Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Protestele continuă, restricțiile continuă și ele. De ce oare?

Comentarii

8 comentarii pentru articolul „Protestele continuă, restricțiile continuă și ele. De ce oare?”

  • Maestre ati sesizat, desi cred ca nu in totalitate, elementul determinant al mecanismului razboiului psihologic care se duce azi la nivel global. Caci, razboi este. Si putini comentatori au reusit sa puna mecanismul „absurdelor masuri” in corelatie cu experientele de inhibitie transmarginala a lui Pavlov si mai ales cu tehnicile ” mangaietoare” ale CIA, descrise de Alfred Bidermann, in „Chart of Coeurcion”, biblia metodelor de tortura psihologica, declasificata in 1997.
    Deci elementul central consista in plasarea subiectilor intr-o stare de stres continuu, cunoscut ca sindromul DDD pentru Debility, Dependency and Dread ( Slabiciune/Debilitate, Dependenta, Frica/Teroare). Aceasta stare obtinuta, si care corespunde unei dereglari de tip nevrotic, permite experimentatorului sa-si „termine” munca si eventual subiectul, prin introducerea sugestionarii de tip nocebo ( si-au pierdut mirosul, gustul, etc) ca in final sa ofere singura alternativa de evadare ( spovedirea „pacatelor”, in cazul teroristilor, vaccinarea in cazul …animalelor, ce ne cred Ei). Deci, in masura in care soclul travaliului de resetare a umanitatii este medical, psihologic ( si logic, undeva, cand stim ca frica si mai ales frica de boala, mortala, evident fara tratament,- Bravo Dna DR. Gosan !!!- costitue conditie absoluta de punere sub control) este absolut normal sa se faca apel la „ciocli-experti” de tip Mengele ( sunt si eu medic si stiu ce zic). Este inadmisibil din punct de vedere etic, si daca roata se destepeneste, acesti ciocli vor fi judecati, deci repet, este inadmisibil, ca un medic sa apara la TV, si prin autoritatea conferita de „taina” juramantului lui Hippocrate sa-si transforme intregul auditoriu in pacienti !!! Mai mult decat atat, acesti „specialisti” foloseasc tehnicile descrise mai sus, si mai ales sugestionarea de tip NOCEBO pentru a „medicaliza” intreaga populatie. Iar cireasa de pe tortul otravit ce ni-l ofera, ati observat-o cu toti, cu aureolele lor de eroi din prima linie, ce eroi, de semi-zei, profetic, ei ne prezic in fiecare luna si cu fiecare noua masura … intoarcerea la vechea stare ! Nici chiar asa, caci ne-au preparat ceva mai bun, acel paradis ce se percepe la capatul CACOTOPIEI, ce ei insisi si cei ce i-au incalecat au creat-o . Aceaste actiuni sunt completate la nivel juridic de legea 55/2020, care a reusit performanta de ne transforma pe noi toti, cetateni iresponsabili ce suntem, in potentiali criminali daca nu respectam masurile luate de „maternalele” noastre AUTORITATI, plasate sub controlul tot atat de parintesc al lui « b.b. ». Ce mai vorba ? Baietii s-au pus pe treaba, si treaba grea, nici mai mult, nici mai putin decat REPARAREA LUMII, TIKKUN OLAM, cum ar zici-o prietenul meu Jacques (Jacques a dit!) Attali. Problema este simpla -cine o intelege ?- si anume cum scapam blestemului baladei lui Zaharia, Zaharia 13:8 ? La noi era simplu, Manolii nostri si-au zidit intr-o veselie ori neveste ori dispozitive prin pereti, dar ai lor cu 2/3 din toti ai cetatii ? Deci, Maestre, cu tot respectul, si va urmaresc de un timp, imi pare rar sa v-o zic (scriu) : analizati, analizati, analizati,… mais le compte n’est pas encore bon!

  • Maestre, creca asta e cea mai tare pastila video, sau daca o mai fi si alta…io am uitat-o!:))

    1. de ce Revolutia Mondiala e revolutie si nu razboi?! io zic ca esenta e ca toata Actiunea din povestea Revolutiei e o Nonactiune. adica…cei care sint la butoane isi misca felul de-a fi, iar cei care se supun isi misca felul de-a fi.
    mai simplu: cei de la putere, cum arata…asa si sint, iar cetatenii…cum arata, inchisi in case, etc, asa si sint. adica…nu i vara nimeni pe oameni in case, intra singuri. de frica sa nu moara, sa se imbolnaveasca, etc. cei care reactioneaza sint minoritari, ei alcatuind ‘toleranta’ care defineste miscarea Revolutiei Mondiale.
    2. Revolutia Mondiala e o revolutie din perspectiva actualei civilizatii,
    insa pentru Intregul numit Dinamica Civilizatiilor ea e Metamorfoza.
    Metamorfoza e mai adanca decit Revolutia Mondiala, prin urmare din pozitia Metamorfozei se cade a fi privite Vremutile.
    Metamorfoza e povestea tranzitiei de la Natural la Artificial,( de la Inima la Minte ) iar Revolutia Mondiala i se subordoneaza.
    3. Metamorfoza care sustine tranzitia de la Natural la Artificial poate fi asimilata travaliului aferent nasterilor.
    de unde rezulta ca e ceva de bun-simt sa accepti ca manifestarea travaliului e implacabila, …cum adica sa…te pierzi, tinzand sa iei decizia de a stopa, cumva!, in orice fel, travaliul, ca …daca e cu deranj mare, daia! :))
    Travaliul in care se afla Lumea Mare o translateaa de la starea actuala intr una nou-nouta, acest proces de metamorfoza e implacabil, el presupune iesirea din scena a tuturor sistemelor sociale si manifestarea unor noi-noute sisteme sociale. unele nemaiauzite, nemaivazute!:))
    prin urmare e de bun-simt ca sistemele sociale sa intre n vrie, la un moent dat chiar intrand in armonie, si pare nelalocul lui ca sistemele sociale actuale sa se insanatoseasca:)), de unde rezulta ca eficienta vaccinului, ca factor echilibrant in dinamica sistemelor sociale va fi nula, cum necum va rezulta ca e nula:)), pentru ca nu spre insanatosirea prezentelor sisteme sociale ne indreptam, ci spre disparitia lor in neant, in locul lor urmand a se manifesta alte sisteme sociale, noi-noute.
    4. inclusiv sistemul politic e pus la indoiala. si…ce poate fi mai potent, pe post de catalizator, in procesul de metamorfoza a actualului sistem politic, decit ‘pierderea increderii in actualul sistem politic’?
    insa pentru ca increderea sa fie pierduta pare a fi de bun-simt sa se intample ceva: politicienii sa se aratate capabili in a naviga pe aceste vremuri, insa Realitatea sa-i contrazica plenar. prin urmare de fiecare data cind ‘sistemul politic’ anunta ca a stopat Travaliul, de fiecare data vom constata ca Travaliul nu poate fi oprit!:))), insa cei care si pierd increderea sint cei care alcatuiesc sistemul politic.
    5. mai simplu: vaccinarea se va dovedi ineficienta, insa prin faptul ca a fost definita ca salvatoare…ii mai demoleaza inca oleaca pe cei care conduc lumea mare.
    Metamorfoza, procesul unic care se desfaseoara in Dinamica Civilizatiilor ( care e un proces unitar, de tip fibonacci ) e un proces colosal, implacabil, care are rinduiala lui, care rinduiala e implacabila, si pentru ca el e o Revolutie Mondiala se manifesta ca atare, adica in stil revolutie, nu razboi, deci povestea e fara Actiuni.

    • Stresul pe care Metamorfoza in genereaza, si care va deveni din ce in ce mai capabil, va ‘naste’ oameni capabili sa duca-n carca Metamorfoza,
      ei sint de doua tipuri,
      -unii vor avea tendinta sa fie Artificiali
      -iar ceilalti vor finde sa fie inundati cu Natural.

      acestia sint…Maestrii Vremurilor, ei s-au nascut la soroc!, atunci cind Vremurilor le-a sosit sorocul, ei si doar ei putind naviga Civilizatia pe Vremurile Metamorfozei…

    • daca ne amintim ca virusul a fost, a fost! o nonactiune,
      din faptul ca asupra lui se actioneaza va rezulta o reactiune, care reactiune, din perspectiva virusului, se vede ca o actiune,
      mai simplu spus, actionand asupra unui virus care s-a dovedit o nonaactiune doar ii descoperi o fateta mai agresiva. de unde rezulta ca fix in zonele in care s-a actionat in forta asupra virusului va aparea si raspunsul virusului, care va deveni mai agresiv pe cit de mai agresat a fost!
      teoretic!, evident.

    • pe Vremea Metaorfozei, care e si cea a Travaliului, starea de echilibru e…balamucul!:)),
      adica e de bine, acolo unde nu se manifesta…fosta stare de echilibru.

      prin acolo unde apare o stare de…liniste, de…pace, adica lipsa manifestarii Travaliului!:))), ce vedem e fix un potential gigantic de dezechilibru. care inca nu s-a manifestat, ca e i stare potentiala, insa se va manifesta implacabil. prin urmare, teoretic vorbind, acolo unde vaccinarile tind sa fie la cote plenare, fix acolo vor aparea dezechilibre…superioare!, adica un nivel superior de dezechilibru ( care sustine ceea ce e de bun-simt pe vremea Metamorfozei: Travaliul!

      • pentru ca Metamorfoza a inceput cu o nonactiune, fiecare actiune ulterioara participa la manifestarea Travaliului!
        altfel spus, de fiecare data cind se in cearca ‘echilibrarea’ starii Civilizatiei, ceea ce se obtine, de fapt, e Hranirea Travaliului!
        incercind sa echilibrezi, …partici la Demolarea lumii invechite, expirate, si la nasterea uneia nou-noute.

        • pentru ca ‘sistemul politic’ a inceput Metamorfoza, prin ‘sistemul politic’ se va inchide Travaliul.
          tot asa cum prin cel care a inceput un razboi mondial se finalizeaza razboiul.

  • Masca este un mic capriciu, nu reprezinta marele rau. Masca poate sa nu mai fie obligatoriu doar daca nu va mai fi stare de alerta. Starea de alerta va fi mentinuta cel putin 2ani, vaccinarea va fi permanenta, nu se va reusi, cel putin in anul 2021 sa se asigure vaccinarea la 50% din populatie. Asta din cauza lipsei vaccinului, refuzul achizitioarii unor vaccinuri din afara celor agreate UE, refuzul introducerii unor scheme de tratament precoce anticovid. Vaccinarea in sine nu conteaza conteaza doar certificatul verde de vaccinare. Cine vrea sa circule, va circula doar cu certificatul electronic. Se va cunoaste orice miscare, solutie utila antimigratie si antiterorista. Pentru medici, rusine in situatia in care se complac, sunt partasi la un genocid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *