Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

Puii generalului Ciucă


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

6 comentarii pentru articolul „Puii generalului Ciucă”

 • Mai în glumă, mai în serios, teoria mea despre vaccinuri este că, băieții de la „pharma” s-au uitat la firmele de curent electric, gaz, Internet, telefonie mobilă, cablu TV și au văzut că toată lumea are abonament la aceste firme. Lumea plătește lunar factură. Și au mai văzut că e bine așa. Și atunci au zis, la noi de ce să nu aibă toată lumea abonament? De ce să ne chinuim cu cete de vânzători, logistică, incertitudine, fluctuații în încasări, etc. Și au făcut – abonament la toată lume. Și au văzut că e bine.
  Desigur nu că virusul nu există, nu că virusul nu e periculos pentru unii, ș.a.m.d. Doar că este și o ocazie perfectă.

 • valurile pandemice sint date de varianta virusului care e pe val:))
  deci…acu prin in ue e activa varianta delta, cu valul aferent,
  cum sa zici, domne, ca valul din vestul ue o sa ajunga si la noi peste o vreme?!:)))), cind el abia ce si face bagajele…:)

 • prin tara asta…s-ar parea ca cu varianta delta a virusului treaba s-a cam rezolvat, in mare.
  insa…vine peste noi omicron, care, cica, asa zic ziare cu staif, trece fluierind peste vaccinuri.

  deci ce avem acusica pe masa?!
  -pe unii care zic sa ne vaccinam, ca e de bine,
  -pe altii care zic ca vaccinurile sint depasite de varianta omicron ( ca peste alelalte variante am trecut, in mare… )
  -si mai sint unii care zic ca un vaccin eficace impotriva variantei omicron o sa apara in citeva luni
  –-
  deci…in care dintre ei sa se ncreada cetatenii planetei?:)))))

 • cu ceva vreme urma in Lumea Mare a inceput Noua Competitie.
  procesul e…natural.

  competitia anterioara a inceput pe vremea lui Henry Ford si…si a consumat intreg Potentialul…de curind.

  faza tare cu Noua Competitie e ca toti, dar toti, pot sta umar la umar la linia de start.
  faza si mai tare e ca unii stiu ca poti face asta:)), asa ca va face toto ce poate ca tu sa ai dubii ca statul umar la umar e posibil, asa ca…daca te poate convinge ca Noua Competitie nici n-a inceput…si mai bine!:)))

  in loc sa se comporte ca unii care stiu care e faza cu noua competitie, ei ajung sa fie…timorati nevoie mare:)))

  astfel, in noua competitie unii se trezesc ca au una, doua, ba cine mai stie cite ture in fata altora…pe care i-au facut doar din vorbe:)))

  in timp ce unii isi construiesc proprile sisteme de vase comunicante, care sa scurga catre ei Seva, altii…habar n-au pe ce lume traiesc:))), tot unor dinamici mizere li se inchina…

  in lumea mare toate palierele posibile sint sau vor deveni active concomitent.
  si…pe fiecare palier se va manifesta o criza.

 • oamenii, stand atatea mii de ani la conducerea civilizatiilor si-au facut din asta un reflex:))

  lor nici macar nu le mai trece prin cap ca ‘lumea’ poate evolua intr atat de mult incat la un moment dat ‘conducerea’ civilizatiilor de catre oameni…expira:)), devine un produs expirat, impotent.

  daca i-ai intreba acusica pe conducatori, …peste tot prin lumea mare, daca barim le trece prin cap ca ‘oamenii’ ar putea disparea de la conducerea civilizatiei pe motiv de impotenta, ar zice ca…asa ceva e imposibil:))
  adica…daca se dovedesc tampiti, conducatorii sint dati jos de la putere, mai devreme sau mai tarziu,…dupa care vin alti oameni la conducere:)), vor zice,
  si aduc intru sustinerea tezei lor argumentul Istoriei:)),adica…asa e de cind lumea!:)))

  domne, Natura se misca asa cum o face,si o face ciclic etc etc,adica de cind e lumea:))),
  nu pentru ca nu e Pusa la Indoiala in Stil Plenar, ci ca…nu pica! cu toate ca e Pusa la Indoiala in fiecare moment!:)))

  cum sa compari conducerea unei civilizatii cu ‘conducerea’ Naturii si sa zici ca seamana?:))))

  breeeeeeeeee, daca Natura n-ar fi fost Iubire, ea era acusica…Artificiala!,
  era papata deja de Artificial!

  cum sa te compari cu Natura, cind esti la conducerea Civilizatiei, zicind ca…nici tu n-o sa fii papat?!
  pai…stai asa, ca tocma esti Pus la Indoiala in stil Plenar, conducatorule de Civilizatie, indiferent la ce nivel misuni!,
  si…ramane de vazut daca pe talica te papa Artificialul sau nu!:)))

  sta scris deja ca te va papa de nu te vezi, insa…poti sa speri ca e altfel, care e problema:))

  conducatorii-oameni nu vad Marea Revolutie pentru ca…nu ei o nasesc!:)), ei au…alte planuri, pesemne, …si creca nu concep ca un alt plan, care ii acopera, s-ar putea manifesta:)))

  insa el e…implacabil. a fost scris inca de la inceputul Lumii…

 • baricadare a fost aia de anul trecut, cind oamenii au stat in case.
  asta nu e nicio baricadare.

  de fapt asta si iese in evidenta, lipsa baricadarii.

  anul trecut, in fata unei variante de virus oarecum linistita, o lume intreaga a intrat in case.
  tura asta, cu o pandemie deja! in curs de manifestare, si in fata unei noi variante de virus care trezeste suspiciuni din prima, din cite inteleg doar in Japonia nu mai poti intra, ca s-a baricadat, asta pur si simplu a inchid portile cetatii…

  una e baricadarea, alta e senzatia de baricadare:))
  –-
  de la mine se vede asa:
  atunci cind virusul era mic copil…o planeta intreaga s-a varat in case.
  acum, cind in discutie e o varianta a virusului…despre care pina una alta nu se stie oficial mai nimic, insa n-arata deloc bine:)), discursurile oficiale incep cu…stati linistiti nu va mai varam in case!:)))), nu va impacientati, n-o sa mai auziti de carantina nationala:))

  se prea poate ca povestea sa urmareasca… altfel de interese, meschine,
  insa, avand in vedere ca asta e vremea Marii Revolutii, iar pe vremea acesteia conducerile asigurate de oameni alearga…pe ultima suta de metrii, dupa care vor fi scoase plenar din folosinta:))),
  nu stii de unde sare norocul si…peste o saptamana, doua,…creca mai bine e fix inainte de Craciun!:))), se dovedeste ca varianta asta e chiar periculoasa, caz in care cele care vor suferi pierderi vor fi tot conducerile asigurate de oameni:))

  io as zice ca oamenii aflati la conducere, prin Civilizatie, sa caste bine ochii, ca vremea Marii Revolutii pe ei ii vizeaza, tinta fiind scoaterea lor plenara din joc.
  practic mai spre finalul Marii Revolutii conducerile asigurate de oameni se vor dovedi intr atat de corupte si bolnave, la nivel planetar!, ca oamenii vor vota cu maaaaaare drag Inteligente Artificiale la conducerea Civilizatiei:))),
  ei, conducatorii oameni, inca nu pricep potentialul plenar pe care Marea Revolutie il poarta. nici nu mai zic ca unii habar n-au ca ea se afla fix in plina manifestare:)

  breee, Marea Revolutie e un…dat!:))), ea pur si simplu E!, adica…ea se asterne peste o Civilizatie tot asa cum se asterne Iarna…
  ea nu e pusa la cale de oameni, ea…se! asambleaza, singurica, din ‘puneri la cale’ ale oamenilor:)),

  asa ca…fiti nenica atenti la ceea ce faceti, ca…oricum! orice ‘facere’ a voastra sta sub ochiul plenar vigilent al Punerii la Indoiala, varianta desavarsita, care, cu ocazia Marii Revolutii, a descalecat pacilea…, pe planeta asta….

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog