România a câștigat meciul contra Ucrainei cu 3-0, în primul meci al grupei E de la EURO 2024

Prima scrisoare de felicitare pentru Biden din România 

Președinta Re:Start România, Ramona Ioana Bruynseels, i-a trimis lui Joe Biden, declarat neoficial noul președinte al SUA, o scrisoare de felicitare. O redăm mai jos în original și tradusă.

„Stimate domnule Preşedinte,

Felicitări pentru alegerea Dumneavoastră în funcţia de Președinte al Statelor Unite ale Americii.
Acum câţiva ani ne-am întâlnit la Universitatea Harvard Kennedy. Discursul dumneavoastră de atunci şi cuvintele frumoase pe care mi le-aţi spus despre România m-au încurajat să duc mai departe planul de a avea o carieră politică. Iar acum, succesul dumneavoastră în alegeri mă va inspira pentru mai departe.

Vă mulţumesc pentru că aţi ales-o pe Kamala Harris ca partener în alegeri. Ea este un exemplu extraordinar pentru noi, femeile din politică. Acum, nu pot decât să vă felicit din inimă şi să vă doresc mult noroc în mandatul deloc uşor pe care urmează să îl începeţi. În contextul actual marcat de astfel de provocări, unitatea este secretul succesului atât în SUA, cât şi în România. Sunt convinsă că veţi reuşi să realizaţi asta în SUA, iar eu voi depune în continuare toate eforturile ca şi România să urmeze aceeași cale cât mai repede posibil.

De abia aştept să asistăm cu toţii la succesul mandatului dumneavoastră!

Cele mai sincere urări,
Ramona Ioana Bruynseels”

Foto arhivă 2015, Harvard Kennedy School:


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *