat RuSSia lui Putin ca un brat inarmat al Noului Reich pe care voiau sa l creeze in Europa cu scopul de a scoate SUA din Europa,iar SUA s au prins si folosesc Ucraina pe post de noul URSS care sa lupte impotriva celui de al Patrulea Reich al carui brat inarmat este RuSSia???Oricum RuSSia lui Putin seamana mult mai mult cu Reichul German a lui Hitler decat cu URSS ul lui Stalin.Oricum „mostenitoarea”URSS mi se pare a fi mai degraba China(care a mostenit ideologia comunista),decat RuSSia lui Putin care mi se pare mai aproape de Germania nazista decat de fostul URSS.De ce ore Prigojin (cel mai de succes general a lui Putin si posibil mostenitor al sau la tronul RuSSiei)si a denumit celebra trupa militara”Wagner”,un nume cu rezonanta pur nazista? Asa i o venit lui,sau de fapt asta vrea sa evoce ca de fapt noua armata rusa este o armata de tip neo nazista???

      • Si Z ruSSesc nu este de fapt un fel de noua zvastica??? Ma intreb retoric??? Si atunci WW3 nu este de fapt WW2 reloaded,cu Reichul german renascut in RuSSia??? I Wonder.Se spune ca daca urasti prea tare pe cineva risti sa devii asemeni celui pe care il urasti.Daca cumva ruSSia urand prea tare nazistii a devenit ceea ce ea uraste ,adica o putere nazista???Sub steagul celui de al Patrulea Reich???

        • Si daca scopul lui Merkel nu a fost ,atunci cand a umplut Europa de arabi(emigranti),nu a fost de fapt acela de a i enerva pe europeni in sensul de a trezi de fapt xenofobia europenilor,deveniti prea pasnici dupa WW2.Adica bagi arabi turbulenti in Europa,aia fac probleme,si populatia infuriata devine xenofoba??? Nu cumva asta a fost scopul lui Merkel cand a bagat emigrantii in Europa,sa redestepte xenofobia in Europa???Xenofobie care ne tine pe noi si pe bulgari in afara Schengen printre altele???Si da apa la moara suveranistilor si putinistilor???

    • Plus ca se vehiculeaza acum(la nivelul propagandei Ruse si Suveraniste) ideea rusilor blonzi inalti cu ochi albastri,puri genetic(Arieni Rusi) in contrast cu”multiculturalismul decadent neomarxist Occidental” vezi Doamne,impotriva caruia lupta „Neoarienii Rusi” si suveranistii Europeni si Trumpisti cica.Teme vechi in forme noi.

      • Mai trebuie sa vina si Simion cu tema CretinoDacilor arieni si circul este complet. 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

  • „Rusia a produs primele încărcături nucleare pentru super-torpilele Poseidon cu care va fi dotat submarinul atomic Belgorod, a transmis agenţia de presă rusă TASS.
    „Primele încărcături de muniţie Poseidon au fost fabricate, iar submarinul Belgorod le va primi în viitorul apropiat”, a afirmat o sursă militară a cărei identitate nu a fost dezvăluită de TASS, arată Agerpres.

    Preşedintele rus Vladimir Putin a anunţat pentru prima dată noua torpilă Poseidon în 2018, susţinând că este vorba de un tip fundamental nou de armă nucleară strategică prevăzută cu o sursă de propulsie atomică.

    În discursul său de atunci, liderul de la Kremlin a arătat că torpila va avea o rază de acţiune nelimitată şi va putea funcţiona la adâncimi extreme, cu o viteză de câteva ori mai mare decât a oricărui submarin şi a oricărei alte torpile.

    Noile arme „au un nivel de zgomot foarte redus, o manevrabilitate foarte ridicată şi sunt practic indestructibile de către inamic. Astăzi nu există în lume nicio armă care le poate contracara”, a afirmat el.”

  • Nea Cristoiu fa-ti provizii in vila de la Sinaia si muta-ti acolo familia cu catel si purcel. Va tot scriu ca acest razboi se va sfarsi cu apasarea pe Butonului Rosu. Dar voi imi stergeti comentariul de fiecare data. Puteti sa-l stergeti dar acest razboi se va sfarsi termo-muclear. Multe tari voi fi sterse de pe harta iar altele vor iesi jumulite rau de tot. Credeti in Sfata Treime, rogati-va sa scapati nevatamati de aceasta urgie ce va veni mintenasi.

    • Si eu cres ca se va sfarsi urat.Eu cred ca se va ajunge la faza decisiva(WW3).De ce? Simplu,Occidentul si RuSSia nu pot coexista.Si atunci e clar ca va fi asa,ori ei ori noi va fi care pe care.Unde da Maestrul cu bata in balta,e ca Antena 3 nu a fost,nu este,si nu va fi prooccidentala.Parerea mea este ca antena 3 este mai pro rasariteana,chiar daca subtil.Antena 3 nu este pro americana clar.Cat despre armele rusesti,rusii se dau mari cu ceea ce au ,dar nu stim ce arme au de fapt americanii,care au un buget al Apararii de 20 de ori mai mare decat RuSSia,doar ca americanii nu se dau mari prin targ (la fel ca si China),nimeni nu stie puterea reala a SUA si a Chinei.

      • Mai draga, se pare ca in sfarsit s-au terminat sarbatorile si odata cu ele si gatitul. Asa ca, inapoi la politica!

      • Da, ai dreptate, nimeni nu stie puterea reala a SUA. Pe asta se si bazeaza americanii. La poker.

      • Da, Aneta3 e pro est. Din aceasta cauza sa-nfratit cu CNN, postul ala rusesc de televiziune. Sau nu e rusesc?

  • Cand cineva la Washington, in urma anihilarii Ucrainei va spune, pentru ca SUA sa nu cada de fazan in fata lumii, cuvintele magice „we got to do something about it”, abia atunci va fi groasa la fundul Europei si a noastra implicit. A spus acest lucru un fost high-rank military officer din State. Pe langa faptul ca vom vedea ce n-am vazut si nu va fi placut, Romania nu va avea nici un cuvant de spus in aceasta chestiune, cu sau fara sefu’ la statu’. Vom fi la echipa incasatoare. Sa ne fereasca Cel de Sus!

  • minunatia acestor vremuri sta, pesemne, in faptul ca cu toate ca cei care conduc planeta definesc Antiteza, unii dintre ei refuza sa priceapa ca, pentru ca Teza e Natura, Antiteza e Artificializarea, inclusiv a omului:)))

    aceeasi minunatie e, poate, si faptul ca cu toate ca cea disponibila e Antiteza, deci desavarsirea antitezelor de pina acum, unii conducatori refuza sa vada ca asta inseamna ca Sinteza devine ceva scris tot cu s mare, si ca una dintre optiunile pe care ea le are e Antiadevarul, insa pentru ca Adevarul e Hrist, Antiadevarul devine ciar Antihrist :)))

    in timp ce conducatorii Lumii Mari, mai mari sau mai mici, se joaca de-a Antihrist, indiferent care le-o fi parerea!, unii dintre acestia nu vor sa recunoasca ca asta fac!:)))))

    Atunci cind teza e Natura, teza e chiar Teza,
    caz in care antiteza e chiar Antiteza, adica Antinatura,
    caz in care Sinteza se exprima prin superpozitii, una fiind Adevarul iar aialta fiind Antiadevarul

    Atunci…vorba vine!:))),
    pentru ca de fapt e acum!, ca acum! se intampla asta:)

    astazi, oamenii se joaca de a Adevarul si Antiadevarul
    …ce vremuri! :)))
    astea sint Vremurile Maestrilor ( Creatiei!:))) )

    • omul …s a facut mare.
      :))
      acum se joaca de a creatorul:)
      pasind pe taramul cuantic el ia bisturiul, cuantic si el, si diseca …Sfanta Treime :)))
      ulterior folosind ‘ingredientele…dupa dorinta!:))

      cealalta varianta fiind aia in care omul ajunge la concluzia ca cea mai bina varianta a unei noi creatii seamana leit cu Natura, asa ca…se opresc, rizind cu gura pina la urechi!:)))), alaturi de Creator, care pesemne ca si el face tot asa:))))))))))))

  • Chestiune juridică
    Parlamentele țărilor noastre au fost alese in vreme de pace sa guverneze cum știu ele situația de pace in care eram
    Cred ca implicarea unei tari in orice coaliție de voința de către un guvern și parlament ales in vrem de pace n se poate face fără referendum
    Acest parlament votat de mine nu are mandat sa decidă dacă pleacă la război sau nu
    Nimeni nu ne-a declarat război daci nu are calitatea sa decidă
    Decizia trebuie sa fie exclusiv referendara

  • DA
    Din păcate toți decidenții militari romani ai momentulu cred ca au fost sititi ca inapt militar pace și război
    Nu avem un jurnalist decinc3stigatie care sa ne spună cite demisii au avut loc in armata ca sa înțelegem citinvoluntari sunt deja in Ucraina
    România se bazează pe cai verzi pe pereți cind crede ca dacă intra terestru și ea și Polonia o sa facă o brinza
    Rușii se joaca înca de-a războiul și așteaptă exact acel moment cind o sa își transeze odată pentru totdeauna relația cu NATO
    Batalia de la Kursk a avut 7 mii de tancuri 4300 rusești și 2600 germane
    Leopard s-au produs 3600 in total germania are 380 Polonia 345 țările nordice cam 300 restul au fost vindute pe terțe piețe 400 Turciei (care nu s-au descurcat in Siria ) și altora in Orientul mijlociu
    Mai exista in Iași batrini care sa ne povestească cum a fost cu rușii in 1945 nu de alta dar poate trebuie sa ne reamintim

  • aceste vremuri reprezinta Iarna Civilizatiei.
    insa, concomitent, Iarna Civilizatiilor care s au manifestat pe aceasta planeta.

    gata, pentru civilizatia mare cit planeta a sosit Iarna
    sa vrei sa fie cald si bine, cind, se stie, Iarna e …chestia aia dintre Toamna si Primavara, care e sinonima cu Moartea, e olecut cam deplasat oricum o dai.

    iarna Civilizatiei suprapusa cu Iarna Civilizatiilor e totuna cu Moartea Civilizatiilor.
    ce i drept o primava va exista, insa de data asta Noua Lume care se va naste va fi una care va avea ca esenta Artificialul.
    sa ti doresti sa fie altfel decit asa e ca si cum ti ai dori ca in toiul iernii sa fie vara. o poti face, ca iti poti dori orice !, insa din Dinamica Anotimpului se iese exclusix, exclusiv prin Artifiializare. oricum altfel vei fi acoperit de Anotimpuri si de Rinduiala lor.

    • cele mai tari ‘previziuni’ sint alea in care, …stiind ca vine toamna, te apuci si spui: in curind frunzele, din verzi vo deveni ruginii, si…minune!, vor cadea din copaci, toate!
      :)))
      dupa care lumea, auzind ce spui, se minuneaza sau…nu cred o iota din ce spui:))))

      previziunile mele sint de acest tip si nu altul, atata tot ca nu e vorba despre o toamna, nu despre o iarna, ci despre insasi Iarna :)))
      in lumea de azi si daca spui ca e iarna, Iarna, nu te mai crede lumea :))))

      • pentru a fi credibili,
        cei care se asteapta ca afara sa fie cald si bine,
        afara fiind Anotimpul Iarna …pe toate palierele,
        tre sa specifice barim ca …ar fi chiar ciudat daca ar fi asa :))), insa ei la asta se asteapta :))

        daca ar spune asa ar fi credibili, in opinia mea. pentru ca a te astepta ca afara sa fie ca vara, afara fiind toiul iernii, probabilitatea asteptarii fiind minim posibila, e ceva de bun-simt, e ceva bun de crezut :)))

        • in ceea ce l priveste pe sistemul politic actual, sperantele sint ca o schimbare sa apara in sanul lui, deci in sanul aceluiais sistem politic :))

          pai…nu prea se mai poate. s a tot putut!, de a lungul vremurilor, timpului, insa acusica nu se mai poate. gata!
          peste acest…tip! de sistem politic s a asternut Iarna.
          va muri!

          din cenusa lui se va naste, insa!, un sistem politi care e Antiteza celui prezent, adica…el pune la indoial ainsasi ‘conducerea’ asigurata de ‘oameni’!
          :)))0
          deci…in timp ce unii se asteapta ca schimbarea, pe Vremurule astea!, sa mai fie tot ‘in sistem’,
          pentru ca ;sistemele’ s au terminat, schimbarea se mai poate produce doar prin manifestarea…antisistemului:)))

          adica, mai altfel spus, daca v ati tot jucat cu antiteza, oameni dragi :), acusica vi se daruieste fix Antiteza!
          antiteza ati dorit?
          bravo!, luati de aici Antiteza!, …poate o si puteti duce,…cine stie?!:)))
          Antteza e fix ceea ce zice ca e, e Anti Teza, si cum teza e Natura, Anti Teza, adica Antiteza e Antinatura:))),
          adica Artificialul despre care tot vorbesc eu.

          gata!, gata nenica!, noul sistem politic va fi ‘Sistemul Anti’ ( Anti de la Antiteza, ..de la antiteza cu care s au tot jucat oamenii paici:)) )

          Noul Sistem Politic, al Noii Lumi, va fi Sistemul Politic Anti.
          el va fi unul care ii va exclude din definitie pe oameni, pentru ca el, prin definitie,…dupa cum se si vede:)), e unul propriu Artificialului.
          Esenta Noului Sistem Politic este Inteligenta Artificiala, in final ea fiind Inteligenta Artificiala Cuantica.

          care e sinteza?, atunci cind…te joci cu insasi Teza si cu insasi Antiteza?
          …asa cum au ajuns oamenii sa se joace, azi?
          pai care sa fie, alta decit…Adevarul SAU Antiadevarul?!:)))))

          lumea a ajuns atat de…de neinteles, incat ea! se joaca cu Antiteza, punind chiar Natura, Teza, la indoiala, insa atunci cind ii spui ca, in acest caz Sinteza e Antiadevarul adica Antihrist, ea…casca ochii cit cepele si te defineste ca fiind dus cu pluta!:)))))))))

          oameni dragi,
          tot jucindu va de a teza, antiteza si sinteza, ati ajuns la Capat,
          acu va jucati cu Teza, care e Natura, cu Antiteza, care e Antinatura(Artificialul), si cu Sinteza, care se exprima prin superpozitii, ea fiind Adevarul, ea fiind Antiadevarul, astea doua fiind, concomitent, nu doar Finalul, Sinteza, ci si…Inceputul, Capataiul ( de ci fi cu Capat, insa e si cu Capatai!:)) )

          faza tare e ca voi, jucindu va cu minunatiile astea, refuzati sa pricepeti ca …tocma ati introdus in poveste un nou concept,
          Antiadevarul,
          ca el e propriu minunatiei de Antiteza pe care ati tot gradinarit o de a lungul timpului si anotimputilor,
          ca Antiteza voastra e fix Antinatura,
          adica Artificialul,
          si ca acest nou-nout concept, Antiadevarul, propriu Lumii Artificiale care sta sa se nasca dincolo de orice negocieri, se suprapune peste un concept deja anuntat de mii de ani,
          Antihrist!
          :)))))

          bun, va jucati!
          insa …anuntati i pe oameni ca va jucati fix cu el, pentru ca unii oameni, pe vremea Anti( tezei) poate ca vor dori sa ramana oameni, refuzand …oferta de nerefuzat, aia de a deveni dupa chipul Noii Lumi, aia Anti, adica sa devina antioameni.

          deci iata cine a definit conceptul de antioameni,
          el s a definit odata cu dinamica de tip Anti,
          adica atunci cind s a manifestat pentru prima data povestea cu \teza-antiteza-sinteza’,
          adica, pesemne, …fix odata cu primul om care a mintit :)), ahaaa, primul om de pe planeta care a mintit!, deci…mai la Inceputuri:))

          • tocmai daia patriotismul nu mai e suficient.
            dinamicile au ajuns la prasele, odata ce teza e Natura.
            acum Patria se cere a fi chiar Natura
            nu mai e suficient sa fii patriot in tara ta, ci in patria care e chiar Natura.
            mai mult nu se pate, ca daca s ar fi putut s-ar fi cerut :))), pentru ca atunci cind teza e chiar Natura, termenii in care se discuta au referinta absoluta.

          • atunci cind teza e chiar Natura, catalizatorii care se manifesta urmaresc cu toti ochii …Artificializarea.
            daca ceva poate sa sustina Artificializarea, atunci probabilitatea de implinire a ceva-ului e demna de luat in seama.
            ‘accidentul nuclear’ ramane unul dintre catalizatorii de care lumea se va putea feri …cu greu. cu greu, pentru ca e chiar potent in a sustine Artificializarea.

          • ..in rezumat:

            toto jucindu va de-a teza si antiteza, ati ajuns la final, adica teza e chiar Natura.

            caz in care antiteza e Antinatura ( las’ asa, Antinatura, ca daca i zic Artificialul…mi e ca e greu de priceput )

            insa …fix atunci cind teza devine Natura, caz in care antiteza devine Antinatura, se intampla cev uimitor,
            mai exact:
            Sinteza se manifesta prin Superpozitii.
            una e Adevarul, insusi Adevarul,
            cealalta e Antiadevarul.

            mai simplu: Antiadevarul se manifesta atunci si numai atunci cind teza e Natura, caz in care antiteza e Antinatura.( mai bine zic Artificialul, ca daca nu zic asa mi e ca e greu de priceput )

            si mai simplu:
            pentru prima data in istoria civilizatiilor ati descatusat manifestarea Sintezei prin Superpozitii.
            caz in care, pentru prima daa in istoria civilizatiilor de pe aceasta planeta se poate manifesta Antiadevarul

            intreb: voi aveti idee despre ce vorba pe planeta asta, acum? :)))))))))))))))))))))
            Antiadevarul e un concept nou-nout pe planeta, el pina acum nu s a manifestat, pentru ca teza putea fi oricare alta, insa nu Natura, ca Natura pina de curind nu putea fi pusa la indoiala.
            insa …uite ca acusica e, ca ati …inventat …’bisturiul cuantic’:))

            pina acum sinteza era incapabila sa se manifeste prin superpozitii.
            acum nu doar ca e asa, insa Superpozitiile sint astea: Adevarul, Antiadevarul
            __________________________________________________________________
            dincolo de toate perdelele de aburi se afla o dinamica in stare sa le acopere pe toate celelalte: putinta Antiadevarului de a se manifesta …aievea!:)))
            __________________________________________________________________
            cum stati cu Computerul Cuantic?! ?:))))))
            merge treaba? :)))))))))))))))))

  • anul 2024 va fi un a de 1,6 ori mai ‘prielnic’ alegerilor decit a fost 2020

    • anul 2024 va fi un an in care si sistemul politic va simti pe propria piele ca povestea cu innoirea din temelii a sistemelor sociale nu e o gluma :))

      • ceea ce sistemul politic de azi nu da semne ca pricepe e ca peste el se asterne Iarna, nu doar a civilizatiei curente, ci a tuturor civilizatiilor care s au manifestat pe planeta asta.
        pa! sistem politic actual.
        altul!, artificial, tocmai se naste, chiar acusica e in durerile facerii.

        ca asa se va intampla e ceva ce poate fi crezut cu aceeasi consistenta cu care cineva putea crede ca lumea mare va arata fix asa cum arata azi, acum…4 ani.

  • Mda, este o coaliție de țări membre NATO care vor ataca direct Rusia. Dar nu este NATO.
    Adica este o SMECHERIE evidentă.
    Și dacă rusul riposteaza la atacurile unor militari cu tricolorul romanesc pe uniforma si atacă Romania, nu este vina noastră.
    Rusul a atacat intenționat țara noastră și musai trebuie să se activeze articolul 5.
    Măi TAMPITILOR din umbră, nu pricepeți ca noi NU VREM război cu Rusia?

  • odata cu inmultirea dinamicilor de tip pandemic cea care devine …de speriat! e putinta acestor dinamici de a intra in armonie.
    deci nu ținca o pandemieț devine problematica, ci intrarea in armonie a alora care deja se manifesta.

    in 2023 asta vom experimenta, un soi de moment in care pandemiile, active toate, dau semne ca intra in armonie.( asta se intampla in a doua jumatate a anului, pentru ca de la ‘o pandemie la doi’ ani am ajuns la ‘doua pandemii pe an’ )

  • pai nu prea e asa. o coalitie care sa lupte cu federatia rusa…

    chimbarea se face intr un stil cu totul si cu totul superior. se incepe cu un stimul, se continua cu reactiuni disproportionate manifestate in fata lui.
    vinovatul, care e un anumit sau mai multe sisteme sociale, va fi si perdantul, in cazul dinamicilor plenare, gen pandemie.
    prin urmare tinta, adica schimbarea sistemelor sociale, se face folosind cea mai capabila strategie, ca sistemele sociale practic se sinucid, deci in final ele vor fi vinovatele

    ce i drept dnamicile cam baltesc, nevoia de valuri exista,e reala, insa nu se va face cu niciun chip printr o Actiune, ci, cum am spus, prin definirea unui stimul, reactiunile plenar disproportionate in fata acestuia fiind generatorul de valuri, de miscare, de viata daruita civilizatiei.

    _
    prin urmare ce asteptam noi acum e …stimulul!
    cum arata el, care ii e natura, vom vedea in curind, ca februarie e, din cite s a vazut pina acum, luna care se cam suprapune peste nasterea dinamicilor de tip pandemic

    ( teoretic nu dinamica pandemica ce se naste …intr o luna sa zicem, e vedeta anului, ci cea care se naste peste inca aprox 6 luni…, aia va fi zmeul dinamicilor de tip pandemic. adica daca in 2022 am experimentat o dinamica de tip pandemic tot anul, ea avand ca stimul atacul din februarie, in 2023 vom avea doua dinamici de tip pandemic , intre care a doua va fi de departe vedeta tutror pandemiilor de pina acum ( poate pentru ca ea e o armonie a tuturor celorlalte…? ) )

    • singurele planuri care rezista pe vrema travaliului Noii Lumi sint cele care poarta in ele insele schimbare fundamentala, adica ori una care duce ori catre manifestarea plenara a Naturii, ori catre manifestarea plenara a Artificialului.

      Vremurile cu asta se ocupa,indiferent cu ce se preocupa omul.
      adica …Iarna ( civilizatiei ) cu felul ei de a fi se preocupa, indiferent cu ce se preocupa omul

  • Buna ziua d-le ion Cristoiu. va ascult cu interes in fiecare zi pe Gold FM… in drum spre servici. Astazi m-ati cucerit cu subiectul „Teoder Brates”. Pe Teodor Brates il stim toti, majoritatea fiind convinsi de „pata neagra” din decembrie 1989. Insa n-as fi crezut niciodata ca domnia sa va avea responsabilitatea de a prezenta acele momente ale lui 1989 intr-o trilogie care sa arate si punctul de vedere a celui care a fost implicat direct, din interior. E un mare curaj si un act de responsabilitate in fata caruia ma inclin cu respect.
    Dar vad ca nu pot citi acele carti „pt ca librariile considera ca nu se vinde” si pentru ca cercetarea stiintifica – platita de noi prin impozite – nu se apleaca asupra acestor surse de documentare atat de avizate. As da orice pentru a citi acele carti ale trilogiei . Si asta pentru ca fac parte dintr-o generatie care la data lui dec.1989 eram prea tanar pentru a intelege situatia si am inghitit „cacialmaua 89” servita de media interna si internationala …cu efecte pana astazi. De fapt acesta cred ca e „defectul ” societatii romanesti – nu am stiut sa predam stafeta intre generatii, nu am stiut sa dam mai departe ce este bun si sa intelegem clar ce a fost gresit. Suntem generatii intregi debusolate, mergand pe drumul „pavat cu intentii bune” de o media cu interese oculte, de clan, pe drumul pavat de atatea „bisericutze” ale unor interese straine de Romania, interese care fiecare si-a taiat „felia lui de societate”, contrapunandu-ne, epuizandu-ne energia creatoare pe un front al intereselor de grup – infinit distantat de interesul national.
    De aceea vin cu o idee : transformarea acestor carti in format electronic, PDF, si comercializarea lor dincolo de traseul obisnuit, anevoios, al cartilor pe hartie. Daca nu ma insel cartea in format electronic este trendul noilor generatii, este mai aproape de felul lor de a ajunge la informatie.
    As denumi aceasta librarie electronica „Responsabilitatea Predarii Stafetei” – iar aici si-ar gasi locul toate aceste memorii de inestimabila valoare ale unor oameni care au fost „puncte nodale” ale Romaniei de ieri si de azi.
    Daca nu aveti pe cine sa puneti la redactarea/copierea acestor carti ma ofer sa parrticip la scanarea si transformarea in PDFa acestot memorii/izvoare istorice. Desi „pensionar inainte de termen” am cunoasterea necesara pentru a scana 200-400 de pag/zi, pentru ca am lucrat candva la centrul de calcul al CSP (Comitetului de Stat al Planificarii) care exact asta facea, printre altele. In aceasta librarie virtuala si-ar gasi locul atat carti rare dar si interviuri istorice, unicat, care ar putea fi redactate prin inteligenta artificiala care poate scrie dupa dictare, respectiv dupa sunetul oferit de un interviu.
    Statul Roman nu vrea sa pastreze aceste marturii/izvoare istorice – atunci s-o facem noi, pornind de jos, de la cetateanul de rand. Cu siguranta vom gasi metoda de a le face publice si accesibile intr-un comert electronic.
    Raman oricum primul cumparator al cartilor in format electronic ale d-lui Teodor Brates si astept aparitia lor la adresa de mail de mai jos.
    Cu respect Tal Octav
    taloctav@yahoo.com

  • Parerea mea este ca tradarea e prea mare ca sa fie facuta numai de acest gunoi,dupa urma caruia vom suferi toti, fara dar si poate.Mai sunt si generalii securisti,aia care-l inconjoara,aia care-l sterg la poponeata si-i cara paltonul.Or fi ei basinosi si semianalfabeti,dar tradarea de tara pe bani,pe privilegii si pe pasapoarte occidentale pentru ei si familiile lor,este o pleașca,cu care nu se intilnesc in fiecare zi.Nu se poate ca un prost si un ingimfat ca asta sa-si bata joc de o ditamai tara,asa,de unul singur.

  • Șoapta lui Antonescu va fi solutia cea mai buna pentru prelungirea mandatului presedintelui, mentinerea coalitiiei de guvernare, amanarea alegerilor, o opozitie fara probleme. Vom avea un motiv, la o scoala din Cernauti, Ivan l-a batut pe Ionel. Poate ca prin 2026 cand Romania va fi terminata total, va pleca si iubitul nostru conducator mai aproape de parinti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *