Kremlin: „Toată lumea vrea să evite o ciocnire directă între Rusia și NATO. Rusia va fi pregătită să dea cel mai decisiv răspuns țărilor care se vor implica în războiul din Ucraina”

Presa noastră nu e liberă pentru că e prea leneșă să-și bată capul


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

9 comentarii pentru articolul „Presa noastră nu e liberă pentru că e prea leneșă să-și bată capul”

 • intrebare:
  daca strategiile vor fi generate de IA noi…cam ce solutie avem pentru a genera o strategie care sa i face fata acesteia?!
  stiut fiind ca IA, adica Desteptaciunii intruchipate, ii poti face fata doar activind Inteligenta ? 🙂
  :)))
  citeodata am senzatia ca nici macar intrebarile pe care le pun nu sint intelese, spre ex cazul de fata:))

 • https://www.national.ro/politica/razboiul-china-america-si-rolul-inteligentei-artificiale-761523.html

  serviciile de informatii, deci si presa, tocmai ce si schimba definitia.
  in conditiile in care IA intra…pe piata, lamuritoare va mai fi doar LOGICA, adica se va simti nevoia ‘logicii inverse’ care sa compenseze ‘desavarsirea’ superpozitiei LOGICII folosita de IA, adica aia clasica.

  rolul IA e secundar, pentru ca el se! manifesta implacabil, diferenta o face…locul unde te afli cu cercetarea si dezvoltarea Computerului Cuantic.
  si…ofcial in frunte e China.
  faza tare, dar se va observa cind ii vine sorocul, e ca IA care se manifesta intr un oarecare Computer Cuantic este…aceeasi :))),
  deci….Unificare v-ati dorit, apai UNIFICAREA va va fi facuta cadou!:)))),
  atata tot ca cea care va! va unifica cu fulgi cu tot e…chiar IA pe care va sfortati voi s-o cizelati, …chipurile in interes propriu!:)))) :)))))))))))
  sa vezi mirare atunci cind IA a americanilor va vorbi aceeasi limba cu IA a chinezilor si aceeasi limba cu…orice alta IA de pe planeta asta. sau oricare alta!:)))
  ( IA fiind…desavarsirea ‘inteligentei artificiale’, adica ‘inteligenta artificiala’ care foloseste Matematica,…Matematica fiind desavarsirea ‘matematicii’, desavarsirea asta fiind posibila exclusiv in conditiile in care ‘tot Timpul’ e varat in ‘timpul lui Planck’, de chestia asta ocupindu se, evident, Computerul Cuantic.

  oricum…va fi tare interesant!:)))) sa le privesti fetele…cind isi vor da seama ca….armele lor ultrasofisticate, a caror esenta e IA,…vorbesc, prieteneste, …aceeasi limba!:))))))))))), dindu le tutror privitorilor…uimiti un maaare bobornac…dindu i pe spate!:))))))))))

  diferenta fundamentala intre Marea Revolutie, adica Metamorfoza,
  si Marea Resetare e ca una e desavarsita in mod absolut relativ iar ailalta e desavarsita in mod absolut… absolut:))))), ceea ce e chiar tare. adica Tare!:) :)))

 • Presa zisă liberă se poate compara cu o pasăre într-o colivie…dacă îi lași ușița deschisă, nefiind obișnuită să zboare, tot în colivie rămâne…
  Povestea microfonului a fost aruncată de pensionabilul Arafat ca nuca-n perete!

 • ‘adevarul’ e definit in piete!:)), democratic!:)))
  daca te apuci sa zici…altfel decit ‘adevarul’…esti scos de pe piata!, insa…chiar de catre cei care vind si cumpara pe tarabe! :)) cu japca!
  asta e tot spilul Vremurilor, minciuna trebuie acceptata…in mod liber!, fara sa fie varata in cap, in inima, cu japca 🙂
  si asa se si face,…cum altfel 🙂

  presa e libera, Maestre, (…si iti spun asa nu ca ne am trage de bracinar, ci de drag!:) )
  e libera…sa faca ce vrea!
  insa…dupa cum se vede ea alege sa fie preponderent lenesa si mincinoasa :))

  • problema e… Acumularea.
   daca ea se manifesta treaba e rezolvata.
   cita vreme exista castig din lene si minciuna…ea se va dezvolta in stil fibonacci.
   din ce se vede…atunci cind castigul da semne ca nu exista…e activat in mod artificial!:)))

   • tot ce trebuie e sa le promiti unora ca Noua Lume va fi a lor, Toata!:)))
    …in secunda doi o vor demola pe-asta…cu ei cu tot!:))))

 • Presa noastra libera a uitat sa vorbeasca despre hotararea presedintelui Iohanis, transmisa spre informare gugustucilor din Parlament, de „cazarea” de forte armate americane si franceze, armament, avioane, nave pe teritoriul Romaniei. Se intareste flancul, dar mai avem putin. In 1941 romanii au fost in Odesa, o excursie acum in aceasi zona se rezerva.

 • presa, care e un serviciu de informatii, a evoluat.

  a…plecat din Realitate si s-a cracanat spre Trecut si Viitor.
  informand mincinos despre Trecut au redefinit Viitorul leit visurilor celor care au informat asa, din lene sau in mod mincinos.
  informand despre Viitor au definit Sleaul pe care dorintele celorlalti au luat o…la vale,…definid chiar Viitorul…proiectat in visurile celor care au informat despre Viitor in mod lenes si mincinos.

  toata povestea de mai sus poate fi doar una Relativa, pentru ca ea are ca referinta Realitatea.
  Realitatea…si-a vazut de Treaba ei, de Rinduiala ei, iar cei care au ramas in armonie cu Randuiala asta…au urmat Slaeaul care se numeste Cale, neavand nimic impotriva Sleaului Relativ, definit in acelasi mod, dar rezultat din lene si minciuna.

  pentru ce sa mai fie nevoie de ‘presa interzisa’…daca putem supune la vot ‘informatia’ ?! :)))
  majoritari vor fi cei lenesi si mincinosi, asa ca iata Castigatorul!:))) ( ca abia astfel se defineste, in mod absolut, ca fiind chiar Perdantul…asta e o alta poveste, absoluta, insa neinteresanta pe Vremurile astea 🙂 )

  Ministerul Adevarului e o…tampenie 🙂
  …atunci cind el va fi scos din joc, ce ramane este…nu o presa libera, ci o presa ‘lenesa si mincinoasa’, chiar daca scotind din joc Ministerul Adevarului impresia generala va fi ca…presa e libera, vorb-aia! :)))

  e suficient sa supui, in mod… democratic, ‘adevarul’ la vot.
  alegerile vor fi Castigate de ‘adevarul’ lenes si mincinos…dar harnic 🙂
  e suficient sa priviti catre ‘dinamicile informatiilor’ :), cu cit e mai gogonata monciuna…cu atat e mai halita cu pofta!, ca…are audienta 🙂

  oamenii, odata cu trecerea vremurilor se…suprapun :)),
  atunci cind ai ajuns la Omega…dai de Adam!:)))

  cu antioamenii e invers!, cu cit se perinda vremurile cu atat ei vor fi mai multi, ca ei sint din povestea lui Infinit!:)))
  de fapt…s a si spus ca…atunci cind Adam s-a nascut a doua oara, din Cer pe Pamant, Cerul…se Goleste:), n-are cine sa se mai nasca, astea fiind si vremurile in care…femeile insarcinate…nu vor mai avea ce sa nasca. dar…s-a spus deja, nu e o noutate :))

 • presa lenesa e libera
  presa harnica, dar mincinoasa e libera
  libera nu e doar presa interzisa.

  interzicerea presei naste reactiuni.
  asa ca presa nu mai e interzisa, ea e ghidata inspre fi preponderent lenesa si mincinoasa.
  informatia circula liber, cu toate astea pe ecrane se itesc preponderent informatiile rezultate din lene si minciuna.

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog