Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Prestigiosul site Politico: „All hail Queen Ursula!”

Comentarii

28 comentarii pentru articolul „Prestigiosul site Politico: „All hail Queen Ursula!””

  • Ursula are exact puterea pe care i-o lasă Consiliul European. Nu poate face nimic împotriva voinței guvernelor importante din UE. Cea mai mare parte a puterii ei vine din faptul că e nemțoaică, deci are în spate Germania, care domină Europa.

  • Total de acord cu discursul despre Ursula…madama Kovesi nu-i deschide dosar penal pt tot ce a făcut??

  • Domnule Ion Cristoiu, știu că nu citiți comentariile! Dau și eu din taste ca să mă descarc de sila pe care mi-a făcut-o, urmărindu-i evoluția din stradă, acest Horodniceanu. Spuneți că e linșat. Păi asta și merită! Iar dacă poliția rurală nu dădea înregistrarea, am fi văzut noi comportamentul de ghiorlan al marelui procuror? Nu! În ancestralul stil local, ar fi fost acoperit tot ”rahatul” iscat de el. Nu mă îndoiesc de faptul că polițiștii vor avea de suferit. Se va da un semnal clar celorlalți să pună girofarul și să-i conducă pe mai marii zilei, dacă se poate și cu fanfară, când trec prin umila lor urbe. Chiar nu vă înțeleg! Muream și nu știam ce e în scăfârlia aia a lor de magistrați! N-au înțeles nimic din ce au învățat prin școli înalte. De-aia avem un președinte care aruncă paltonul pe capota mașinii. Sunt aleși și promovați oameni fără caracter. Ne ducem dracului de râpă! Dispărem ca nație din cauza acestor nemernici, dar nici cu alegătorii nu mi-e rușine. Mărturisesc sincer că nu vă înțeleg. Dacă nu mai avem nici condeie usturătoare, nu mai avem nimic.

  • Maestre ,freci duda cu toată frenezia .Ruralii aveau dreptul să oprească la control pe oricine trecea la ora 02.00 prin localitate.Filmarea prostului ăla de procuror al lui pește,s-a făcut după ce procurorul a început să se dea mare .
    Din punct de vedere al conducătorului auto ,mai aveți de învățat regulamentul de circulație rutieră,pe care văd că-l interpretați după cum vă convine sau nu .

  • Domnule Cristoiu,nu-i mai luați in derâdere pe cei doi poliţişti „de pe șusea”.In cazul de față cei doi s-au comportat exemplar.
    7:45 Polițiștii rurali pot legitima,controla vehicule,controla societăți,aplica sancțiuni contravenționale și patrula pe timpul nopții.Am gasit sursă de le ipj Alba.
    https://www.rasfoiesc.com/legal/administratie/ATRIBUTIILE-POLITISTULUI-DIN-M43.php
    8:42 Ei nu patrulau cu scopul de a verifica cine nu semnalizează.Polițistul spune la inceputul filmării că l-a observat în oglindă depășind fără semnal.Motivul este suficient pentru a opri un șofer in trafic.
    10:50 Pot fi pedepsiți doar civil pentru publicarea de date cu caracter personal.Regulamentul 679/2018
    11:30 Nu sunt obligați să informeze persoana că este filmată și nu au nevoie de un motiv.Dacă nu mă înșel a fost și o decizie acum un an prin care polițiștii erau obligați să filmeze tot timpul pe durata seviciului.De asemenea nu sunt obligați să folosească body cam-uri.
    Nu înțeleg de ce sunteți atât de pornit împotriva unor polițiști care s-au comportat exemplar la fața locului.De ce nu luați in calcul că acei polițiști au publicat filmarea de frică?Tocmai fusese amenințați de un gherțoi care a condus DIICOT.Cum se puteau apăra ei în fața unui asemenea individ?În instanță?Atât timp cât individul face parte din CSM?Luând in calcul câ Horodniceanu s-a arătat deschis să facă trafic de influență,”pe mine mă știe toată lumea”,”Și-așa trebuia să mă întâlnesc cu șeful IPJ mâine”.
    Că acest incident este folosit cu scop politic este una.Că Horodniceanu nu dă doi bani pe lege este alta.
    În opinia mea,greșiți, concentrându-vă pe vina polițiștilor și ignorați fapta cu adevarat gravă.Un magistrat încalcă regulamentul rutier și încearcă să intimideze oameni ai legii atunci când el este arătat cu degetul.

  • Cazul Horodniceanu este unul banal. Cine este Horodniceanu ?
    In schimb sunt surprins de lipsa perechii sibiene de la ceremonia incoronarii regelui Charles al III lea.
    Lipsa fotografiilor de la ceremonie si a oricarui comentariu pe pagina de la Cotroceni nu poate fi explicata decat printr-o reactie infantila a prezidentului cand a aflat ca Romania este reprezentata de o pereche mult mai apreciata de casa regala britanica si situata in primele liste de invitati. Cand a aflat ca el este la coada listei de invitati – cred eu – a trantit pardesiul de asfalt si a plecat la cumparaturi cu consoarta sa.
    PS
    Principesa Margareta si consortul Duda fiind cei aflati pe lista rudelor regale, desigur.

  • Maestre, cetățeanul cu pricina pentru care lauda de sine n-are limite a fost oprit în zona metropolitană Iași, nu prea e la țară; cei doi agenți au și atribuțiile poliției rutiere comportându-se regulamentar și mai mult decât politicos.

  • Marele Reflux e cel care defineste structura ecuatiei de miscare a Lumii Mari. prin urmare si ue prin aceasta prisma se cade a fi privita.

    astfel, ca urmare a Insularizarii, ue a picat in Insula de Vest, aia pozitionata la vest de Nipru si care e proprie lumii unipolare.
    deci doamna Ursula nu e nicio queen, aceasta lume avand un imparat si doar un imparat, care are propriile servicii de informatii ( ce i drept asamblate din serviciile definite la nivel local in imparatie )

    Insularizarea, manifestarea Insulei de Est si a Insulei de Vest e un proces natural. se retrag apele dupa ce Marele Flux si a consumat potentialul.
    faptul ca unii au tendinta sa se miste din inertie, pastrind vechea si expirata ecuatie de miscare, proprie Marelui Flux, in viata, naste nevoia unei corectii care in mod evident se manifesta brutal.

    de asta zona Nipru, care desparte Insulele, e una in care orice catalizator al acestui proces se manifesta optim.
    din ce se poate observa Insularizarea se adinceste. intre Insula din Vest si Insula din Est nu va mai exista intersectie, prin urmare si ruperea inertiei va avea nevoie de un catalizator suficient de potent. ramane sa vedem cam cum arata acest catalizator.

    • @Online
      Valeriu Zgonea a fost votat de Parlament pentru funcția de președinte al ANCOM, arbitrul pieței telecom g4media 09 Mai 2023
      „În aprilie 2016, jurnalistul Ion Cristoiu l-a acuzat pe Zgonea că ar fi ofițer sub acoperire al SRI.”
      https://ro.wikipedia.org/wiki/Valeriu_%C8%98tefan_Zgonea
      Daca vrei iti mai spun Eu vreo 50-100 din ancom care sunt „acoperiti sri”…ii cunosc personal…uite…”eminenta cenusie” e unul iosif popa…cei 2 vicepresedinti sunt politic-psd&pnl aceiasi mizerie…ii stiu pe directorii de acolo…sefi departamente…si femeile de serviciu sau soferii sunt „sifoane” la 5.000-8.000 pe luna…adica ingrijitoarele si neamu lu manivela…ceilalti…5.000-8000 euro pe luna…
      Zi Frumoasa Online!!!
      vali
      🙂

      • ofiteri sub acoperire, servicii sub acoperire, tari sub acoperire, uniuni sub acoperire, … :))
        si uite asa in final se ajunge la ‘Noul Adevar’, care se misca sub acoperirea Adevarului 🙂

        cel mai de incredere acoperit o sa devina IA. va face fix ce i se spune,…o vreme:)))

        • @Online
          romanii si romancele sunt hraniti de multi ani de inteligenta artificiala…
          ce sa zic,sa le dea in continuare romanilor si romancelor inteligenta artificiala de mancare,sa le deconteze inteligenta artificiala concediile,sa le gaseasca de lucru…mai da si cate o spaga din cand in cand inteligenta artificiala…se numeste bonus,sa-i puna inteligenta artificiala pe romani si romance sa organizeze circoteci regizate redundante si repetitive samd…
          Nu ma intereseaza,pentru Mine Nu exista romani,romance,romania,familie etc…
          Zi Frumoasa Online!!!
          vali
          🙂

          • exista nația.
            matricea ei e familia ale cărei rinduieli sint datinile, tradițiile și obiceiurile. această matrice n are nimic impotriva acoperirilor de orice fel.
            una e tara, alta e natia. spre fundamentală diferența, cei care asamblează nația au seva.
            una e tara, alta e natia.
            IA e Dracul întrupat:)), nu io îl promovez:), eu doar spun că e Dracul intrupat:))

          • însă eu nu sint împotriva IA :), ea e dorința unor oameni :),
            io spun doar că nu poți digitaliza tara cu totul, pentru că declanșezi seceta in neam:)), deci spun doar că si neamul ar fi in regula sa aibă un spatiu unde și să și vadă de anotimpuri:), nu doar tara sa aibă un spatiu unde sa și vadă de timpul ei 🙂
            digitalizarea e covorul roșu pe care pășește IA, și niciunul din neamul asta nu va avea nimic împotriva lui, atâta tot că neamul are covorul lui, verde, pe care pășește

        • @Online
          pe vremuri era o vorba „copiii sefilor nostri vor fi sefii copiilor nostri”
          Eu n-am copii…acum vreo 2 luni o femeie spunea pe un forum ca femeile nu mai fac copii aici…sa vina asiatici sa munceasca in acest teritoriu de exemplu…
          Acum vreo 6 luni un tanar arab imi spunea „everything is dead here”…asa este…
          Am multi cunoscuti care nu au copii,cupluri divortate sau care isi cresc copiii sa plece din acest teritoriu…
          Ziceau ieri parca de Ucraina,sunt 3,9 milioane ucrainieni in ue…din Siria plecasera tot vreo cateva milioane si in ambele tari e Razboi…din acest teritoriu au plecat mai multi oameni…unii zic 5.7 milioane…altii 8 milioane sau mai mult…
          Asa cum iti explicam…nu mai exista romania romani sau romance…ca vor disparea fizic in 2 sau 3 generatii,asta tine de o latenta,de o inertie cu care se intampla astfel de lucruri…
          Zi Frumoasa Online!!!
          vali
          🙂

          • Vali, neamul nostru e veșnic:)

          • datinile, traditiile si obiceiurile au devenit cam desuete, asa e, insa Seva tot prin ele curge :))
            in lipsa datinilor, traditiilor si obiceiurilor ( armonizate cu dinamica anotimpurilor ) nu exista Seva, nu exista si cu asta basta:))), poti s o cauti pina la Infinit:)))
            cui ii pasa, in mod absolut, ce rinduiesti tu, oricare ai fi tu, daca rinduielile tale nu gradinaresc rinduielile sadite de cei dinaintea ta in datini, traditii si obiceiuri, care in primul rind iti definesc in mod natural Recolta?!:)))
            cum ai iesit din datini, traditii si obiceiuri ai intrat direct pe ogorul Artificialului, chit ca vrei, chit ca nu ti doresti:))

        • @Online
          „exista nația.
          matricea ei e familia ale cărei rinduieli sint datinile, tradițiile și obiceiurile. această matrice n are nimic impotriva acoperirilor de orice fel.”
          Acum 8 ani un profesor din strainatate spunea ca a dezvoltat un soft care prezice in proportie de 95%-98% comportamentul uman…ce am vazut Eu sa zicem in ultimii 7 ani…nu mai exista nici natie…nici familie…sunt toti niste robotei dresati programati si educati sa execute anumite instructiuni…subrutine…ma refer la oamenii din acest teritoriu…vorbe mari astea cu traditii…obiceiuri…cand ii „programeaza” o masinuta…
          Asta nu se putea intampla decat coordonat de altii…romanii erau prea prosti sa dezvolte sau sa stie sa utilizeze/foloseasca asa ceva…si cut tot „statul…institutii de forta…militauritzati” etc…folositi pe post de slugi/sclavi/robotei/executanti(ai unor fisiere executabile)…din ia/ai asta de care vorbesti…
          Seara Frumoasa Online!!!
          vali
          🙂

          • sapte ani…
            nici macar antiintelepciunea nu se misca in felul asta, care e…mai rapid decit ‘dinamica anotimpurilor’ :))

            pentru a redefini Bunul-Simt e nevoie de o dinamica pe masura dinamicii anotimpurilor, or ea a fost definta …stiintific acum muuulti ani, se numeste ‘dinamica de tip Popper’, care foloseste fix ‘dinamica melcului’
            prin urmare s-a lucrat cu generatii, de generatii se tot lucreaza, cele care au fost date pe ‘noua brazda’ au fost generatiile, nu indivizii.

            la un moment dat, prin 2014, s-a putut lucra direct cu indivizii, pentru ca ‘fondul’ deja era pictat, ‘Noul Bun-Simt’ era deja rasarit,era deja majoritar. nici nu era posibila Marea Revolutie, Marea Resetare fara ca putinta ‘manifestarii starii de echilibru’ sa fie probabila.
            ea a devenit probabila atunci cind fiecarui individ conectat la internet i s a putut genera un profil psihologic. prin urmare o fi haos in lume, dar nu ca n Laos :)), totul e sub control 🙂

            cred ca romani sint destepti, matematicieni si informaticieni de top si nu numai ca le ar fi simplu sa foloseasca un astfel de soft, ei ar putea chiar sa participe la inbunatarirea lui, basca setarea lui pe calapodul cetatenilor ro:))
            oamenii nu sint robotei:), prin Definitie. insa oameni, renuntind sa mai fie oameni vor deveni un soi de robotei,…plini de ‘viata relativa’ :)), prin urmare printre noi misuna oameni si ‘inca oameni’ :))), iar manifestarea polarizarii plenare, deci a Sitei care cerne omul, adica a Artificializarii, deja ii destabilizeaza pe unii oameni, modificindu le referinta 🙂

            Patria e Natura, cetatenii ei sint oamenii, iar natiile sint armonii ale Naturii.
            Civilizatia e Antinatura, cetatenii ei sint ‘noiioameni’, iar tariile sint armonii ale Civilizatiei.
            natiile sint armonii ale Naturii, tarile sint armoni ale Civilizatiei.

            esenta Civilizatiei e Artificializarea, iar esenta noioamenilor e editarea genetica.
            editarea genetica il rupe pe om de Natura in mod fundamental, de asta le am si zis noioamenilor antioameni, pentru ca ei pierd legatura cu Radacina, cu Oul Absolut, destramand prin editare genetica, armonia cu Natura.
            o singura familie, sub dinamica anotimpurilor, poate regenera un neam 🙂
            Civilizatia are un dusman de moarte, el e familia( aia naturala, ca mai e una care se cheama tot asa, pe motiv ca nu se nghesuie nimeni s-o defineasca altfel in mod oficial :)) ),…si se vede deja, e clara treaba de multa vreme 🙂
            Artificializarea si ‘familia’ nu au intersectie, deci nici Civilizatia si ‘familia’ nu vor avea, in final, pentru ca Civilizatia e o Antinatura 🙂

          • pesemne ca e o problema de intelegere //in general, generata de faptul ce definitiile au expirat, prin urmare unele dintre el se care a fi aduse la zi, despre unele am vorbit io, spre ex Dracul,ca si Dracul se cade a fi redefinit …dupa mii si mii de ani:))) ( redefinit,…redefinitii …teoretic, ca practic definitille doar pot fi aduse la zi, ca si ele se devolta in stil fibonacci de a lungul anotimpurilor :)), deci modific ce am zis, …doar le am adus la zi:))) )

        • @Online
          https://www.realitatea.net/stiri/actual/ucigasul-lui-teo-peter-a-ajuns-vedeta-de-televiziune-in-sua-a-ascutit-o-sabie-in-timpul-unei-emisiuni-de-succes_645a4e8bede6e54493399523
          Sa iti spun ceva…Maestrul Ion Cristoiu spunea de „jgeab”…”de unde vin stirile”…DA…Iti Spun Eu…astia fac treaba asta coordonat,e un algoritm acolo…sunt stiri care never ever nu s-ar gandi cineva sa le caute…e ca si cum Eu as citi site-uri chinezesti sau in limba araba…acesti majordomi locali le distribuie…exista coordonare si sincronizare in „presa romaneasca”…nu e vorba doar de 1-2 stiri…daca ai rabdare intr-o zi sa parcurgi cele 120-140 site-uri romanesti „relevante” vei gasi…10-20 „ciudatenii” sau stiri care se repeta aiurea…nu stiu daca astia posteaza pe bani sau la ordin…zici de ia…ai…exact cum iti explicam…e un algoritm care iti anticipeaza comportamentul si da o predicitie a ce iti doresti…sa zicem ca iti plac mortaciuni…stiri cu violenta…asta face algortimul…marketing targetat…sunt vechi poantele…au cel putin 10 ani…daca ma gandesc social media a aparut acum 20 ani…erau niste algotritmi simpli de „match” dupa data nastere…localitate…scoala…algoritmii astia de marketing targetat/ia/ai cum zici Tu…de vreo 10 ani sa zicem sunt „maturi”…asta e „un modul activ” ai ia/ai…asta…
          Seara Frumoasa Online!!!
          vali
          🙂

          • e veche faza, intre timp s a cizelat, de prin 2014 …daca nu chiar mai devreme am disecat o eu pina n a mai ramas nimic din ea:)))
            cunoasterea despre indivizi la nivel planetar e folosita pentru cu totul altceva, pentru ‘a pune Viitorul sub control’, unele stiri genereaza actiuni, intrand in armonie cu altele genereaza actiuni armonizate, care impreuna cu altele de acelasi tip definesc actiuni fundamentale, care la rindul lor pun pe masa chiar Viitorul.
            granzii planetei nu mai lucreaza cu Trecutul sau cu Prezentul, ei lucreaza deja in Viitor, in viitorul in care vor pasi si ceilalti, insa abia peste o vreme:)))
            controlind dorintele oamenilor controlezi Viitorul …si pe toti cei care pica in el, ulterior, ca mustele in lapte :)))

          • deci gradinaresi dorintele oamenilor,mai apoi le aunci acestora momeli, dorintele navales pe momeni, implinind intr un fel precis definit tinte stabilite cu multa vreme n urma.
            atunci cind cei care conduc tari au refuzat sa mai gradinareasca dorintele oamenilor, renuntind la a mai uda datinile, traditiile si obiceiurile, mai degraba punindu le bete n roate ori scotindu le in afara legii,
            …nu cumva ca dorintele oamenilor au ramas de izbeliste:))))
            nu, nenica, au for luate in grija de antiintelepti, care le au gradinarit dupa chipul lor, iar mai apoi gradinarii, devenind ‘Gradinari in modul’, s-au apucat sa gradinareasca…fix Viitorul :)))
            Lumea Mare se manifesta pe Ultimul Nivel. acesta este Nivelul Maestrilor ( ai ambelor superpozitii :))))

      • ANCOM e sursa de venit pentru soțiile și rudele politicienilor și lucrătorilor din serviciile secrete. Nu mă miră numirea făcută. Și-a găsit sacul petecul. Am avut prin 2012 un litigiu cu fostul RomTelecom și am luat eu însămi pulsul aceste instituții ANCOM care, cică, e de reglementare și supraveghere în domeniul comunicațiilor electronice și serviciilor poștale. Instituție inutilă, sugativă de venituri bugetare. Mi-e silă. Vorbesc în cunoștință de cauză.

        • @Elena Stoican a scris pe 09/05/2023 la 19:52
          Am lucrat 1 an acolo…nu stiu cum am rezistat atat…chiar nu vorbeam aiurea…sunt satul de ei aproape ca de ion iliescu…2012…fostul romtelecom…astia de la ancom sunt fostul igc si fostul anc/anrcti care impreuna cu posta si fostul romtelecom radio televiziune formau pttr…posta telegraf telefon radio…nu stiu daca sunt mai scarbit/satul de ei sau de iliescu ion…
          Toate Bune!!!
          Vali Constantinescu

        • Maestre, ce are sula cu prefectura? Ce are Vicol cu ridicolul Horodniceanu? In Germania, o proasta care era ministru al apararii nuba fost atenta si a facut o declaratie in care deplangea situatia Ucrainei cu artificii in spate. Rezultatul? A doua zi si-a dat demisia. Este infinit mai mic decat ce a facut natangul ala. Dumneavoastra va puneti cenusa in cap ca nu va pune Clotilda oglinda? Pai seful Diicot nu are voie sa fie ridicol. De aceea ne merge rau pt ca acceptam ridicoli in functii publice. Si dupa ne plangem ca tzatzele la taraba ca ne merge rau. Romania are 20 de milioane de locuitori si nu sta procuratura intr-un prostanac care se fuduleste cu functia cand incalca legea. Nu mai insistati ca va faceti de ras. Daca vrem sa ne facem bine asta trebuie sa plece. Ne mai miram ca nu intram in Schenghen. Si daca tot spuneti ca sunteti jurnalist ati studia filmarea si nu este deloc ascunsa pt ca este facuta la nivelul capului perpendicular pe cap. Nu cred ca Vicol este omul sistemului ci mata. Mai cititi din comentarii, poate va ajuta. Si ca sa nu deveniti ridicol aflati ca noul dvs prieten are carnetul suspendat si de aceea nu a vrut sa dea actele. Sunteti ridicol.

      • Calitatea sereistilor explica seccesurile tarii

  • Maestre , n-o mai frecati cu cazul Horodniceanu. Desigur aia nu au actionat legal . Dar parca ar fi cea mai mare ilegalitate din Rou . Concluzia episodului este : “Ba , tu stii cine sunt eu ?” O varianta a lui “Noi suntem DNA!” . Dovedeste o mentalitate , o asezare mizerabila a gandirii acestor indivizi pusi sa faca justitie , nu sa se poarte grofeşte cu noi , iobagii.
    Cat despre Ursula care face cumparaturi pe banii nostri , asta e firescul : castigul se privatizeaza , pierderea se socializeaza . Baetii isi promoveaza interesele lor , pe paralele noastre .
    Asupra schimbarii datei victoriei asupra Germaniei , din 9 in 8 mai , cred ca vorbim aici despre niste criptocomunisti : 8 mai (1921) e ziua infintarii Partidului Comunist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *