Au eșuat negocierile pentru formarea guvernului. Dacian Cioloș: „Până duminică, dacă PNL este în continuare interesat de discuţii, ştie unde să ne găsească”

Premierul Boris Johnson vrea reducerea distanței de siguranță sub doi metri

În Marea Britanie au fost lansate numeroase apeluri și există o dezbatere publică pe tema reducerii distanței de siguranță sub 2 metri. Însuși premierul a comandat o revizuire a regulii de distanțare, care ar putea fi aplicată din 4 iulie.

Patronii barurilor, restaurantelor și pub-urilor spun că nu vor fi în măsură să obțină profit dacă măsura rămâne în vigoare. De asemenea, firmele din turism au avertizat că vor pierde zeci de mii de pierderi de locuri de muncă dacă distanța nu este scurtată.

Kate Nicholls, director executiv al organismului din sectorul britanic de ospitalitate, spune că, cu o regulă de 2 metri, magazinele vor putea realiza aproximativ 30% din veniturile normale, în timp ce un metru ar crește acest nivel până la 60-75%.

Richard Caring, președintele Caprice Holdings care conduce Ivy, a declarat pentru Mail on Sunday că guvernul „ucide țara”.
„Există estimări care spun că am putea avea până la cinci milioane de șomeri”, a spus el. „Nu va fi de cinci milioane – va fi mai mult. Nu cred că am văzut încă nimic.”
Premierul Johnson a declarat că există „marjă de manevră” în regula de 2 metri, deoarece numărul cazurilor de coronavirus scade.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

A apărut cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”

După ani și ani de documentări, discuții cu unii dintre actorii implicați în evenimentele din decembrie, Ion Cristoiu a terminat de scris cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”.
Apăsați aici pentru mai multe detalii
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog