Ministrul de Externe al Austriei: Dostoievski şi Ceaikovski rămân o parte a culturii europene, fie că ne place sau nu. Rusia va continua să fie cel mai mare vecin al nostru. Va rămâne a doua mare putere nucleară din lume

PSD-ul nu își poate permite să voteze Moțiunea păruielii


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „PSD-ul nu își poate permite să voteze Moțiunea păruielii”

  • Domnu’ Cristoiu,

    Ne spuneti ca Biden este un „mare om politic” al SUA fiindca a respectat acordul semnat cu dusmanii talibani… Numa’ ca in Romanica, „marele politruc” Catu’ penalu’ nu-si respecta nici macar partenerii de coalitie care l-au investit in guvern si cu care are semnat si-un protocol special. Intrebarea este de ce sa se resemneze romanii cu politruci si sa nu-si doreasca si-n politica romaneasca oameni politici, daca nu mari, macar normali la cap?… Vorba cuiva: „oare ce blestem…”… ?

  • Buna ziua.Baiden nu este criticat pt retragere este criticat pt felul cum sa retras.Referitor la ce se intimpla la noi aveti dreptate daca am avea partide.Noi avem golani care ne conduc si se comporta ca atare.Se unesc acum sa l cotonogeasca pe Citu daca vor putea iar dupa se vor bate din nou intre ei.PSD trebuie sa voteze pt ca sa cada Citu.PSD nu va guverna acum vor fi aceleasi partide fara Citu.Baieti se bat pe bani si Citu nu vrea sa imparta.