Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Putin confirmă că rușii nu vor renunța la Crimeea, oricât de mare ar fi prețul

Comentarii

11 comentarii pentru articolul „Putin confirmă că rușii nu vor renunța la Crimeea, oricât de mare ar fi prețul”

  • Maestre ca de obicei ne-ati oferit comentarii bine documentate istoric.
    Cu generalii noștri e de jale in materie de comunicare…dacă ne gândim că sunt 4000…
    Cât despre comentatorii și moderatorii de televiziuni nu mai zic nimic întrucât am tot comentat..circ, panică, groază și teroare, imagini în buclă, știri de cancan.

  • Domnule Cristoiu,
    Nu credeam că o să trăiesc asemenea vremuri după 1989. Și nu vorbesc despre război. Războiul e război. Doar celor născuți după ultima ploaie, neștiutorilor și ipocriților mincinoși li se pare ceva deosebit, pentru că , vorba aia, este peste gard. Cu toate că, nu i-am văzut pe ceic care se ciumurlesc azi și plâng cu lacrimi de crocodil, să facă același lucru și pentru poporul sârb, liberian, armean, azer, bosniac, etc. În Myanmar este răsboi civil de vreo 70 de ani. Nu am văzut ochi umezi pe la televiziuni, emisiuni despre bătrâni refugiați și femei cu copilașii în brațe. Ăia nu contează? De ce? Pentru că au ochii oblici? Democrația, și așa fragilă, era la reanimare pe plan mondial cam de vreo 10-15 ani. Ea și-a dat obștescul sfârșit odată cu începutul pandemiei, iar acum are loc înmormântarea ei. Dar fără onoruri.Câte creșe și grădinițe germane, coreene, vietnameze,sărbești, irakiene, afgane, siriene,etc., au bombardat americanii? Pe lângă faptul că mă pricep, sunt și un om corect. Nu suport ipocrizia, minciuna și propaganda.În numele a nu știu ce, se uită tot și se acceptă orice. Vă dați seama, ca să dau doar un exemplu, la cum le arde occidentului buza după petrol, ăia pot face orice acum. Pot alinia 2000 de femei pe un stadion și un gras să le taie cu paloșul. O să zică Biden, Ursulica și cu Stoltenbergul că ei sunt pentru diversitate și respectă tradițiile. Sunt colosali toți acești șnapani, care spun și fac enormități, fără măcar să le tresară un mușchi al feței. Stoltebergul ne îndeamnă să mai punem o haină pe noi în case, iar Josep Borrell se plângea în Albania pentru facturile mărite. Gândul și opinia au devenit un delict grav. Eu zic să se reintroducă ghilotinele mobile, care să circule prin țară, precum în perioda terorii iacobine. Măcar să știm o treabă și să nu ne mai chinuim. Directorul de la TNB, Mircea Rusu, aproape că a fost sacrificat pe altarul unor zei păgâni, pentru că nu a vrut să arboreze drapelul Ucrainei pe fațada instiuției. Am auzit la radio o enormitate și o imbecilitate colosală. Se vorbea despre nu știu ce eveniment cultural bucureștean (parcă), unde se vor prezenta și artiști ruși și să va cânta Tchaikovsky. Parcă și Rachmaninoff. Imediat…dar imediat, un imbecil a crezut de cuviință să-și ceară un fel scuze și să ne spună că, cultura rusă nu are nicio legătură cu Putin și războiul, crezându-ne și tratându-ne ca pe niște idioţi. De ce n-ai spus așa, măi băiatule?! Că îi ardeam în curte pe Eugene O’Neill, Tennessee Williams și pe Arthur Miller, când americanii au bombardat televiziunea din Beograd. Mă gândesc să rup coperțile de la Gogol, Alexei Tolstoi, Cehov, etc. și să le pun coperți de la niște reviste porno, poate doar așa să mai scap în cazul unui raid anchetă de control.

  • CGTN arata imagini din Rusia,Ucraina.Poate A3, va prelua si ea .Urmatorul Adevarat razboi ,dupa pandemie,va fi cel al canalelor de stiri.In Romania vor dispare Multe Televiziuni.Deja au primit prea multi bani de la bugetul de stat pentru propaganda.Azi se bat doar doua D si P.Am vazut cum CTPul a ,,acceptat,,sasi lungeasca prezenta

  • Dar ce zice Putin? Nu e tradus.

  • Vă iubim și vă apreciem enorm Maestre! Sunteți aici lângă noi mereu.

  • Putin a explicat si a demonstrat. In mod cert, in Rusia exista poate zeci de milioane de rusi care sunt motivati pentru un razboi sfant, apararea maicii Rusia. Oricand vor lupta. In SUA, in UE, in Romania cati sunt motivati pentru un razboi, cati mai sunt patrioti? Poate ungurii, care asteapta ceva. Putin urmareste sa intre in istorie ca un Petru cel mare, dar daca Biden devine cel Bun, poate va fi pace.

    • Patrioti in razboiul altora? No way… ! Aia cu „ne aparam saracia si nevoile si neamu.. ” nu mai e valabila de mult. In Romania ce puii mei poti sa aperi, salarii de 350 de euro pe luna ? Sa fim seriosi !!!

  • Maestre,faptul ca noua ,romanilor,ni s-a bagat pumnul in gura renuntand printr-o semnatura a unor iresponsabili la teritoriile noastre de sub cizma Ucrainei ,in schimbul unei iluzorii apartenente la Occident,nu inseamna ca si alte natiuni procedeaza la fel.Se stie foarte bine ,Crimeea a fost dintotdeauna ,sau ma rog,de cateva sute de ani teritoriu rusesc facut cadou Ucrainei de kominternistul ,echivalentul globalistilor de azi,Hrusciov.Noua propaganda globalista legitimeaza tratatul Ribbentrop -Molotov ca fiind mai valabil ca oricand in arhitectura Europei contemporane din dorinta de a acapara Ucraina ,visul de aur al lor de dupa 1918 si de a destabiliza Rusia cu tinta uriasele resurse ale acesteia.Din asta nu va iesi nimic bun pentru pacea lumii.Eu cred ca oamenii care gandesc corect ,obiectiv si dezinteresat au inteles cine e de fapt agresorul in acest conflict.Si mai trist este ca Romania ,cu gura ei bogata contra Rusiei,nu conteaza nici pentru unii nici pentru altii.Natiunile mici si destepte stau in banca lor.

    • Da,vezi Bulgaria,Ungaria,Austria ce discurs au,ponderat,rezervat,nu vara batul prin gard.Națiune mică suntem dar nu prea deșteaptă.

    • Acest razboi a fost provocat de fosila troglodita de la Casa Alba pentru a putea justifica dictatura tehnocrata neomarxista pe planeta.
      Americanu de rand stie ca a luat o tzepa nu de la Putin ci de la Biden.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *