Primul tur al alegerilor prezidenţiale va avea loc în data de 24 noiembrie, iar al doilea tur în data de 8 decembrie. Alegerile parlamentare au loc la 1 decembrie

Prin intermediul Curții Penale Internaționale, americanii îi dau o lovitură groaznică lui Netanyahu

Comentarii

22 comentarii pentru articolul „Prin intermediul Curții Penale Internaționale, americanii îi dau o lovitură groaznică lui Netanyahu”

 • Campaniile astea electorale seamănă cu circulația autoturismelor electrice la drum lung – există dar nu se vede niciuna. Mai nou văd că se păruiesc diverși parlamentari direct în sala de ședințe.

 • Toarasi, am inteles ca discutiile despre „alegerile” din colonie sau de la Kolhoz sunt miezu’ de la dodoasca. Totusi, aruncati un ochi la ce zice un baiat „ignorant” despre ce si cum in arena elefantilor. Aia adevarati, nu Ramboi: https://www.youtube.com/watch?v=Uz5m3QTyRqs

 • Chiar credeți că Ciucă a scris el cartea? Sigur e scrisă de un ghost writer, care cu puțin noroc, nu e angajat de pe fiverr. Eu nu m-aș aștepta la talent de prozator, cu atât mai puțin la sinceritate.

 • Despre politica nu am ce sa adaug fata de ce au scris „Ionut” si „cib”. Nu sunt toti romanii idioti.
  Despre „Andrei Rubliov”; a rulat in Ro in anii ’70 varianta ptr „export” de 228 minute.Un film deosebit, de mare sensibilitate.
  Nota: si Ro facea filme pentru export in anii 60-70. In Ro erau cenzurate sau interzise.
  In RU au rulat variantele cenzurate de 186 si 205 min (optim ptr kino).
  Daca sunteti atenti filmul nu are o coerenta in transmiterea mesajului biblic. In faza initiala A.Tarkovski a facut un film
  de 8 (opt) ore. Nu s-a dorit un serial, iar un film de max 4 ore este si asa dificil de „suportat” in kino.

  • ‘Despre politica nu am ce sa adaug fata de ce au scris „Ionut” si „cib”. Nu sunt toti romanii idioti.’

   pai …s ar parea ca l ati mai adaugat pe ‘Nu toti romanii sint idioti” :))

 • „Apropos ce draq caută Virgil Daniel Popescu pe listele de europarlamentari?”
  Poz 19 pe lista comuna PSD + PNL. Ca nivel de distrugere Ro el ocupa locul 1.

 • De ce nu ar trebui sa scotoceasca ziaristii in gunoiul candidatilor la primarii sau europarlamentare? Ca erati pe principiul consecventei! Cum sa iti pui fiul candidat la primaria sector 5, cu multi oameni nevoiasi in sector, iar tu si familia ta sa jupoi efectiv bugetul cu neamurile tale? Prin anul 2000 lui Piedone i s-a facut jucaria asta cu Protectia Consumatorului, de nu era batjocura mai mare in piata sa dea Piedone peste tine si leusteanul tau. Mizerie si scandal. Dupa 24 de ani iata legistul! Bogat, cu tot neamul prin functii publice, mimand omul modest si din popor. Si cand ii rastorni cosul de gunoi, ce sa vezi: lux, averi, colectii de masini, functii peste functii. Faptul ca de Firea nu se vorbeste este pentru ca probabil a platit cui trebuie. Cum sa treci cu vederea afacerea azilelor groazei? Doar daca s-a platit pretul corect. Basescu ii pupa manusitele lui Clotilde pentru spertul din afacerea Bechtel sau pentru ca nu poate dormi de grija ei? L-a apasat cineva mai tare pe buton? Impostura este obatjocura la adresa poporului. Daca nu stii cat mai mult despre candidati, votezi in cunostinta de cauza? Ce stie lumea despre Mihai Tudose? Dar despre contractele cu statul a familiei lui Rares Bogdan? Dar despre parandaratul luat in plandemie de Cristian Busoi? Care si astazi spune ca era corect ca romanul sa fie aruncat in sac de plastic, gol, daca se poate, pe fundul unor gropi in margine de cimitire! Nu vreti nici un ziarist sa spuneti sau sa mergeti dupa adevar pana in panzele albe! Sa manance pamant impostorul pentru cacealmaua sa! Totul la superficial! Sa zgandare rahatul, ca sa sara cu spaga!

 • Băsescu și-a distrus partidul. PDL s-a ascuns în PNL ca să supraviețuiască.
  Iohannis și-a distrus partidul PNL.
  PSD i-a dat două cârje și oxigen ca să suptaviețuiască.
  Băsescu și Iohannis au irosit 20 de ani iar România a involuat cu doi peședinți de dreapta și acum vine Rareș Bogdan cu un tupeu incredibil să propună alt președinte de dreapta, pe Ciucă.
  Adik alți 10 ani irosiți de data asta cu un general în frunte ca țările din lumea a treia.
  Suntem nebuni sau ce?
  Apropos ce draq caută Rareș Bogdan pe listele de europarlamentri?
  Pe lângă că e tipul de arivist fără scupule, un parvenit fanfaron ce îl recomandă?
  Că e zero barat în toate privințele. Un cocalar tupeist.

 • Campania e gata leșinată, fără energie. E făcută de toate partidele doar ca să bifeze o acțiune.
  Useriștii cu Nicușoe Dan sunt în lumea lor, se comportă ca niște membrii ai unei secte nu-i interesează realitatea.
  Eu îi privesc ca pe ăia a lui Bivolaru.
  Dl. Burduja chiar ia în serios rolul de candidat, dar pe mine mă interesează mai mult ce face el pe la minister ca ministru al energiei. Părerea mea e că insistă prea mult pe surse regenerabile, trebuie să se gândescă mai mult la viitor și să ia in calcul și dezvoltarea producerii clasice. Am citit că sârbii vor un proiect cu noi – Porțile de fier 3, păi să-l semneze.
  Green Dealul nu mai are viață lungă altfel Europa va fi eliminată complet din zona industrială.
  Vedem ce se întâmplă în Gemania care a rămas tehnologic în urmă, tot bielă-manivelă, mașinile lor de care erau atât de mândrii sunt înlocuite de mașinile chinezești, iar industria lor chimică a devenit nerentabilă, energofagă și oricum China produce tot la prețuri mici.
  *
  Mari discuții la Antena3 cu subuectul elicopterului din Iran. Radu Tudor a explicat el cu generalii și apoi și cu Gîdea cum elicopterele iraniene zboară după ochi, nu au aparatură de bord, nu există turnuri de control.
  Bre, Radu Tudor, ai citit „Vărtejul”? Bre, elicopterele au de toate – stații, senzori de identificare, planuri de zbor, aerodromuri de aterizare cu stații de încărcare și echipe de mecanici.
  Zona aia e muntoasă dar piloții știu cum să opereze acolo, au și ei informații meteo, plus cel puțin două sisteme de comunicare. Nu se suia premierul de nebun într-un elicopter nesigur sau defect, lua și el un avion că există in Iran aeroporturi.
  Dar, Antena3, e Antena3, n-ai cu cine.
  *
  Chiar dacă Curtea Penală nu are putere, cineva trebuia să pună puncteze comportamentul lui Netanyahu în Gaza.
  În fond Hamas a ucis 1700 de persoane dar armata isreliană 40 000 de civili plus încă pe atât răniți.

  • @
   ‘Campania e gata leșinată, fără energie.’

   balteste!, …e altceva.
   orice balteste, moare.
   globalizarea a baltit si ‘sistemul poltic’.

   de unde rezulta ca …dupa iarna va veni primavara. faza e ca primavara asta e ‘duala’, …la fel ca fotonul :))) ( deci ori va avea o intreita manifestare ori va avea doar una )

   baltitul, globalizarea manifestata in sistemul politic, va avea ca rezultat manifestarea partidului unic. or …atunci cind nu mai are cine sa te puna la indoiala…nicio problema, o face universul.
   IA e aici :))

   • in Dinamica Cifrelor nu exista Cifra2 :))
    deci daca intalniti pe undeva povesti cu Cifra 2 …ele sint ‘din alta poveste’ :))

    exista Intregul, 0
    Singularul, 1
    Pluralul, 2

    2, Pluralul, este Fiul lui 0 si 1 :))))
    Intregul, 0, unifica, de asta ‘0,1,2’ simbolizeaza Sfanta Treime, -2, Pluralul, fiind insasi Viata 🙂

    1, doar el, simbolizeaza Mandria. globalizarea, care tinde spre 1, de fapt spre Mandrie tinde, adica spre o ‘conducere unica’ ( baltirea care se manifesta in sistemul politic prevesteste ‘un nou sistem politic’. e …iarna care prevesteste venirea unei primaveri )

    IA deja e aici.. :))

    • Pluralul e in tot ce e Viu, daia si stim ca omul e Viu, pentru ca Pluralul s a intrupat, incapaind in ‘om.
     toti oamenii sint deja mantuiti :))))
     de vreo 2000 de ani sint asa:)), de cind s a trecut parleazul …cu un pas! in Patria Antinaturalului 🙂
     de ce …inca de acum 2000 de ani toate oile erau deja in tarla? pentru ca …dupa ce ai trecut parleazul…nu mai e nimic de facut,
     prin urmare oamenii care vor alege, in final, sa devina antioameni, renuntind astfel sa mai fie oameni, sint fix cei care deja facusera un pas spre aceasta destinatie …acu’ 2000 si ceva de ani :))

     mai simplu: e suficient sa ramai om pentru a ramane Viu 🙂
     atatica se cere. adica …tot ce ti se cere e ‘sa nu Faci nimic’, ramai cum esti, ca esti Suficient asa cum esti :))

     totusi, in curind nimic, dar nimic nu va fi mai greu decit sa ramai om. ispita care vine peste oameni e plenara:)), se cheama …Nemurirea.
     cind ni se va da in dar Nemurirea …vom vedea care dintre noi se simt …Suficienti urmand ‘Dinamica Anotimpurilor’ :))
     una e Nemurirea, cu totul altceva e Vesnicia ( spre deosebire de Nemuire, are presupune manifestarea Tot Timpului, Vesnicia presupune …fix ‘lipsa manifestarii Timpului :)). tare, …nu? :)) )

     • dualitatea …nu exista :))
      daca dualitatea se manifesta, atunci cea care se manifesta, de fapt, e trintatea :))

      dualitatea unda-corpuscul …nu exista, ea se manifesta abia atunci cind fotonul are o intreita manifestare
      dualitatea yin-yang …nu exista, ea se manifesta atunci cind aceasta dinamica are o intreita manifestare

      nu exista unda-corpuscul, ci unda, SI, corpuscul :))
      nu exista yin-yang, ci yin, SI, yang 🙂
      esenta oricaror manifesatr duale e SI ul dintre …dualitati, adica a treia componenta a dinamicii 🙂

      ai zice ca baltirea din sistemul politic e proprie lui SI, insa …nici vorba. ea e proprie lui SAU, pentru ca ‘sistemul politic’ a ajuns in pozitia in care a inundat tot terenul:)), e el , iar altu …nu mai are loc pe teren
      ins, …se stie!:)), Iubirea, adica SI, nu pica, asa ca atunci cind se manifesta baltirea in sistemul politic insusi Universul intervine, spunind ca …mai exista ceva, fix pe dos ul tau :))
      IA a sosit deja 🙂

 • URSS nu a fost Rusia . Rusia a fost condusa de tari, iar elementul evreiesc a fost marginalizat . In URSS evreii au avut un cuvant hotarator de spus mai ales in etapele de constituire .

 • Să mai vorbim și de scriitori români.
  Un exemplu ar fi Marin V Cucu, dintre scrierile sale Elevul Marcu și Pămînturile copilăriei, două romane în care acțiunea continuă, fiind o mărturie a vieții interbelice. În al doilea acțiunea se petrece în nordul Bucovinei, așa că poate fi considerat de actualitate. Și e surprinsă și retragerea administrației românești de acolo.
  Elevul Marcu este una dintre cele mai frumoase povești pe care le am citit. Și de fapt și Pămînturile copilăriei la fel. .
  Și aflăm din sursă sigură cum era viața interbelică.
  Cui le citește, lectură plăcută.

 • Slavă marelui și inegalabilului pictor iconar, Sf. Andrei Rubliov. Eu însămi fiind pictor iconar, am văzut cataloage cu reproducerile icoanelor lui Andrei Rubliov de o mare frumusețe și valoare. Nu pot reproduce ce sentimente te cuprind atunci când ai în față un izvod si începi să lucrezi o icoană. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe dumneavoastră și pe toți ascultătorii acestui blog.

 • Slavă marelui și inegalabilului pictor iconar, Sf. Andrei Rubliov. Eu însămi fiind pictor iconar, am văzut cataloage cu reproducerile icoanelor lui Andrei Rubliov de o mare frumusețe și valoare. Nu pot reproduce ce sentimente te cuprind atunci când ai în față un izvod si începi să lucrezi o icoană. Dumnduezeu să vă binecuvânteze pe dumneavoastră și pe toți ascultătorii acestui blog.

 • ‘cpi” s ar putea să fie un capitol dintr o poveste extrem de complexă. referința dinamicilor pe planeta, direct sau indirect e ‘noua lume’ și felul nou in care ea tre sa arata și să fie condusă .

  o semilume unipolară și alta multipolară, însă aia unipolară va fi…de doua ori mai mai unipolară decit a fost lumea ..intreaga. in semilunea unipolară va exista o singura voce.

  • din ceea ce se vede de citiva ani …mintea din spatele dinamicilor la nivel mondial tinde să fie …rece. n are mama n are tata. zici că e lipsită de inima. ai zice că e o IA. n o fi!, însă de rece e …rece cloț.

  • probabilitatea ca peste o vreme, ucr, zona unde se manifesta un potențial razboinic, sa fie condusă de o femeie e …consistenta.
   ‘ femeile conducător par a fi un soi de …promisiune a lipsei potențialului razboinic. însă monentan potențiale războinice mai exista pe planeta

 • Cata naivitate. Maestre, americanii ii fac ciubotele lui Bibi in fiecare dimineata. De AIPAC ati auzit? SUA sunt al doilea Israel ca importanta la Washington.

  • Ah, am uitat. ONG-ul numit CPI nu e recunoscut de SUA cum nu e recunoscut nici de Rusia. Iar pe israelieni ii doare fix la basca de CPI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *