Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Primul ministru al sportului care a câștigat o medalie paralimpică. Carol-Eduard Novak stabilește un record mondial

În timpul Jocurilor Paralimpice de la Tokyo, ciclistul român Carol-Eduard Novak, care este și ministrul sporturilor în România, a câștigat medalia de argint la cursa individuală de urmărire masculină C4 4000m, stabilind astfel un record mondial. Este primul ministru al sportului din lume care a câștigat o medalie paralimpică, potrivit World Record Academy.

„Le mulțumesc celor de la WORLD RECORD ACADEMY pentru recunoaștere și mă bucur că, prin participarea mea, am atins și un alt obiectiv, la fel de important ca cel personal, un obiectiv din cadrul Strategiei Naționale pentru Sport. Mi-am dorit să aduc notorietate României, cu scopul de a investi acest capital de expunere și vizibilitate în folosul sportului românesc, mai ales al celui paralimpic. Pentru a reuși implementarea cu succes a Strategiei Naționale pentru Sport, cu impact cât mai puternic inclusiv la nivel internațional, avem nevoie și de notorietate”, a spus Novak la aflarea veștii.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Primul ministru al sportului care a câștigat o medalie paralimpică. Carol-Eduard Novak stabilește un record mondial”

  • Tot respectul pentru dumneavoastră, domnule ministru, Novak!

  • De cand e ministru, dl Novak a reusit multe pe plan personal. De exemplu, pentru stabilirea unui record, e nevoie sa anunti mai inainte casa de recorduri, deci Novak a trimis aplicatie si a mers chitit sa obtina recordul. De obicei, exista o taxa de aplicatie, deci Novak cel mai probabil a platit pentru a fi omologat recordul. Probabil de asta si-a omologat recordul la Record Academy (la Guiness o fi mai scump, si a iesit mai ieftin asa?) De capul lui, Novak nu ar fi batut un record in viata lui. Dar pentru ca Baietii l-au pus ministru, a obtinut recordul pe usa din dos – singurul ministru care are o medalie paralimpica.
    Daca Novak va scoate un ban din smecheria asta, ramane sa vedem pe viitor in ce reclame va aparea. De promovarea Romaniei, sa fim seriosi, nu vine nici dracu in Romania pentru ca in tara noastra e singurul ministru care in loc sa isi faca treaba de la minister a mers sa sparga recorduri cu ciocanelul de alune.
    Eventual, Novak isi va folosi faima pe plan local, pentru a tipa la sedinta de guvern ca 80% din banii federatiilor se duc pe salariile nomenclaturii sportive, ca nu avem dotari minime si ca am ajuns din top10 medalii olimpice pe acelasi rand cu papua noua guinee. E, hai, sa fim seriosi, nu o sa faca asta.
    Somn usor pentru restul mandatului, d-le Novak. Sper sa ma contraziceti. Dar nu-mi pun sperante…

  • SA TRAIESTI O MIE DE ANI, DOMNULE NOVAK ! In sfarsit , un om care mai spune si pune ceva deoparte si pentru Romania, nu doar pentru el. SA FII SANATOS SI SA MAI AUZIM DE DUMNEAVOASTRA !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *