Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Prof. Christian Perrone: Epidemia de Covid-19 este în regres peste tot în lume și ascunde afaceri de miliarde și interese politice

Vocile medicilor care se ridică împotriva celor care se servesc de COVID-19, că este vorba despre interese politice sau de interese financiare, sunt din ce în ce mai numeroase și mai au ascultate.
Ultima dată, cea a profesorul Christian Perrone, șeful serviciului de boli infecțioase de la spitalul din Garche, care repertoriza într-o carte cu succes fulminant – Există o greșeală pe care ei să nu o fi comis? Covid-19, Uniunea sacră a incompetenței și aroganței – toate erorile și manipulările pe care le-a observat de la începutul pandemiei. Invitat într-o emisiune de televiziune, Christian Perrone și-a apărat punctul de vedere cu argumente, cu atât mai mult cu cât adversarii săi îl tratează de „conspiraționist”.

Profesorul susține că ceea ce ni se spune în ultima vreme, și anume că epidemia progresează peste tot în lume, este fals. Epidemia este în regres, virusul și-a pierdut din virulență și mortalitatea este în scădere. „În Franța sunt, în ultimele săptămâni, 10 morți pe zi, cu o creștere nesemnificativă la încheierea vacanțelor, o cifra care nu o depășește pe aceea a morților de orice altă infecție respiratorie. În serviciul meu se află câteva cazuri, dar ele sunt mult mai puțin grave decât cele pe care le primeam în martie sau aprilie.”

Christian Perrone spune că asistăm la „un delir instrumentat de Big Pharma și de oamenii politici”, care exersează o adevărat dictatură asupra populației. „Vă imaginați că orice întrunire publică sau manifestație de stradă va putea fi împrăștiată de poliție. Cei care susțin că sunt complotist sunt cei care nu reușesc să aducă argumente împotriva a ceea ce spun” a adăugat el.

„Cei cinci fabricanți de vaccin și-au împărțit deja cele 7 miliarde de indivizi de pe planetă”

În opinia profesorului Perrone, creșterea numărului de teste este o falsă bună idee pentru că testele PCR dau, în medie, 3% rezultate fals pozitive. Pentru un milion de teste săptămânal efectuate în Franța, 3000 sunt cazuri fals pozitive, deci vom putea spune, în continuare, că epidemia există chiar și atunci când nu va mai există nici un caz real. „Ceea ce ar trebui făcut: protejarea persoanelor fragile, măsuri luate doar țintit, de exemplu în casele de bătrâni, testare masivă în zonele de risc, izolare și tratare încă de la primele semne cu hydroxichloroquina, care este eficientă la începutul infectării.”

Prof. Perrone reamintește că Big Pharma a investit miliarde în viitorul vaccin, că UE și țările dezvoltate au preplătit deja sume enorme și că industria farmaceutică așteaptă un profit de sute de miliarde la investiția lor. „Cei cinci fabricanți de vaccin și-au împărțit deja cele 7 miliarde de indivizi de pe planetă și piețele de desfacere, prin urmare logică globală este aceea de a va înspăimânta”.

Falsificarea studiilor

Profesorul a revenit și asupra supărătoarei „afaceri” a studiului-bidon privind chloroquina, despre care v-am vorbit și eu deja. Studiul de metadate a selecționat, din cele 80 de studii efectuate deja în lume, doar vreo 20 care merg în sensul dorit, toate cele care arătau că hydroxichloroquina funcționează au fost eliminate. Acest studiu pe metadate a fost efectuat de studenți și dirijat de la Imperial College, același care ne spunea că în Marea Britanie vor fi 500.000 de morți. În trecere, Perrone a amintit că Imperial College este finanțat de Bill Gates. Studiul Lancet a condus la retragerea prescripției de hydroxichloroquina în multe țări din lume și a condus la mii de morți de care autorii „se fac responsabili” pentru că, în opinia profesorului Perrone, molecula a făcut peste tot dovadă eficienței sale în tratarea precoce a maladiei. „Folosirea hydroxichloroquinei a condus la scăderea mortalității, ceea ce se vede clar în grafice, iar în momentul retragerii tratamentului am văzut mortalitatea crescând vertiginos”

Bill Gates a fost invocat de profesorul Christian Perrone și într-o altă afacere dubioasă. Echipa sa a efectuat un studiu randomizat împotriva paludismului cu peste 1000 de persoane, în Congo, utilizând infuzia de artemisia. Studiul a arătat că această plantă, care este utilizată de mii de ani în medicina chinezească și în fitoterapia europeană dă rezultate mai bune decât medicamentele oficiale în cazul paludismului și este în prospecție pentru Covid-19. Institutul Pasteur și Institutul Max Plack au preluat acest studiu, pe care îl verifică în propriile laboratoare cu, se pare, rezultate pozitive. „Publicarea acestui studiu a stârnit furia lui Bill Gates și a OMS, care încearcă, fără succes, de 10 ani, să obțină un vaccin anti paludism. Revista care a publicat studiul nostru a suferit presiuni enorme pentru a retrage publicarea lui și acesta este un exemplu al puterii extraordinare a Big Pharma”, a spus medicul.

 „Toată istoria omenirii arată că trăim cu bacterii și viruși la care ne-am adaptat”

 În concluzie, prof. Perrone susține că virusul este în descreștere, că își pierde puterea și că, de la bun început, ar fi trebuit evitată izolarea generalizată, care era normal să se facă țintit; că masca era logic să fie purtată în vârful epidemiei, dar că a o impune acum este absurd, mai ales în spațiile deschise și că ceea ce vedem în prezent nu este deloc un val doi care presupune o mutație a virusului care să îi accelereze virulența. „Poate că un val doi va exista, și atunci putem discuta de măsuri severe, dar pentru moment nu este cazul, mortalitatea este în scădere peste tot în lume. Autopsii care se fac azi asupra cadavrelor celor care au murit de gripă spaniolă relevă că nu a fost vorba atât de un doilea val, cât de o mortalitate generată de o infectare masivă care nu putea fi tratată la vremea respectivă. Toată istoria omenirii arată că trăim cu bacterii și viruși la care ne-am adaptat și care și-au pierdut virulența. Atunci când apare unul nou el este violent, mortal, însă pe măsură ce conviețuim cu el devine cronic. A fost cazul sifilisului care, la apariția lui, era mortal, dar care azi s-a cronicizat”, a afirmat Peronne.

 În ceea ce privește generalizarea viitorului vaccin, prof Perrone se întreabă de ce să îl impunem pentru o boală care nu mai ucide: „Când s-a descoperit vaccinul împotriva variolei, obligativitatea lui a fost determinată de rată mare de mortalitate, de 33%, ceea ce este considerabil, dar acum nu ne aflăm deloc în această situație.”


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii