Nicolae Ciucă: Am convenit ca până la soluţionarea acestor probleme să nu îmi depun mandatul şi să îmi asum în continuare responsabilitatea funcţiei de premier

Primului gol din 2022: Alexandru a băgat mingea în ațe

Rațiunea jucătorului de fotbal, scopul lui pentru care intră decis în iarbă este să bage balonul între ațe. În poarta adversarilor. Atunci e gol. Este aici o expresie a jucătorilor când reușesc să nimerească în poarta alcătuită din stâlpi și o plasă.

Atunci, tribunele explodează, antrenorul și colegii de pe banca de rezerve sar în picioare, familia este în cerul numărul 9 în fața micilor ecrane, colegii sar la gâtul tău. Te trântesc pe gazon și se formează grămada bucuriei!

Alexandru Işfan, de 21 de ani, este autorul primului gol al anului 2022 în campionatul intern de fotbal seniori. Reușita a fost consemnată, vineri seara,  în minutul 51 al partidei FC Argeș – Dinamo București.
Mijlocașul de la FC Argeș, născut la data de 31 ianuarie 2000, cu o înălțime de 1,88 m și greutate de 77kg a fost primul care a simțit bucuria reușitei din etapa 22 a Ligii I, prima etapa din 2022.
Golul a fost reușit în urma unui corner.

Interesantă este istoria recentă a acestui tânăr. El a fost solicitat chiar de echipa de pe primul loc, CFR Cluj.
Primul fotbalist pe care l-au vrut ardelenii este Alexandru Ișfan, mijlocașul central de 21 de ani de la FC Argeș, în schimbul căruia voiau să achite 300.000 de euro, dar și să le ofere piteștenilor unii dintre jucătorii care nu mai intră în planurile lui Dan Petrescu.

Alexandru Ișfan s-a arătat imediat interesat să plece la Cluj, motiv pentru care a mers la primarul din Pitești, Cristian Gentea, care decide și la clubul FC Argeș, pentru a-i cere permisiunea să meargă la CFR.
Edilul din Pitești a dezvăluit că Alexandru Ișfan a venit chiar „plângând” la primărie, dar s-a lovit de refuzul lui Cristian Gentea.

Alexandru Ișfan a fost convins, în cele din urmă, să rămână la FC Argeș după ce i-a fost mărit salariul.
„După mai multe discuții, ne-am înțeles, am semnat un act adițional de mărire a salariului. Avea un salariu mic, ce-i drept, dar e și un jucător tânăr. Mai are doi ani și jumătate contract cu noi. Acum e mulțumit, cel puțin asta ne spune”, a anunțat Cristian Gentea.

Jucător eligibil pentru regula U21, Alexandru Ișfan a fost adus de FC Argeș în urmă cu jumătate de an, de la CS Mioveni. În acest sezon, mijlocașul a evoluat în 22 de partide pentru piteșteni și a marcat de două ori.

După reușita lui, arbitrul central a arătat punctul de la mijlocul terenului și jocul a fost reluat. Dar, iată cine a condus acest meci.
Arbitru: Marcel Bîrsan (Bucureşti); arbitri asistenţi: Mihai Marius Marica (Bistriţa), Marius Badea (Râmnicu Vâlcea); arbitru de rezervă: Viorel Nicuşor Flueran (Craiova)

Golul pentru fotbaliști înseamnă viața pură.
Iar eu scriu aceste rânduri în 22 Gerar, care este chiar Ziua celebrării vieţii. Ea a fost stabilită iniţial de preşedintele american Ronald Regan, în 1984, sub numele de Ziua Naţională a Sfinţeniei Vieţii Umane, pentru a transmite un mesaj anti-avort. Ziua Celebrării Vieţii a devenit o zi în care sărbătorim atât viaţa copiilor, cât şi pe noi înşine, ajungând să semnifice tot ceea ce este bun în a fi în viaţă.  Cel mai bun pentru un fotbalist este momentul golului. Alexandru l-a trăit din plin, iar noi alături de el.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *