Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

PSD-ul nu își poate permite să voteze Moțiunea păruielii

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „PSD-ul nu își poate permite să voteze Moțiunea păruielii”

  • Domnu’ Cristoiu,

    Ne spuneti ca Biden este un „mare om politic” al SUA fiindca a respectat acordul semnat cu dusmanii talibani… Numa’ ca in Romanica, „marele politruc” Catu’ penalu’ nu-si respecta nici macar partenerii de coalitie care l-au investit in guvern si cu care are semnat si-un protocol special. Intrebarea este de ce sa se resemneze romanii cu politruci si sa nu-si doreasca si-n politica romaneasca oameni politici, daca nu mari, macar normali la cap?… Vorba cuiva: „oare ce blestem…”… ?

  • Buna ziua.Baiden nu este criticat pt retragere este criticat pt felul cum sa retras.Referitor la ce se intimpla la noi aveti dreptate daca am avea partide.Noi avem golani care ne conduc si se comporta ca atare.Se unesc acum sa l cotonogeasca pe Citu daca vor putea iar dupa se vor bate din nou intre ei.PSD trebuie sa voteze pt ca sa cada Citu.PSD nu va guverna acum vor fi aceleasi partide fara Citu.Baieti se bat pe bani si Citu nu vrea sa imparta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *