Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Presa israeliană confirmă dezvăluirile publicației cristoiublog.ro: președintele Klaus Iohannis a fost anunțat de americani încă din noiembrie 2019, pe canalele NATO, despre gravitatea pandemiei Coronavirus

Dacă ar exista o Opoziție în Parlamentul României și dacă nimeni nu ar fi mai presus de lege în țară, legislativul ar trebui să declanșeze o anchetă asupra faptului că Iohannis nu a folosit informații vitale pentru securitatea națiunii

Eu sunt Mic, nu știu nimic

Pe 11 aprilie 2020, publicația cristoiublog.ro dezvăluia în exclusivitate, modul jenant, neverosimil și apropiat domeniului penal în care Președinția României a reacționat la apariția și dezvoltarea pandemiei Noul Coronavirus: în vreme ce românii fuseseră informați prin Klaus Iohannis doar despre o gripă cu simptome banale („de răceală” sic!), militarii americani de la bazele din România fuseseră deja avertizați că este vorba de un „cataclism” în devenire, cu un virus „inteligent”, având o mare capacitate de adaptare și transmitere.

Ulterior, pe 17 aprilie 2020,  presa israeliană

… publica informații tulburătoare, care confirmau practic aceste dezvăluiri: mai precis, televiziunea „Channel 12” – citată prin Presstv și I24 News, secondate prin „The Times of Israel” și altele, anunțau că, potrivit unor documente obținute, Serviciile americane au informat Israelul și pe toți partenerii NATO, inclusiv România, încă din noiembrie 2019 asupra epidemiei declanșate în regiunea Wuhan (China). În acest context, în care există prezumția vădită că a ignorat pericolul punându-și astfel țara sub risc, președintele Klaus Iohannis (aflat în delir total în perioada noiembrie 2019 – începutul lunii martie 2020, când a vorbit numai despre alegeri anticipate) trebuie convocat în fața Parlamentului ca să explice de ce primele măsuri anti-Coronavirus din țară au fost luate cu cel puțin 2 luni întârziere: este vorba de o întârziere care a provocat României grele pierderi umane și materiale. Poate cea mai grea moștenire adusă țării de regimul Iohannis a fost, însă, teama, imaginea de stat second-hand făurită în fața Occidentului și instaurarea în conștiința publică a ideii că totul este permis puternicilor zilei, fără putința ca acei puternici să plătească pentru faptele lor.

Pur românește: eu mă culc, DIA muncește

Pe 15 aprilie 2020, cristoiublog.ro dezvăluia că începând din noiembrie 2019, un grup secret numit NCMI (National Center for Medical Intelligence) din cadrul DIA (Agenția de Informații pentru Apărare a Guvernului SUA) a descris și alertat cu mult înaintea OMS (Organizația Mondială a Sănătății) pericolul „de cataclism” reprezentat de Noul Coronavirus apărut în China. Astfel, NCMI – organism ale cărui analize sunt atașate informărilor zilnice pentru președintele Donald Trump – a lansat un avertisment în noiembrie 2019 și a continuat cu descrieri detaliate ale virusului la nivelul lunilor ianuarie – februarie 2020: astfel de alerte sunt direcționate ulterior pe canale secrete spre decidenții politici și spre structurile cu atribuții în protejarea sănătății în unitățile militare din țară și din străinătate.

Riscuri asumate

Acum, jurnaliștii israelieni vin și completează cu faptul că americanii au împărțit informațiile cu partenerii lor pe canale NATO cu state membre ale Alianței militare și cu Israel. Ca țară cu factori de risc asumați (o diaspora numeroasă, de cel puțin 4,5 milioane persoane risipite pe teritoriul UE sau SUA, respectiv cu bugetele de la Sănătate constant tăiate în ultimii ani în favoarea pensiilor speciale și a serviciilor secrete), România se pomenea astfel, la începutul lui 2020, într-o poziție dificilă, agravată de lipsa de acțiune a lui Iohannis chiar și în prezența unor informații autorizate.

Dezvăluirile din cristoiublog.ro

… publicate pe 15 aprilie, au explorat – în contextul extinderii rapide a pandemiei Noul Coronavirus – inclusiv colaborarea informativă din cadrul parteneriatului strategic cu NATO: aceasta, fiindcă România are reprezentanți în posturi importante ale Alianței Nord-Atlantice și, în plus, fiindcă se știa că serviciul de securitate american DIA are legături foarte bune cu România: printre altele, a sprijinit alături de Direcţia Generală de Informaţii a Apărării (DGIA), înființarea HUMINT – o structură de contrainformații „ochi și urechi” pentru protecția NATO, unde generalul de brigadă Eduard Simion a fost între 2007-2017, unul dintre comandanții cei mai influenți: Simion, cu studii la Academia SRI și partener de campanie în Irak al actualului ministru al Apărării, Nicolae Ciucă, este cel care, din martie  2010, a pregătit la Oradea (jud. Bihor) sute de spioni militari din țări membre NATO, specializați să culeagă informații direct de la persoane („acoperiți”) pentru teatre de operațiuni unde NATO avea trupe dislocate. În 2004, Simion Eduard, pe contrainformații,  a fost partener de campanie în Irak al lui Nicolae Ciucă: Eduard Simion era la OIF (Operation Iraqi Freedom) – ofițer pentru staff-ul de contrainformații și operativ NATO în An Nassiryah, iar lt.col. Ciucă Nicolae era comandant al unității de militari români dislocată la Nassiryah: altfel spus, Simion trebuia să afle dacă și unde insurgenții irakieni pregătesc atacuri asupra blindatelor lui Ciucă. Simion este alocat în prezent pe lângă comandamentul strategic al NATO (Supreme Allied Commander Transformation – SACT).

Ziua când Iohannis și-a dezinformat poporul

În lumina noilor dezvăluiri din presa israeliană, rezultă vădit că instituția cea mai importantă de apărare a țării, Consiliul Suprem de Apărare a Țării, este sublimă dar lipsește cu desăvârșire: românii plătesc din taxele lor un mamut birocratic care costă scump, dar care nu își arată utilitatea. Faptul incredibil că pe 27 februarie 2020, după ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT), Klaus Iohannis ieșea cu anunțul că nu există „un motiv real de panică” și că Virusul nou Corona provoacă în marea majoritate a cazurilor doar simptome „ca în orice răceală” (deși el avusese de două luni acces la informările americanilor, distribuite prin canale NATO)  sugerează puternic că protejarea României este încredințată azi unor ageamii. Populat cu momâi solemne precum Ludovic Orban (zis „prim-ministrul Meu”), fostul bursier sorosist, Eduard Hellvig (SRI), gen. Nicolae Ciucă („Armata Mea”, unul dintre umilii devotați ai regimului Iohannis) sau Marcel Vela- un munte de slugărnicie vârât într-o geacă de legendă (de la Ministerul Meu al Afacerilor Interne), CSAT a ajuns azi o simplă pagină de website, unde sintagma „vorbim vorbe” îi descrie foarte bine activitatea.

Dezvăluirile jurnaliștilor israelieni

… au fost reluate sporadic doar de presa română independentă: faptul că membrii NATO au beneficiat de informațiile pe pandemia Corona furnizate de un serviciu secret american nu pare de interes pentru Divizia Presă atâta vreme cât ele evidențiază o prestație de calitate îndoielnică a președintelui Iohannis. Cităm în continuare din articolul „Uluitor, Iohannis ar fi fost avertizat despre pandemie!”, publicat pe 21 apr. a.c., de inpolitics.ro: „(…) De când ar fi știut Iohannis? Stați bine pe scaun. Și spălați-vă pe față. Din prima săptămână a lunii noiembrie 2019. Ce s-a întâmplat atunci? Serviciile americane de intelligence, conform presei israeliene, care prezintă și documente în acest sens, ar fi informat Israelul și rând pe rând toți partenerii NATO, inclusiv România, asupra epidemiei declanșate în China la Wuhan. Cândva, spre sfârșitul lunii ianuarie 2020, deci cu o întârziere de peste două luni și jumătate, întrebat fiind de un jurnalist, Klaus Iohannis a calificat epidemia drept o știre oarecare de presă. E strigător la cer!”.

Presstituția stă „de șase” la Iohannis 

Prin ignorare suverană, „presa miluită” de pe Dâmbovița nu preia din „prințipiu” informații precum cele apărute în Israel care ar putea, eventual, afecta imaginea Cotrocenilor: între iluzia finanțărilor sosite de la Cotroceni prin Comisia Europeană (nota bene, pentru „informarea corectă” despre criza Coronavirus) și datoria jurnalistică de  a prezenta românilor adevărul despre ce s-a întâmplat cu țara lor în ultimele 3-4 luni, „miluiții” preferă ultima variantă: este presstituția care, cu sau fără intenție, consolidează zilnic, alături de grupul lui Marcel Ciolacu, care a confiscat PSD-ul, imunitatea Marelui Mut de la Cotroceni, dl. Klaus  Iohannis.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Presa israeliană confirmă dezvăluirile publicației cristoiublog.ro: președintele Klaus Iohannis a fost anunțat de americani încă din noiembrie 2019, pe canalele NATO, despre gravitatea pandemiei Coronavirus”

  • Mai sint multe de spus, dar vad ca n-o faceti. Nu stiti, nu va pricepeti sau nu vreti? Consecintele vor fi aceleasi pentru toti, inclusiv pt cei care se cred deasupra a orice. Revolutia franceza si cea bolsevica ne arata acest lucru din plin!
    Cind o sa scrieti ca asa numitul test nu este nici un test? Cind o sa va treaca prin minte sa spuneti cine este acea persoana care cica este sef OMS? Cine la pus sef? Nu vreti sa scrieti ca doctorii care spun adevarul, in minunatul vest, sint amenintati cu anularea diplomelor? Nu stiti sau nu vreti sa spuneti consecintele inchiderii in case? Daca sinteti jurnalisti, nu va este un pic jena de putinul pe care-l stiti?
    Cind o sa scrieti ca multi vor guvern mondial? Toate sint scrise in presa vestului. Gates spunea asta in presa germana inca din 2015! Credeti ca o sa va fie bine cu asa ceva? Daca da, atunci, continuati!

    • Pai asta inseamna ceva si mai grav,practic serviciile occidentale si au informat toti politicienii,de la Trump la Iohannis si la liderii Europeni,iar astia au dormit luni bune in papuci desi stiau,practic israelienii detoneaza o bomba,doar Germania lui Merkel a luat masuri discrete,din Decembrie,cand si au pregatit sistemul sanitar de „razboi” cu Coronavirusul,ma uit la Vietnam,vecinul de la sud al Chinei,care a luat masuri din pripa,in Ianuarie,si sta mult mai bine in combaterea pandemiei,desi e chiar linga China,focaru principal,pe cand Occidentul ,la mii de kilometri de China e infectat la greu si „trage sa moara” de Coronavirus,desi liderii Occidentali au fost informati de mult timp.Asta ridica multe semne de intrebare,ori liderii Occidentali sunt niste idioti,fie au lasat carcalacu la ei in batatura ca sa si distruga propriile sisteme?Pai daca Occidentalii o sa continue sa pretinda despagubiri Chinei,China le va da peste nas si cu acest tip de argumente: „Stiati si nu a ti luat nici o masura sa va protejati popoarele,din timp,asa ca hai sictir,popoarele voastre sa va ceara voua despagubiri pentru incompetenta voastra”.Si nu ar fi foarte departe de adevar,desi obiceiurile ciudate culinare ale chinezilor ne au adus beleaua(mergem pe varianta mainstream).Oricum,si teoriile conspirationiste Trumpiste,si pretentile unor lideri de opinie de a cere despagubiri Chinei,pot fi de fapt fente prin care liderii Occidentali abat atentia maselor de la propria incompetenta si de la propriile erori.

      • Lu iohanila i trebuia „parlamentu meu”,Trump tocmai atata Iranu,ca sa o puna de un razboi,voia si ala”razboiul meu” cu persii,fiecare cu dileala lui,ce treaba aveau ei cu Coronavirus? Nu i nimic,are treaba Coronavirus cu ei,dar,din pacate si cu populatiile,pe Europeni i interesau banii din turism,si banii in general,acu turismu i mort si ngropat,cel putin 2-3 ani,daca nu mai mult asa ca…Asta i situatia.

        • Si atunci ori astia sunt complet cretini,ori se pritoceste o noua ordine mondiala,si cetatenii sunt tinuti in casa pana ce baietii vor fi gata sa implementeze aceasta noua ordine,si atunci se va da drumu la lume,cand noul sistem va fi gata de a fi pornit? Cine stie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *