România a câștigat meciul contra Ucrainei cu 3-0, în primul meci al grupei E de la EURO 2024

Pruna de la USR PLUS și eroul ei care luptă cu mafia

Politicienii și-au găsit o agora unde pot bate câmpii cu grație, reduce la tăcere vocile critice și conviețui în bula lor, în care sunt frumoși și deștepți: Facebook. Exemple strălucite, din păcate neexploatate la adevăratul potențial, au fost Violeta Alexandru și Marcel Vela. Prima și-a făcut din Facebook o oglindă în care se admira singură și își aprecia hărnicia fără seamăn. Vela, bietul Vela, a fost probabil o victimă a unor consilieri plătiți să-și bată joc de el.

Vlad Voiculescu are toată susținerea noastră pentru a continua lupta contra mafiei din sistemul medical.
Singurul gest de onoare din aceste zile este cel de susținere al lui Vlad Voiculescu pentru continuarea mandatului său la ministerul Sănătății.

Vlad Voiculescu a adus deschidere și transparență într-un domeniu dominat de puternice interese transpartinice. Acest lucru l-a transformat, din prima zi de mandat, într-o veritabilă țintă. Vlad a fost denigrat permanent de diferiți oameni politici și sabotat de oameni cu state vechi din domeniul sănătății. Și asta pentru că Vlad nu este „de-al lor” și pentru că ”își permite” să le strice status- quo-urile create cu grijă în ani sau chiar zeci de ani.

De la crearea unei probleme false în jurul unei diplome de studii dovedit și răsdovedit a fi reale, la punerea artificială în responsabilitatea sa a blocajelor generate de alții, Vlad a fost ținut cât mai mult sub presiune publică. Totul pentru a fi afectată imaginea activității sale și astfel pentru a se forța plecarea sa de la minister.
Pentru buna sa credință, pentru eforturile pe care le duce permanent în lupta inegală cu un sistem netransparent, dar extrem de puternic, pentru că, da, încearcă cu adevărat să îndrepte lucrurile într-un domeniu de care viața noastră depinde la propriu, Vlad Voiculescu beneficiază în continuare de aprecierea și întreaga noastră susținere!
Continuăm reforma. (Cristina Prună, deputată USR PLUS)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Pruna de la USR PLUS și eroul ei care luptă cu mafia”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *