Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Procurorul CNN care elibera „activiști” primea excursii gratuite printr-un ONG sorosist: nu există nicio evidență că nu există astfel de procurori și în România

În septembrie 2016, deputatul Sebastian Ghiţă

… declara că mulţi dintre procurorii români fac parte dintr-o reţea plătită de organizaţii neguvernamentale, multe sorosiste. Ghiță este refugiat în prezent în Serbia, dar declarațiile lui ar fi impus explicații la nivelul Comunității de informații și în sistemul judiciar din România: aceasta fiindcă ar reprezenta un grav atac la adresa integrității Justiției mioritice, cât a mai rămas din dânsa după activarea Protocoalelor SRI- ICCJ- Parchetul General. „Contează doar ce doreşte un om din ONG, care îl cheamă pe un procuror dimineaţă la micul dejun şi îi spune: «eu te-am adus aici la Sinaia, eu te-am şcolit, eu te prezint în presă ca pe un mare luptător pentru anticorupţie, arestează-l pe Ponta»”, dezvăluia incredibil Sebastian Ghiţă, un om altfel bine informat și fost apropiat al Laurei Kovesi.

După un obicei rușinos

… și generalizat pe mandatul Klaus Iohannis, pe bani publici, instituțiile cu atribuții în securitatea națională nu au avut nicio reacție și nu a fost demarată nicio investigație: ori, se știe, tăcerea nu rezolvă o problemă, ci o poate acutiza. Sporadic, însă, acolo unde sistemul de Justiție, administrație publică și servicii speciale funcționează în slujba interesului public, încep să apară cazuri ce confirmă practic „modelul” semnalat de Ghiță în România, importat eventual dinspre SUA.

În Statele Unite, o investigație jurnalistică

… recentă susține că procurorul american Kim Gardner- care a eliberat toți „activiștii” din St Louis (Missouri, SUA) ce au jefuit magazine și au atacat forțele de ordine din oraș în timpul revoltelor post-George Floyd, a primit excursii gratuite de la un ONG numit Fair and Just Prosecution, care a primit finanțări sorosiste.

Procurorul american de tip nou

… „activistul” Kim Gardner, se află de mai mult timp în atenția publică, după ce a eliberat 36 de „protestatari” Black Lives Matter (BLM) – Antifa (nota bene, după declanșarea protestelor George Floyd) care au fost prinși jefuind magazine, respectiv, la celălalt pol, a pus sub acuzare doi oameni care își apărau proprietatea. Este vorba de un cuplu din St. Louis – Missouri (SUA), Mark și Patricia McCloskey, care în iunie 2020 ieșise cu armele din casă să își apere proprietatea invadată de „activiști”: Gardner îi acuză pe soții McCloskey că „au agitat arma amenințător” spre „protestatari pașnici”.

Presa americană relatează

… că soții McCloskey le-au cerut „protestatarilor” Antifa- BLM (care rătăceau prin cartier în căutarea casei primarului Lyda Krewson) să iasă de pe proprietate, dar au primit din mulțime amenințări că vor fi uciși lângă câinele lor, iar casa le va fi arsă: cel puțin un „activist” a avut armă de foc, dar Gardner nu a reținut aceste „amănunte”. În cele din urmă, grupul de extremă stângă a părăsit zona, dar cazul nu s-a încheiat în acel punct.

Într-un dublu standard mare cât o agendă neo-marxistă

… procurorul Kim Gardner a eliberat 36 de anarhiști care jefuiau magazine, dar a pus sub acuzare doi oameni care și-au apărat casa.

Ulterior, o investigație locală a canalului KMOV- TV din St Louis (Missouri, Statele Unite) dezvăluia că Gardner primise excursii gratuite de la un ONG numit Fair and Just Prosecution, finanțat prin controversatul „filantrop” Soros. Gardner a ignorat legea și nu a declarat aceste „expediții”, interne sau internaționale. Era vorba de excursii oferite în 2018 și 2019 care au produs, potrivit mass-media americane, întârzieri în munca pe dosare a procurorului din St. Louis, inclusiv pe dosare mult mai urgente decât cel al „cazului McCloskey”- caz în care procurorul Kim Gardner a avut un sprijin prețios: pe jurnaliștii- roboței neo-socialiști de la canalul american CNN („partneri” ai duetului Mihai Gâdea – Antena 3 de la București) care l-au acuzat pe Mark McCloskey că este „rezistența albă” contra „protestelor” (sic!).

În România, un om mai are dreptul

… să iasă cu un băț din casă să-și apere curtea, dar în America vor sări analiștii de la CNN (actuali ”parteneri” ai Antena 3, pe care urmează să-i „perfecționeze”) ca să-l desființeze mediatic pe proprietarul casei că l-a abuzat pe musafirul nepoftit. Investigațiile în cazul procurorului Kim Gardner sunt eventual în curs de desfășurare, inclusiv pentru cazul „activiștilor” jefuitori eliberați de magistrat.

Evident, nu există niciun motiv

…care să desființeze ipoteza că există astfel de procurori și în România – o țară care a fost și este una dintre destinațiile favorite ale „exportului” de ideologie neo-marxistă, după ce promotorii din New York sau Bruxelles au descoperit ușurați, ce glugi de coceni cu cravată au condus și conduc Țara Mioriței.

(https://pestiriciudate.blogspot.com/)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *