Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Protocoale și ambulanțe, capcanele care-i dau peste cap pe români

Hadassa Ben-Itto, avocată și juristă israeliană, s-a pensionat anticipat și s-a documentat 6 ani pentru a scrie „Protocoalele Înțelepților Sionului Anatomia unui Fals”. Ea a descoperit, nu numai că subiectul era puțin cunoscut de evrei în general, dar că antisemitismul istoric și modern se trage din Protocoale.

Operațiunea de sâmbătă, „Ambulanțele SMURD din curtea de la Matei Balș”, a fost înghițită pe nemestecate, cu bocelile de rigoare, de mulți români, adică 72 la sută, cei care vor dictatură sanitară, doar să nu pățească ceva. Această categorie nu se va întreba niciodată dacă este fals ceva legat de Covid, nu va pune la îndoială nimic, sunt convinși că bestia ne va ucide și dacă ne răstim la ea. Când jelania este semnată de o asistentă și parafată de o doctoriță, este clar, nu există urme de îndoială.

În prima parte a zilei de duminică, atunci când a izbucnit isteria, zi bine aleasă deoarece și Dumnezeul știrilor își ia un mic repaus, am zis că falsul este atât de grosolan, mai ales că în afară de o doctoriță nu a ieșit niciun oficial din spital să explice ce e cu cârdul acela de ambulanțe, încât am crezut că lumea va râde și, eventual, va scuipa în sân când iese din biserică.

Apoi, văzând că la corul bocitoarelor de serviciu se adaugă și jeluitoarele de ocazie, am purces la treabă. Am crezut că o lămuresc repede, însă când tăcerea acoperea, ca fugă de adevăr, toate vocile, mi-a fugit gândul la Hadassa Ben-Itto și mi-am zis că dacă ea a putut demonta un asemenea fals, al Protocoalelor, pot și eu lămuri o făcătură de doi bani. Că asta mă enervează la culme. Artizanii pierii nici măcar nu se ostenesc să facă un scenariu beton, în fața căruia chiar și cei ca mine să-și pună întrebări.

L-am căutat pe directorul de la Matei Balș, Adrian Streinu-Cercel, să-l rog să-mi spună câți pacienți au fost aduși sâmbătă și de ce s-a făcut acea coadă în curte. Tăcere.
Apoi, am crezut că Bogdan Oprița, șeful SMURD, poate lămuri adunătura aceea, că doar nu umblă ambulanțele fără știrea lui. Tăcere.

Am căutat-o pe autoarea fotografiilor și a unui clip video de 7 secunde, absolut irelevant, asistenta Gabriela Ciobanu, Gabriela Gabby, după numele de Facebook, să o întreb de ce nu a avut curiozitatea să fotografieze măcar un pacient coborât din salvare. Pentru efect maxim, eu i-aș fi coborât pe toți odată și i-aș fi dus încolonați, cu pauză de filmat, ca mascații, pe vremuri, când aduceau corupții la judecată. Chiar dacă nu ar fi fost de niciun folos, aș fi scos și izoletele, că stau acolo și ruginesc după ce am dat pe ele cât nu fac.
În așteptarea răspunsului, am studiat pagina Gabrielei Gabby. Zici că ea a inventat apocalipsa, dar și blestemele. Pentru cei care au îndoieli. Niciun răspuns nici de la ea.

Ca noroc, am găsit un oarecare răspuns la o sursă din spital. Explicația era că ambulanțele au venit cu oameni la consult. Asta m-a băgat și mai tare în ceață și iar am zis că o iau pe urmele Hadassei Ben-Itto. Cine îți vine la consult sâmbătă după-amiază? Așa, în turmă. Cu ambulanța SMURD. Și m-am dus la pagina oficială a serviciului să aflu dacă se ocupă de dus lumea la consult. „Scopul SMURD este transferul unui echipaj medical spitalicesc, cu dotarea necesară, la locul unde se află un pacient în stare critică, în vederea acordării de asistență medicală de urgență calificată”. Asta au scris ei cu mânuța lor, nu am inventat eu.

Bun. Pacient, stare critică, zic ei. De bun simț ar fi să iasă acum cineva oficial de la Balș și să răspundă la o singură întrebare: Câte ambulanțe au fost în curte și câți pacienți în stare critică au fost internați sâmbătă în spital? Ca bonus, cum de toți criticii au chemat SMURD-ul la aceeași oră, li s-a făcut rău de odată?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Protocoale și ambulanțe, capcanele care-i dau peste cap pe români”

  • Ambulanțele SMURD funcționează mai mult pe post de taxiuri decontate de la CNAS. Nici-un medic de la SMURD nu acordă asistența necesară la domiciliul pacientului așa cum se procedează în țările civilizate ci îl transportă de îndată la UPU a spitalelor, aglomerând și chiar sufocând personalul medical și așa deficitar ca număr. Dar, asta e aranjamentul lui Arafat. Statul decontează, fundația prosperă. Vrei să-ți taie unghia încarnată sau neîncarnată un medic, suni și te tuce SMURD-ul la doctor. Inclusiv pacienții care cer să fie duși acasă cu ambulanța, sunt duși acasă cu ambulanța SMURD în ciuda faptului că pot lua un taxi sau autobuzul după ce au fost puși pe picioare de doctori (dacă a fost cazul). Mai mult de 75 % din cazurile prezentate la UPU nu sunt urgențe dar… iarăși vorbim de SMURD-ul lui Arafat.

  • Aceasta poza este mult mai veche. Ea dateaza din perioada cand au fost aduse in tara aceste ambulante si au fost prezentate la spitale cu toate dotarile ce le aveau. Se vede ca sunt noi noute. Noapte buna !

  • Mai, dar curățele-frumușele-sclipitoare ambulantele lui Raed-Covid Arafat. Au avut timp sa le ducă si la spălătorie înainte de a se așeza la coada apocaliptică? 😆

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *