Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Premierul Cîțu ne-a scos din UE, unde eram a șasea țară ca importanță. Acum suntem la si altele

A transformat România în singurul stat aflat în procedură de deficit excesiv din UE.
A distrus toți indicatorii de convergență nominală pentru aderarea la zona euro.
A distrus convergența economică reală a României printr-un buget care mărește decalajele dintre România și statele membre UE.
A transformat România în stat marginal al UE silit să ia aprobarea pentru bugetul țării de la Comisia Europeană.
A distrus perspectiva de rating a României din stabilă in negativă.
Nu a atras nici un eurocent din banii puși la dispoziție de către UE pentru redresarea economiei, reforme si dezvoltare în anul 2021.
Nici nu a prins vreun eurocent în buget pentru cele 80 de miliarde de euro promiși de UE.
Și câte si mai câte
Da, premierul Cîțu ne-a scos din UE, unde eram a sasea țară ca importanță.
Acum suntem la si altele.
Și nu, elevule, combaterea evaziunii fiscale nu este contribuția României la UE.
Prin ce ai spus astăzi înseamnă ca de asta ti-e frică : sa nu cumva sa fie deranjați hoții de taxe din România. (Adrian Câciu)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *