După România educată și România climatizată, se prefigurează un nou Proiect de țară: Schimbarea becurilor (Ion Cristoiu)

Presa occidentală e revoltată că Putin nu a zis ce voia ea să zică


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

12 comentarii pentru articolul „Presa occidentală e revoltată că Putin nu a zis ce voia ea să zică”

 • „Europa încearcă să ne înșele. Și nu o să înghițim asta”

  le a promis ue ceva si acum nu se tine de promisiune?
  ce a promis?
  cind a facut asta?

 • Marele Reflux e implacabil.

  Prin urmare retragerea apelor e nonactiunea.

  …insa Marele Reflux e…Mare, prin urmare se incepe cu sfarsitul, mai exact cu autonomizarea…noilor state, care sint chiar…noile sate.

 • Ieri, la Parada de 9 Mai, rusii nu au mai zburat pentru a putea avea o protectie 100% a spatiului lor aerian. Daca zburau se putea intrepatunde in siajul avioanelor lor, ascunzandu-se de radar, ce survolau Moscova vreun OZN pamantean care sa lanseze o racheta chiar deasupra Pietei Rosii si sa-i omoare pe toti oamenii de stat participanti la festivitate si deci si pe Putin pe care tot Occidentul il vrea mort. SI ca sa fie siguri ca asa ceva nu se va intampla au tinut la sol toate aparatele de zbor pregatite pentru defilare. Rusii sunt fripti in Siria cu asemenea manevre si acum au suflat si-n iaurt.

 • Oculta Mondiala Khazara conduce: Israel, USA, Franta, Germania, Anglia, Austria, Romania, Bulgaria, Polonia, Australia… Iar NATO este bratul inarmat al Ocultei Mondiale Khazare cu care aceasta ataca tarile care nu i se supun inca. Si de aceea NATO ii ajuta acum pe khazarii ce au pus stapanire pe Ucraina prin lovitura de stat Maidan 2014 de la Kiev. Daca rusii nu atacau in cel mult 2 ani de zile, satanistii khazari reuseau sa-i omoare pe rusi cu virusuri ARN imprastiate cu ajutorul aerosolilor cu ajutorul dronelor deasupra Rusiei. Cand ii terminau pe slavii rusi mai si mai apoi pe slavii ucrainieni, treceau la pasul urmator si eliminau incet, incet inca 7 miliarde de goimi astfel incat sa raman doar ei, khazarii cu a lor Oculta Mondiala si 500 milioane de goimi drept sclavi care sa munceasca pentru ei, sa-i desfete sexual si pervers LGTB si cu copii si sa-i foloseasca ca banca de organe. Asta inseamna in mintea lor de criminali satanisti Marea Resetare. Cu Corona virus fabricata in Ucraina au reusit sa omoare 12 milioane de oameni si sa castige prin firma Pfizer 33 miliarde dolari. Asta fiind inceputul unui mare Holocaust Adevarat care l-au pregatit khazarii noua, goimilor. Si au inceput cu rusii pentru ca sunt cea mai mare comuniune ortodoxa din lume si au cea mai bogata tara. Satanistii urand de moarte pe Sfantul Bunul Dumnezeu pe care vor sa-l elimine din aceasta lume ca credinta si sa inchine Pamantul lui Satan. Cu aceasta lege semnata de satanistul Biden a doua faza a celui de al III Razboi Mondial a inceput. Urmeaza apasarea pe butorul rosu la final. Scapa cine e harazit de Sfantul Bunul Dumenzeu sa scape. Daca Romania intra in acest razboi vom fi stersi de pe harta noi, romanii ca tara si popor.

 • in timp ce ue se innoieste, lumea mare se destrama. pai…ce innoire e asta, nenica?!
  stai asa sa se destrame lumea mare, mai intai.

 • pentru a putea vorbi despre o noua UE trebuie sa ‘citim’ in Cenusa anterioarei.

 • asta cu rusii care sa nu fie umiliti…chiar mi a placut.
  denota faptul ca cei care spun asta nu prea le au cu mentalitatea rusilor in general, nu doar in cazul ‘actiunii din in Ucraina, fie ea si un razboi’.

  insa si aia cu…’rusii au spus ca nu vor folosi arme nucleare’ mi a placut.
  ce sa mai…niste domni!, daca au zis ca nu le vor folosi, asa vor face!, …prin urmare putem incepe sa ne pi… in capul lor!

  rusii vor renunta la…teritoriile ocupate acum…la sf asteapta.
  sau…odata cu ‘sfirsitul lumii’.

  io zic ca e de luat in seama ce a zis putin la soci, in discursul care pe alocuri povestea despre ‘dinamica civilizatiilor’:
  Noua Lume, pe care noi nu ne o dorim!, fara noi nu se va naste.
  unii, nepricepind care e faza cu Noua Lume, nu pricep nici care e faza cu ‘nu se va naste’.

 • Mulțiumim pentru comentariu.
  Am văzut ieri Parada de la Moscova.
  M-a impresionat enorm defilarea ” Nemuritorilor” – „Immortal Regiment March”.
  Era ca un fluviu de sânge format din steaguri roșii care curgea încet, neântrerupt pe străzile Moscovei.
  Pe acest fluviu arau fotografiile unei întregi generații de tineri rusi care s-au sacrificat în lupta cu nazistii.
  M-au impresionat cei care purtau fotografiile – de la bătrânii care și-au pierdut copii până la nepoții care nu și-au cunoscut bunicii. Ce mai, glorie veșnică sufletelor celor dispăruți în lupte!
  Rusia știe să onoreze sacrificiul făcut de popor.

 • Ieri am ascultat un discurs decent, clar si concis care a debusolat presa occidentală mai mult decât exaltată.
  Renegocierea tratatelor UE, altă aiureală europeană, poate provoca un cutremur puternic noului turn Babel european.
  Cât despre situația din Rusia mă abțin privind ideile europene; e vorba despre altă lume cu tradițiile și valorile sale specifice…

 • apropos de comemorare:
  -nu stim de ce azi mai exista numele bulevardului „Vasile Milea”…..

 • ” presa occidentală ” nu voia sa mai auda de nazisti,
  ghinion!
  (adica chestia cu „tratativele de pace” era pe cand nu s-a zarit…)

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog