Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Promo: „Interviurile lui Cristoiu”. Rolul agriculturii în asigurarea securității alimentare

Zootehnia românească nu este suficient de bine pregătită să facă față unor situații de criză, așa cum a fost, și încă mai este, criza sanitară care a debutat anul trecut. România este dependentă de import pentru multe produse agroalimentare si material biologic.

Unul dintre specialiștii în zootehnie care cunosc cel mai bine situația de acum, dar și din trecut, este Gheorghe Vaida, un om care a pornit „de la coarnele plugului” și a ajuns să ocupe poziții importante în domeniul agriculturii. Este un om care iubește România și care regretă că resursele țării nu sunt exploatate la adevăratul potențial. A studiat și este de acord cu noile norme europene în ceea ce privește creșterea animalelor și încearcă să formeze noile generații de fermieri.
Gheorghe Vaida este invitatul de sâmbătă al lui Ion Cristoiu la „Interviurile lui Cristoiu” de la Aleph News. De la ora 20:00.

Așa cum v-am obișnuit, vă prezentăm câteva imagini din culise de la înregistrarea emisiunii.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *