Nicolae Ciucă: Am convenit ca până la soluţionarea acestor probleme să nu îmi depun mandatul şi să îmi asum în continuare responsabilitatea funcţiei de premier

Prin tribunale ca prin viață | Coronavirus nu a anulat Crăciunul

Nu există pandemie şi nici criză care poate stinge spiritul sărbătorilor de iarnă. Cu localități în carantină și atâtea restricții și măsuri, am reușit să pregătim Crăciunul în vremuri noi, vremuri de coronavirus. Cu siguranță, sărbătorile din acest an nu seamănă cu nimic din ce am trăit până acum, însă ne bucurăm că suntem sănătoși. Să ne gândim la cum s-a schimbat viața noastră într-un an, cum am fost și cum suntem acum. Cu ajutorul credinței, Covid-19 nu a anulat Crăciunul, din contră ne-a adus mai aproape.

Povestea fiecărui Crăciun din viața mea a fost și va fi, întotdeauna, în sânul familiei. Nu văd niciun alt loc în care să mă aflu de Crăciun, indiferent de vremuri, pandemii sau alte stări de urgență.
Astfel, ca în fiecare an, sărbătorile de iarnă le petrecem la părinții mei, la Șușani, undeva în județul Vâlcea. Crăciunul la țară este magic, alături de colinde vechi în fundal, cu o cană de vin fiert aburindă cu miros puternic de scorțișoară, o felie de cozonac fierbinte și înconjurată de oamenii cei mai dragi din viața mea. Din acest motiv, nici măcar pandemia nu a putut opri drumul nostru către casa părintească. Sigur, totul este diferit acum. De la purtatul măștii, până la păstrarea distanței, indiferent cât de greu ne este. Recunosc că ne este teamă de Coronavirus. Pandemia a schimbat modul în care trăim, modul în care gândim și vedem viața. A trecut aproape un an și noi ne-am adaptat din mers, am ținut ritmul. Dacă anul trecut am fi vorbit de restricții și măsuri pe care trebuie să le respectăm acum, sigur am fi râs.

În concluzie, România își petrece sărbătorile în stare de alertă, la fel ca multe alte țări, din cauza pandemiei COVID-19. Pentru binele nostru trebuie să respectăm regulile și interdicțiile impuse de autorități, oriunde ne-am afla!
Vă doresc ca magia Crăciunului să vă umple sufletul de bucurie, încredere, speranţă şi iubire. Sărbători fericite!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog