Sorin Grindeanu: Partea ucrainenă a dat un acord parţial pentru începerea măsurătorilor pe braţul Chilia, partea ucraineană. Insistăm ca flota de nave specializate a României să primească acces şi pe celelalte sectoare ale braţului Chilia, dar şi pe canalul Bâstroe

Premierul serbează sfârșitul Pandemiei


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Premierul serbează sfârșitul Pandemiei”

 • https://www.national.ro/coronavirus/medicii-arunca-in-aer-pandemia-covidul-a-ucis-sub-300-de-romani-722034.html

  in ro creca un articol ca asta nu face prea multe parale. insa povestea se prea poate sa se fi replicat la nivel mai mare, poate chiar global, caz in care povestea devine chiar de luat in seama, pentru ca increderea in cei care conduc, prin lumea mare, va tinde spre neant.

  revolutia mondiala are ca tinta metamorfoza de la natural catre artificial, pri urmare vizata e increderea in politicienii-oameni. teoretic…ea va disparea cu o viteza greu de tinut in frau. io zic ca imposibil de tinut in frau.

 • pai daca pandemia s-a terminat,
  la nivel planetar,
  atunci cind unii au pocnit, global, din deste, iar mai apoi cind altii au pocnit, local, din bocanci,
  oare nu asa a si inceput?,
  prin urmare ce-am vazut, de-un an incoace, e un teatru?,
  caz in care increderea in conducatori mai poate fi fix egala cu incredere in actorii de la teatru?, sau de la circ? :))

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog