Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Primii militari francezi sosesc în România luni, 28 februarie

Franța va asigura comandamentul trupelor NATO din România, în calitate de «națiune cadru» a acestei operațiuni. Cartierul general al Corpului de Reacție Rapidă Franța se află la Lille și este comandat de generalul (4s) Pierre Gille, unul dintre cei mai merituoși militari francezi.

Corpul de Reacție Rapidă francez a fost implantat la Lille în 2005 și are misiunea, în cadrul NATO, de a desfășura rapid, în mai puțin de 30 de zile, un stat major și un post de comandament capabil să dirijeze până la 40.000 de oameni pe teren. Franța este capabilă să desfășoare, ea singură, 8000 de oameni.

Forța de Reacție a NATO (NRF) este o forță multinațională cu un nivel înalt de pregătire și dotată cu tehnologie de vârf, regrupând, în afară acestor elemente, forțe terestre, elemente aeriene, maritime și forțe ale unor operațiuni speciale.

Cei care vor pleca spre România luni, 28 februarie, sunt 250 de vânători de munte ai celui de-al 27lea Batalion Alpin de la Anecy.
Batalionul a fost pus în alertă în noaptea de miercuri spre joi.

Ultima dată când batalionul 27 de Vânători Alpini a fost mobilizat în Europa de Est a fost în timpul Primului Război Mondial, în Polonia.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Primii militari francezi sosesc în România luni, 28 februarie”

  • Tot ce pot spera e ca francezii sa nu-si fi uitat oglinzile retrovizoare de la tancuri acasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *