Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Pronosticul fugarului Cristian Rizea: moțiunea PSD nu va trece fiindcă Marcel Ciolacu „mimează” lupta politică și „a bătut palma cu generalii care conduc România”

Aflat în refugiu pe teritoriul Republicii Moldova, fostul parlamentar social-democrat Cristian Rizea urmărește cu atenție scena politică de la București. Într-un mesaj recent, el anticipează că moțiunea PSD nu va trece fiindcă „taberele din Sistem s-au repliat” și fiindcă „pulimea din PSD” (sic!-n.n.) nu știe că liderii lor „i-au vândut”„Ciolacu și Compania joacă acest teatru ieftin mimând cât pot ei de bine bătălia politică din Parlament, în timp ce în culise au bătut palma cu generalii care conduc dim România!”, susține celebrul fugar.

Rizea sugerează că

… înseși părăsirea Partidului Social- Democrat de către unii parlamentari ar fi „parte a  piesei” și își justifică afirmațiile reamintind prietenia statornică între Marcel Ciolacu și Mihai Tudose. „Ca fost deputat de Brăila cunosc foarte bine cel puțin unul dintre cei 3 deputați transfugi (de la PSD, n.n.)”, scrie el, insistând pe cazul specific al unei deputate care a părăsit social-democrații pentru Partidul Pro- România condus de Victor Ponta. „Ea răspunde doar la comenzile lui Mihai Tudose, cel care o folosește ori de câte ori interesele Sistemului i-o cer! La fel a trimis-o și la Pro România înainte ca el însuși (Tudose-n.n.) să ajungă la acel partid pe listele căruia a fost ales europarlamentar! Cred că nu e nimeni naiv să creadă că Ciolacu nu știe de aceste „manevre”, mai ales că Tudose îi este cel mai apropiat prieten (vă amintiți poate cum ne povestea Tudose că în ultimii 10 ani, rar au trecut 2 zile ca să nu vorbească măcar la telefon )!?”, adaugă fostul pesedist într-o fulminantă postare pe website-ul său, Spovedania lui Rizea.

Ca om care a petrecut zeci de ani

… între cei despre care scrie în prezent și care, prezumtiv, este un foarte bun cunoscător al scenei și obiceiurilor politice de la București, Cristian Rizea zugrăvește azi un grotesc tablou de „democrație beteagă”, în care voința populară este cvasi-lipsită de vreo importanță și în care partidul politic la români a ajuns doar o entitate acaparată de un Sistem ocult (un cumul de personaje din administrația publică, din Justiție, servicii sau mass-media) în care este controlat totul, inclusiv „transferurile” între formațiunile politice.

https://pestiriciudate.blogspot.com/


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii