Spania a câștigat Campionatul European de Fotbal, după ce a învins Anglia în Finală cu scorul de 2-1

Programele sociale ale primarului Gabriela Firea vor fi extinse în toată țara

Decontarea analizelor pentru viitoare mame, sprijin pentru nou născuți, cuplurile infertile, tineri, familiile monoparentale, victimele violenței domestice sau copiii care sunt în pragul abandonului școlar, dar și cele care ajutau persoanele cu dizabilități (adulți și copii) sau bolnavii cronici – sunt programe inițiate ca primar si pe care doresc sa le extind în întreaga țară, ca ministru.
Acestea au fost principalele teme de discuție în cadrul întâlnirii pe care am avut-o cu reprezentanții Federației Sanitas din România.
Am mai discutat si despre: înființarea de creșe în incinta clădirilor de birouri sau în apropriere, extinderea programelor tip școală după școală, echipamente pentru școala online si telemuncă, credite pentru achiziționarea de locuințe.
Angajamentul meu este față de toate familiile din România, dar și față de persoanele aflate în situații de risc de orice fel, femei, copii și tineri care nu se pot descurca singuri.
La începutul anului viitor va fi semnat un protocol de colaborare între Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de șanse și Federația Sanitas care va prevedea acțiuni concrete pentru îmbunătățirea condițiilor de viață a românilor prin măsuri de prevenție și programe de sănătate acordate tuturor categoriilor de public.
Menirea ministerului pe care îl conduc este sprijinirea familiei și a tineretului în toate aspectele vieții. Sănătatea preocupă pe toată lumea, indiferent de vârstă sau de ocupație. De multe ori, din păcate, viața ne pune în situații limită în care ne dăm seama că sănătatea este bunul nostru cel mai de preț.
Declinul demografic grav în care se află România trebuie stopat prin măsuri concrete, adaptate tuturor nevoilor reclamate de cei care nu își mai doresc să își întemeieze familii în România, cărora le e frică să mai aibă copii în lipsa măsurilor de susținere sau care cred că viitorul le va fi mai bun peste granițe.
Președintele Federației Sanitas din România, Leonard Bărăscu:
„Cunoaștem programele pe care le-ați inițiat la Primăria Capitalei și avem încredere că toată țara va putea să beneficieze de aceste idei. Protocolul de colaborare pe care ne dorim sa îl semnăm cât mai repede va însemna că ceea ce am discutat astăzi nu va rămâne la stadiul de vorbe. Avem extrem de multe puncte în comun în privința activității pe care o desfășurăm, avem date concrete care vor duce la îmbunătățirea vieții tuturor și ne dorim să reușim împreună să aducem lucruri bune în viața românilor.”
La întâlnire au participat reprezentanții Federației Sanitas din România. – președinte Leonard Bărăscu, prim vicepreședinte Iulian Pope, șef departament tineret, Carla Cozma, și Bianca Tănase din partea Sanitas București. (Sursa: Facebook Gabriela Firea)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Programele sociale ale primarului Gabriela Firea vor fi extinse în toată țara”

  • E un cerc politic vicios în toată lumea. Să creezi probleme sociale și să le atenuezi.

  • Doamna ministru PSD Gabriela Firea Pandele,
    Felicitari pentru utopicul program pe care l ati redactat, pe hartie suna foarte bine in viata reala ar fi necesar sa va reganditi de ce continuati o propaganda care da bine in teorie in timp ce in viata reala, impreuna cu LIA OLGUTZA VASILESCU ati falimentat in mod intentionat, planificat impreuna cu intreaga fosta si actuala conducere a PSD sectorul de asitententa medicala primara, adica exact ceea ce va propuneti !!??
    In perioada 2016- 2017 va concurati cu amazoana de la primaria Craiovei pe mas media despre cum ati muncit la legea salarizarii personalului medical din Romania, si ca sa vzi toti dar asbolut toti vor primi salarii ca in anul 2021 !!??
    Iar realitatea o stiti, insa e urat si nu da bine sa recunoasteti la la inaltimea domniei dumneavoastra ca a-ti ingropat definitiv sectorul de asistenta medicala primara – medicina de familie si ati reusit sa faceti jocurile lui BIG FARMA, inca o data felicitari pentru promisiuni..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *