Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

Proiectul de țară a lui Klaus Iohannis: Țării cât mai multe trupe străine


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Proiectul de țară a lui Klaus Iohannis: Țării cât mai multe trupe străine”

 • Buna seara Mare Maestru
  Ma induiosau bretelele Lui Marius Tuca pe timpuri.
  Talentat on
  Atunci si acum.Chiar daca nu prea ne Mai bucura cu bretelele
  Jalnici arata antenarii, altminteri un TV simpatic,imitind un CNN demult imoral si gretos
  Cred ca poza Aiurescului in cadrul nius auar e graitoare.
  Un chose ,un lift boy…nu seamana nici macar cu celalalt menestrel low cost MR Ungureanu.
  Un caraghios isteric in vizita la niste caraghiosi isterici.

 • min ~10.30 Citati afirmatii din Porunca vremii , din 26 ian 1941: “acei turbulenti nu sant legionari , ci comunisti, jidani , imbracati cu camasa verde …. Cei care au tras au fost jidanii.” [Ilie Radulescu ] Si comentati : “asta e antisemitism “ .
  Nu e prima oara cand realitatea e „antisemita” . Ba chiar ma gandesc ca pt a nu fi acuzati de anti-semitism , ocolim realitatea.

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog