Marcel Ciolacu: Îmi voi pune mandatul pe masă în Parlament pentru reforme și dreptate socială

Prin câte închisori a trecut, Elena Udrea ar avea experiența cerută unui președinte al României

Comentarii

6 comentarii pentru articolul „Prin câte închisori a trecut, Elena Udrea ar avea experiența cerută unui președinte al României”

 • probabil bulgarii s-au prins ca aia e piaza rea
  si nu vor sa aiba de-a face…..

 • Interesante chestiuni ați discutat. Primirea în PCR care era un adevărat examen pentru intelectuali. Prin 81 procentul de intelectuali acceptați era de 1/9. Stau și mă întreb dacă astăzi ar mai exista examene adevărate la intrarea într-un partid a cărui ideologie, istorie și realizări trebuiau cunoscute câți ar mai promova dacă măcar ar exista o bibliografie cât de cât? Și era o comisie de vreo 300 de membri. Astea au trecut și trăim într-un prezent fără mare perspectivă de viitor. Se dărâmă dintr-o cauză sau alta orice imagine semnificativă a trecutului, de la oameni la construcții.
  Vă doresc vacanță plăcută!

 • Radem de summit B9, dar poate ca baietii vorbesc de drepturile minorităților din Ucraina sau mai sigur de impartirea Ucrainei, fiecare sa ia partea care i se cuvine, doar nu lasa Rusia sa fie mai desteapta. Daca ne batem joc de Ucraina cel putin sa tragem si din ea.

 • Stau și mă întreb cine a inebunit? Eu sau cei la care privesc? Să faci elogiul unei infractoare de cea mai joasă extracție, mergând până la calitățiele necesare pt a fi președintele țării… mi se pare nu jenant, nu grețos, ci insultător. Cred că Nuțu Cămătaru e invidios.

 • Merita vizionat. Povesteste totul cu atata omenie chiar si cand critica, de am pierdut cateva fraze prins de tonul vocii. Cand originalitate consta si in omenie, e dl Cristoiu dinainte de toata agitatiile astea cu virusi si tancuri.

 • Bună seara ,Maestre Ion Cristoiu și bine v-am găsit ! Foarte interesantă și frumoasă
  prezentarea datelor din biografia dumneavoastră de care vă leagă multe amintiri ! Mulți dintre noi am fost pionieri, uteciști ,unii chiar membrii de partid !Asta înseamnă că nu trebuie să mai trăim și să avem drepturi ca oameni și cetățeni normali ? O aberație ridicarea certificatului de revoluționar al președintelui Ion Iliescu ! Chiar așa este ! În concordanță cu titlul emisiunii dumneavoastră și răspunzând la întrebarea dumnevoastră ,nu ar mai fi de mirare nimic nici în

  privința poziției României în Europa și în lume și nici în
  privința destinului Elenei Udrea !! Elena Udrea are o experiență de viață și de politician care oricând o poate propulsa pe o treaptă mai înaltă în societatea românească de astăzi !Felicitări pentru un jurnal video foarte frumos și foarte interesant, Maestre !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *