Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Prioritatea lui Drulă este să dea bani firmei lui Clotilde

Prioritatea ministrului USR Drulă de la Transporturi e să dea bani firmei pe care a condus-o USR-ista Clotilde Armand.
În 12 ianuarie 2021 a avut loc prima ședință a Consiliului de Administrație al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) după preluarea mandatului de ministru al Transportului de către USR-istul Cătălin Drulă. Marea prioritate a CNAIR a fost să discute cererea firmei Egis de suplimentare a fondurilor pe care aceasta le primește de la statul român pentru supravegherea lucrărilor la inexistenta autostradă Transilvania.

Firma Egis, condusă până de curând de colega de partid a lui Drulă, Clotilde Armand (în prezent, nenorocirea locuitorilor Sectorului 1), a încasat până în prezent zeci de milioane de Euro pentru „supervizarea lucrărilor la autostrada Transilvania”.

Doar faptul că există un proces pe rol și că instanța urmează să se pronunțe a împiedicat operațiunea inițiată de subalternii ministrului Drulă în favoarea firmei pe care a condus-o colega sa de partid. CNAIR a constatat însă că „propunerea prezentată este susținută”, așa că Clotilde Armand poate sta liniștită, statul român va continua să plătească sume uriașe firmei Egis.

Că doar n-o să folosească banii publici pentru, Doamne ferește, mărirea pensiilor.

Hotărârea Nr.1 din 12 ianuarie 2021 a Consiliului de Administrație al CNAIR poate fi citită aici: https://grupul.ro/prioritatea-ministrului-usr-drula-bani…/
(Solicitarea Egis e discutată la punctul 3)

(Text și foto: Grupul de Investigatii Politice)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *