Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

Presa fricii e plătită acum să fie optimistă


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

5 comentarii pentru articolul „Presa fricii e plătită acum să fie optimistă”

 • ‘presa platita’ e pina la urma necesara in implinirea Viitorului deja mapat :), ca nu poti mana turma catre strunga definita in proiect decit daca…ba din stanga,…ba din dreapta…urla, la comanda, in boxe profesio..niste o haita de lupi credibili :))

 • triumfalista
  „datorita voua….noi am devenit Eroii Revolutiei!”.

 • arestarea camionagiilor din canada produce efecte in primul rind in Canada?…sau in primul rind in Europa?!:))
  probabilitatea maxima de implinire o au actiunile care pandemizeaza protestul camionagiilor, pentru ca Marea Revolutie are nevoie ds pandemii, deci acestora le uda probabilitatea de implinire…

 • presa, aia care pina mai ieri zicea una, trebuie crezuta cu aceeasi consideratie si astazi, cind zice alta :))
  deci ce stim noi despre ceea ce spune presa cu pricina?!, ca probabilitatea ca realitatea sa fie fix pe dos decat ea tinde sa fie suficient de capabila pentru a o lua ds buna din prima, si abia dupaia sa fie pusa la indoiala:)))

 • Bună dimineața, încercați în Ghiseul.ro la rubrica „Plăți anterioare”(poate găsiți urma amendei). Sper să fie de folos 😐

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog