Marcel Ciolacu: Voi candida pentru un nou mandat de preşedinte al Partidului Social Democrat şi în acelaşi congres se va alege şi candidatul Partidului Social Democrat pentru funcţia de preşedinte

PSD și PNL sunt interesate într-o campanie electorală mediocră

Comentarii

22 comentarii pentru articolul „PSD și PNL sunt interesate într-o campanie electorală mediocră”

 • pe vremea pandemiei oamenii s au varat in case, ‘miscarea’ Civilizatiei tinzind spre minimul posibil.

  fix la fel se ntimpla si cu ‘alegerile si campaniile electorale aferente’. toti politicienii s au varat in case …pesemne tot de frica vreunui virus …pesemne soptit de vreo capatina a balaurului cu multe capete, poate fix aia care soptea proceduri si pe vremea pandemiei

  ‘lumea politicienilor’ …e pe cale sa se linisteasca…plenar, pesemne,
  in curind stafeta urmand a fi preluata de politicienii-IA

  ‘lumea politicienilor’ e pe moarte…
  deja i a pierit glasul.
  inca din startul primei dinamici pandemice era clar ca cineva urmareste scoaterea din joc a actualelor sisteme sociale, in frunte cu cel politic, pentru ca scorea castane-reactiuni …cu mana actualelor sisteme sociale ( prin urmare dinamica, atunci cind se va inchide, o va face fix prin cel care a reactonat plenar disproportionat, acesta devenind perdant fundamental )

  cind tragi linie …lumea mare de la pandemie incoace numai si numai spre copca s a preocupat sa ajunga. …creca ii va iesi, faza, …ca prea e harnica.

  • vremea pandemiei’ e replicata acum, pe vremea alegerilor
   ce i drept …cu succes, iar asta pesemne pentru ca actorii sint aceiasi, prin urmare deja au experienta

   daca ar fi sa sa mi dau cu parerea as zice ca in urma alegerilor cele care vor creste vor fi reactiunile pe care cetatenii le manifesta fata de politicieni.
   aceste reactiuni par a fi gradinarite pentru ca atunci cind pe scena va aparea politicianul-IA cetatenii sa voteze ‘nouatea’ fara sa mai stea pe ganduri!

   • teoretic te ai fi asteptat ca totul sa fie fix pe dos, adica ‘sistemele sociale’ sa fi invatat ceva din experienta dinamicilor pandemice are au impinzit lumea de citiva ani.
    ceva ceva au invatat, insa …in sens invers, adica si au cizelat procedurile folosite intre timp.
    totul suna …a succes. ‘noua lume’ va mai reouta un succes …in drumul ei spre nastere.

    • atunci cînd din sistemul politic ..e valabil și pentru celelalte, a dispărut punerea la îndoiala el și a cantat singur de îngropăciune.
     in sistemul politic nu mai exista punere la îndoiala. toți sunt …frați.

     însă ‘punerea la indoiala’ e o procedura standard in univers, n ai cum sa scapi de ea, prin urmare fix in momentul in care in sistemul politic se manifesta pacea
     se naștea ..un nou ‘sistem’, care pune la îndoiala actualul sistem politic.
     iar pentru că tărășenia asta se întâmplă pe vremea IA…pesemne că fix despre sistemul politic bazat pe IA e vorba

  • @Online
   „Melinda French Gates Is Resigning From the Gates Foundation” wsj.com
   Seara Frumoasa Online!!!
   vali
   🙂

 • Răbdăm inflația artificială generată de guvern, răbdăm facturile uriașe provenite din închiderea sistemului energetic al României și prin plafonarea prețului la nivel ridicat practicat de guvern, răbdăm coaliția, răbdăm viclenia cu listele comune, răbdăm mutarea datelor alegerilor, dar totul are o limită, până la Patriot!
  Dacă CSAT aprobă să dăm sistemul, am o propunere – pe Iohannis, Ciucă și Ciolacu să-i suim călare pe rachetele Patriot și să-i catapultăm peste graniță la iubita lor Ucraina, că nu merită să fie în România, n-au ce căuta aici!
  Dacă ei consideră că miliardul strâns din taxe și impozite este al lor și se joacă cu el cum vor, afară cu ei din țară!
  Peste graniță cu ei! mama lor de hoți!

  • Stati relaxata, Patriotu’ s-a dovedit in fata rusilor a avea aceeasi valoare ca agheasma. Acest sistem are doua calitati. E scump si curata portofelul pelikanilor!

  • doamna Adriana, ..la cite ați răbdat …asta cu petriotu’ e ….pistol cu apa . lăsați senzația că va înecați ca țiganul la mal
   chiar așa?!
   hai!, inca un pic!
   va susțin! 🙂

 • Maestre, situația e clară, PSD și PNL au format un cartel pentru menținerea puterii.
  Aceste două partide nu se mai bat pe cei 5000 de primari, fiindcă primarii sunt gata garantați pe funcții, au locurie asigurate.
  Problema este că procedând așa au luat dreptul cetățeanului de a alege liber.
  Tot planul ăsta securistic clocit de Iohannis și generalii lui cu guvernul de coaliție, cu liste și candidați comuni, cu schimbarea calendarului alegerilor totul a dus la o scâbă imensă în rândul alegătorilor. S-a ajuns la situația aberantă că se aleg ei între ei!!
  Tot ce s-a impus la alegerile de anul acesta încalcă Constituția care prevede alegeri libere, democratice, fără intervenții.
  Ori ce vedem noi? Șireticluri, vicleșuguri, înșelătorie, trucuri și șarlatanie.
  Ăștia sunt cei care au pus la cale acest plan viclean – șarlatanii de Iohannis – Ciucă – Ciolacu plus generalii de la secu.
  La ce draq să mai mergem la vot că nu avem cu cine să votăm, doar două partide, nu există alternative!
  Și pentru ce să mergem la vot? doar ca să le dăm lor legitimitate, să zică poporul a votat, uite buletinele, s-a votat liber!

  Dragi concetățeni, stați acasă că ticăloșii ăștia nu merită nici un scuipat, darămiteun vot!

  Amintiți-vă de sectorul 1 cum s-a întâmplat cu sacii de voturi și nimeni n-a răspuns iar Clotide a rămas primar 4 ani(!!)

 • Partide mediocre, campanie electorală pe măsură. Legea cu milionul este adevaratul lor chip – hoți cu toti!
  Campania electorală pentru europarlamentare nu există. E un ghiveci nereușit dintre laudatorii de seamă ai partidelor ce se perindă prin parlament din anii ’90.
  AUR are program de guvernare; asteptam ziua votului.

 • Și din AUR se poate face bici!
  Români, s-a întors vremea Suveranității!

 • campanie electorala mediocra…

  pai de ce ai face asa ceva cind exista teme de campanie cum nu prea gasesti daca te plimbi prin …civilizatii!, nu doar prin civilizatia asta?!

  daca altii nu sint interesati in a face o campanie electorala …la nivel inalt, pe teme care tin de momentul deosebit in care se afla civilizata mare cit planeta si caile care pot fi urmate …atunci sa se apuce aur sa faca asta!
  dupa puteri!, alea cite or fi…

  cred ca se munceste mult in partidul asta si …mai e ceva, din ce rezulta se munceste mult cu inima, nu doar cu mintea.

  cita vreme initiaza discutii la nivel european si …au tupeu sa treaca si dincolo de ocean cu opiniile lor …sint de apreciat.

  daca ii vor aduce si pe altii in jurul unor teme …o sa fie n regula, insa daca vor ajunge sa intre n vreo gasca …sint ca si morti. importanta e referinta pe care o folosesc.

  asta cu ‘make europe great again!’ e tare 🙂

 • In timp ce pe cocioc se dezbate sexul ingerilor, BRICS a inceput dedolarizarea planetei. Dupa cum ii cunoastem pe yankei, singura lor solutie va fi razboiul. Consecintele le trageti singuri!

  • alt ‘razboi’ mai capabil decit ‘revolutia mondiala’ n ai de unde sa faci rost, iar ‘revolutia mondiala’ se manifesta deja.

   ‘revolutia mondiala’ e de 1,6 ori mai potenta decit ‘razboiul mondial’, prin urmare un ‘razboi mondial’ …ar fi ceva!
   faza e ca definitia ‘razboiului mondial’ a expirat, deci…ghinion!,
   prin urmare uite ca lumea mare tre sa faca fata unei grozavii fata de care ‘razboiul mondial’ e mic copil.

   • Mie-mi da 1,59. Chiar 1,61. De unde ai scos fix 1,6? Prin rotunjire, n-asa? Fratica, mai bine pregateste izmenele maro, ca vine dixtractie mare! Si-o sa fie-o veselie…

    • ‘revolutia mondiala’ e dezvoltarea fibonacci a ‘razboiului mondial’
     ‘razboiul mondial’ a fost …groaznic? atunci ‘revolutia mondiala’ se va dovedi ca e de 1,6 ori mai groaznica.

     razboiul se dezvolta maximal in ‘razboi mondial’, iar ‘razboiul mondial’ se dezvolta maximal devenind ‘revolutie mondiala’. si cu asta basta.
     ce urmeaza dupa ‘revolutia mondiala’ e o ‘civilizatie’ care e plenar diferita de tot ce a fost inaintea ei, ecuatia ei de miscare fiind nu doar Matematica, ci si generatoare de miscare perpetua.
     aceasta ‘noua civilizatie’, care mai e poreclita si Noua Lume e cea care ‘reuseste’ sa …iasa din ‘dinamica ciclica a anotipurilor, deci peste ea nu se va mai asterne iarna. adica va fi un Imperiu capabil sa si proiecteze ‘moartea’ la infinit.

     ‘In timp ce pe cocioc se dezbate sexul ingerilor,’ pe planeta se manifesta un fenomen unic, irepetabil in ‘dinamica civilizatiilor’: Metamorfoza ( trecerea ‘civilizatiei’ de la o ecuatie de miscare ciclica, proprie ‘dinamicii anotipurilor’, catre o ecuatie de miscare liniara, care genereaza miscare perpetua

     • tot asa cum nu te poti scalda de doua ori in aceeasi apa nu poti nici sa o tii danga langa cu razboaiele mondiale.
      te ai ‘scaldat’ in ‘razboiul mondial’? gata!, tura care vine te vei ‘scalda’ fix intr o apa care intre timp s a dezvoltat maximal. deci n ai decit sa experimentezi nivelul superior, care e ‘revolutia mondiala’
      diferenta fundamentala dintre ‘razboiul mondial’ si ‘revolutia mondiala’ e ca asta din urma tre sa innoiasca de 1,6 ori mai ‘mult’ decit o face ‘razboiul mondial, ‘cerinta’ fiind ca transformarea sa se faca in stare de pace …cu p mic, ce i drept.

      acest ‘salt’ departeaza plenar ‘civilizatia mare cit planeta’ de ‘dinamica Naturii’, de fapt de asta a si aparut pe scena IA, ca sa ajute la implementarea acestui proces…

     • viitorul e o ‘necunoscuta’ in asura in care habar n avem ca pacilea urmeaza sa vina vara.
      fix cu masura cu care stim ca urmeaza sa vina vara, ca asta urmeaza la rind, cunoastem si viitorul.
      fix asa cum stim ca daca vari in pamant un cires el, in anotimpul potrivit, va face cirese, tot asa stim ca ceea ce insamanteaza conducatorii lumii azi va aduce roade in anotimpul potrivit. daca acum zeci, sute de ani au fost insamantata neghina, nu e clar-cristal ca la un moment dat ea va rasari? poate ca da de teren petros si …oare repede, insa poate ca da de teren fertil si mai apoi se inmulteste…

      faptul ca tendinta e ca oamenii sa considere viitorul un soi de mister …e, poate, cea mai ‘nebuna’ tendinta posibila a acestor vremuri.
      viitorul il insamantezi cu dorinte.
      ce dorinte vari in pamant fix asa vor fi si ‘fructele’ la soroc, in anotimpul potrivit,…poate peste mii de ani, poate peste mii si mii de ani. ( faptul ca pe vremuri Batranii cunosteau in amanunt dinamica asta, iar noi …cam bajbaim e rezultatul faptului ca ea a fost acoperita de buruieni, care iti iau ochi si nu prea reusesti sa vezi bine…, insa atat, dinamica exista si din ea si au facut temelie inteleptii. intre timp s au prin si antiinteleptii cum merge treaba si …folosesc si ei dinamica asta, insamantind dorinte dupa chipul si asemanarea lor, definind astfel un Viitor …asijderea ) )

      de asta si stim ca ce urmeaza sa se ntimple cu civilizatia mare cit planeta e Artificializarea. ce nu stim e …pe ce cale ajungem la destinatia asta. insa o stiu cei nascuti …fix cu treaba asta. deci …vom afla si care e calea…

     • cel mai mic ‘ciclu al anotimpurilor’ poate fi varat in ‘timpul lui planck’
      orice alt ‘timp’, mai indelungat, poarta cu sine un alt ciclu al anotimpurilor’
      si uite asa realitatea e o pinza de paianjen tesuta si intretesuta dintr o multitudine de ‘cicluri ale anotimpurilor ( care se mai si influenteaza unele pe altele, armonizindu se unee cu altele sau intrerupind dinamica unora, pentru ca una ‘fix pe doc ( proprie parerii de rau, spre ex ) se manifesta )

     • omul, departindu se in mod natural de Natura, pe motiv ca la un moment dat a facut ‘un pas’, un simplu pas in afara Naturii ( insa calea de 10 000 de pasi incepe cu un simplu pas…) in afara Naturii ( spre ex dorindu si chestii care sint incompatible cu Natura,…’nemurirea’ fiind la loc de frunte )

      s a departat de ‘cunoasterea daruita’, care in fapt e tot una cu recunoasterea, apropiindu se de cunoasterea prin acumulare plenara

      ‘cunoasterea prin acumulare plenara se obtine atunci cind vari in timpul lui planck cel mai ‘indelungat’ ciclu al anotimpurilor
      or cel mai indelungat ciclu al anotimpurilor e chiar …Timpul ( tot timpul din Univers )

      prin urmare uite cum …dorindu si si tot dorindu si sa devina un destept de bubuie urmand calea acumularii de cunoastere omul a gradinarit un viitor in care asta devine posibil, …ca daia vorbim noi acusica despre Computerul Cuantic, care in fapt fix cu asta se preocupa, cu indesarea in ‘cel mai …mic ciclu al anotimpurilor’, care se supapune peste ‘timpul lui Planck’ a …din ce in ce mai mult ‘timp’ …pina cind la un moment dat va ajunge sa l vare pe tot!,…si atunci sa vezi spectacol pe planeta.

      ( momentan auzim cum un computer rezolva in secunde probleme pe care oamenii le ar rezolva in sute de mii de ani, in milioane de ani, etc,…insa vremea cind vom auzi ca un computer va rezolta in timpul lui planck o problema pe care omul o poate rezolva in ‘tot timpul din univers’ …e colea! )

      mai exista o cale, aia proprie recunoasterii, caz in care ‘cunoasterea’ e Daruita, o accesezi intrand in Armonie cu ….Duhul Sfant.
      pina la Inaltare mai e olecut, asa ca …Hrisos a Inviat! 🙂
      :))

     • sa stii ca io te inteleg daca nu pricepi nimic din ceea ce zic :))

      de a lungul vietii am adunat in traista tot felul de pietricele stralucitoare, …multe de prin gunoaie
      la un moment dat, cu toate ca n ai fi zis ca au ceva in comun, ele au intrat …singure! in armonie.
      deci …io, cind vorbesc, de fapt cea care graieste e ..’armonia pietricelelor’ :)))), si …te cred ca nu pricepi!, pentru simplul fapt ca eu insumi pricep unele chestii abia dupa ce citesc ce am scris:))))))))

     • ‘vine dixtractie mare! Si-o sa fie-o veselie…’

      da, e greu pe lumea asta!:))) pe mine m a biruit, deja. insa …iti urez succes! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *