Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Putin, la parada de la Moscova: Nu vom renunța niciodată la iubirea pentru Patria Mamă

Fragmente din discursul președintelui Vladimir Putin la manifestările dedicate victoriei împotriva Germaniei naziste, cea mai importantă sărbătoare națională a Rusiei:

„Vă felicit în ziua marii victorii. Credința noastră a fost restaurată. Este la fel acum, în aceste zile. Luptăm pentru oamenii noștri din Donbas, pentru securitatea Rusiei. Astăzi, pe 9 mai, s-a scris istorie pentru toată lumea, în triumful nostru pentru Uniunea Sovietică. Au fost acte de eroism fără precedent. Nu este nicio familia din Rusia care să nu fi fost mişcată de aceste acte patriotice. Stră-strănepoții celor care au luptat au purtat cu ei pozele celor care au luptat acolo. Datoria noastră este să ţinem memoria vie celor care au luptat împotriva naziştilor. Rusia mereu a fost adepta unor măsuri egale şi durabile. Trebuie să ne asigurăm că un război mondial nu se va mai întâmpla. Rusia a fost parte din tratatele internaţionale care să garanteze securitatea. Alţii au avut alte planuri, iar noi am văzut asta. Au pregătit o operațiune împotriva Donbasului, au vorbit despre posibilitatea Ucrainei de a avea arme nucleare. Au trimis arme nucleare în Turcia, lângă granițele noastre. Chiar până punctul în care un conflict ar fi fost inevitabil”.

„Rusia a început un atac preventiv pentru a preveni un război. SUA au umilit aliații săi. Noi avem alt caracter, noi nu o să cedăm tradițiile noastre. Vestul a încercat să anuleze valorile Rusiei. Au anulat memoria celor care au luptat în al Doilea Război Mondial. Veteranii care au vrut să participe la această paradă, au fost interziși, dar vreau să le mulțumesc pentru ceea ce au făcut.  Vreau să le mulțumesc tuturor militarilor din Franța, Marea Britanie, China, care au luptat împotriva nazismului. Vreau să mă adresez forțelor noastre din Ucraina. Ne luptăm pentru țara noastră patrie, pentru a evita un război. Ceea ce facem astăzi este în memoria celor care au luptat în al Doilea Război Mondial. Totul este în memoria mamelor din Odessa care și-au pierdut viața, în memoria copiilor, mamelor din Odessa care au murit din cauza naziștilor. Hai să păstrăm un minut de reculegere. Statul va face totul pentru a le oferi suport și pentru a-i ajuta pe cei care și-au pierdut copiii. Le doresc o recuperare rapidă soldaților răniți. Le mulțumesc tututor medicilor, îmi plec capul în fața voastră pentru cum ați luptat să salvați fiecare viață. Aici au venit foarte multe rude, mamele celor care au fost răniți în acest război. Au încercat prin toate forțele internaționale să ne înfrângă, dar au eșuat. Aceasta este puterea Rusiei, forța imbatabilă a națiunii. Pentru asta au luptat tații, bunicii noștri. Pentru noi, valorile acestea sunt cele mai mari valori. Aceasta este generația victoriei, glorie forțelor noastre glorioase, glorie Rusiei”.

YouTube player

Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

6 comentarii pentru articolul „Putin, la parada de la Moscova: Nu vom renunța niciodată la iubirea pentru Patria Mamă”

  • Domnule Cristoiu ,mulțumesc pt toată informația pe care ne-o aduceți!In fiecare seară aștept vlogul dv de pe YouTube. Va urez multa sănătate sa va ascultăm multa vreme de aici încolo.

  • Avem nevoie sa cunoastem adevarul! Suntem destui care stim ca Putin spune adevarul. Rusia nu inseamna numai Stalin si Dostoevsky era rus. Rusia a fost fortata ,provocata, sa intre in acest conflict dar miza este de fapt incetinirea , oprirea Chinei ! Au murit multi oameni , Dumnezeu sa-i ierte pe toti ! Adevaratii criminali insa, nu sunt soldatii sau superiorii lor si nici macar armele, ci lacomia si disperararea catorva familii care au adunat averi distrugand si omorand si care stau ascunsi ca niste papusari lasi si perversi , amuzandu-se de disperarea noastra. Ei sunt doar ispite tolerate, vor fi stersi, Dumnezeu va triumfa , binele va trimfa !!

    • Sa rostesti numele lui Dumnezeu în timp ce tii partea unui criminal este o adevarata blasfemie. Exista nenumarate dovezi ca Putin minte cu nerusinare, dar exista multi idioti care îl cred pe kaghebist.

      • Corect@dora.China are drumul ei,Rusia pe al ei.Putin ar trebui sa spuna”Rusia nu va renunta niciodata la a varsa sange nevinovat si la politica de genocid in Europa.Rusia uraste Europa si vrea Exterminarea Europei si a Culturii Europene,Rusia vrea sange”.Abia atunci voi crede ca Putler este sincer.Cam multi KGB isti pe aici.Mai Rasfirati Baieti,Mai Rasfirati.Nu i vorba de incetinire a Chinei aici,daca incetineste China ,noi Occidentul punem frana brusca(suntem prea legati economic unii de altii).Faza e ca noi ne aparam ca sa nu fim exterminati de Rusia,la modul abject in care Rusia extermina civili in Ucraina.

      • Astia pro Putleristii rostesc numele lui Dumnezeu insa Dumnezeul lui Putin este Satana.Pentru ca Putler este Antihristul.Asa ca astia cand rostesc numele lui Dumnezeu se gandesc la Dumnezeul lor,adica Satana,ei se inchina la 👿 nu la Adevaratul Dumnezeu.

        • Patria Mama a lui Putin este Iadul lui Satana ,normal ca nu vor renunta la Patria Mama,adica la cazanul cu smoala.”Nu voi renunta niciodata la credinta in Satan patronul si stapanul Patriei Mama Rusia” Vladimir Putin URAA ❗ ❗ ❗ URAA ❗ ❗ ❗ URAA ❗ ❗ ❗ Striga Putlerjugen ucigasii indoctrinati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *