Guvernul Cîțu a picat iar testul PNRR. Comisia Europeană ne-a trimis proiectul înapoi cu zeci de observații

Protestul ospătarilor

Industria ospitalității a decis, doar când a ajuns cuțitul la os, să dea un semnal guvernului, că ei se prăbușesc. Au organizat un protest, miercuri, între 17:00 și 18:00, cunoscut drept al banderolelor albe. Adică, au întrerupt munca și au ieșit în fața localurilor. Unii. Foarte puțini, semn că se poate trăi și cu cuțitul la os. În Centrul Vechi din București, agitația a fost puțin mai mare. Angajații au făcut o horă în jurul centrului și le-au bătut obrazul celor care nu au întrerupt lucrul. Cei mai aprigi s-au dovedit cei de la Caru cu Bere, cărora li s-au alăturat și unii clienți. La unele terase s-a optat pentru o modalitate inedită: au pus la difuzoare „Imnul Național”. Și pancartele purtate de protestatari au fost foarte explicite, doar că nu se știe dacă au ajuns la urechile de la Palatul Victoriei.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Protestul ospătarilor”

  • Si chiar il doare,in cot de astia,si de tara,nu si de ordinele lui Zuckerman lacheul trimis de Trump,la apelu lu ala Iohanila e in pozitia de drepti.

  • Raspunsul lui Iohanila”ma doare n cot de voi”.

Cora Muntean: Nu știu de ce suntem prima țară din UE care vaccinează copiii
Imunizarea copiilor, probleme si necunoscute

Vaxxinarea copiilor, probleme si necunoscute! Cu doctor Anca Nitulescu, Asociatia Medici pentru decizii informate si jurnalista Cora Muntean, redactor sef la Cristoiublog!!!

Publicată de Adriana Bahmuteanu pe Marţi, 8 iunie 2021
Invitații cristoiublog
Invitații cristoiublog
Apariție editorială de excepție

„Cronica de la Salcâmu Mic” de Sabina Ivașcu. Pentru detalii apăsați pe poza de mai jos: