Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Primarul general al Capitalei, care a mințit pe față că spitalul Balș avea căldură, poate fi demis prin referendum

Ministrul Sănătății și „comandantul acțiunii” nu pot fi demiși decât de premier (individual) sau de Parlament (prin moțiune de cenzură).
Dar primarul general al Capitalei, care a mințit pe față că spitalul Balș avea căldură, poate fi demis prin referendum. Sunt necesare 450 de mii de semnături. Iarna de-abia s-a instalat, deci căldura din case, spitale și școli o să mai lipsească mult și bine, poate pe întregul mandat al respectivului primar general. De aceea, este nevoie ca mandatul să îi fie scurtat cât mai rapid și cât mai energic.
PS Și președintele țării poate fi demis prin referendum, dar numai dacă Parlamentul îl suspendă în prealabil. De aici, nicio șansă, câtă vreme „opoziția” este reprezentată de Ciolacu și Streinu – Cercel. (Avocatul Gheorghe Piperea)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

A apărut al doilea volum din colecția „Proză Politică”: „Cui i-e frică de mareșalul Antonescu?”

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog