Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Putin lasă să se înțeleagă că-l interesează doar sudul Ucrainei

Comentarii

7 comentarii pentru articolul „Putin lasă să se înțeleagă că-l interesează doar sudul Ucrainei”

  • Zice ca Zelenski e de vina pentru:
    .
    „Știa cu siguranță ce înseamnă, din punct de vedere strategic, Insula Șerpilor! Știa că va fi atacată! Este un punct strategic în „buza” bazei NATO de la M. K. De ce nu a discutat cu România o formulă de condominium prin care insula ar fi trecut sub protecție NATO?”
    .
    Sigur, toata lumea stia. Dar generalii lui stiau? ca el nu e militar, de strategii se ocupa militarii nu el. NATO de ce nu a facut nimic daca era atat de evident? Romania cu atatia generali „de ce nu a discutat o formulă de condominium”?
    Chiar doamna Alba Popescu, care e cadru didactic la Universitatea Nationala de Aparare, nu oriunde, de ce nu a atentionat pe nimeni sau nu mai sunt militari de grad inalt influenti pe acolo?
    Sau vorbim pe principiul „dupa razboi multi voinici se arata” ca sa-i mai gasim ceva lui Zelenski?
    „Stie cu siguranta ce inseamna…”, dar nu a abservat nimeni la timp. Dl.Cristoiu, spuneati ca nici Dvs nu ati observat? 🙂

  • Dl Cristoiu, daca o aduceti pe dna Alba ca Invitat Special, va rog sa o intrebati si de ce Rusia a bombardat deliberat maternitatea din Mariupol, fapt recunoscut de Lavrov.
    .
    Stiti unde se poate gasi un CV al doamnei, in care sa scrie ce facultate a mai absolvit cu licenta in afara de ?. (Nu masterate/cursuri/certificari). O facultate cu licenta, care sa aiba legatura cu ce preda are? Un CV „normal” cu intre anul__ si anul__ a absolvit __ exista sau e secret de stat? Conferentiar vad ca e doar de un an, la varsta de 52 de ani.
    Asta si pentru ca observ ca faceti mare caz ca dl Campeanu a absolvit o facultate pe la univ. de agronomie, dar probabil nu ati observat ca nici dumnealui nu-i lipsesc cursurile si certificarile de informatii si aparare nationala din CV, ca la mai toti politicienii importanti.

    • „Stiti unde se poate gasi un CV al doamnei, in care sa scrie ce facultate a mai absolvit cu licenta in afara de „Facultatea de Moase si Asistente Medicale”.
      (am sters din greseala numele facultatii)

  • Maestre, interventia doamnei Popescu se echilibreaza cu interventia domnului Cimpeanu, prin urmare…ce e in neregula, ca nu mi dau seama…
    :)))

  • Maestre, …ce sa vorbesti despre generali pe vreme de pace?!, nici macar despre faptul ca exista generali potriviti vremurilor de pace nu prea avem ce discuta, din punct de vedere jurnalistic.

    insa…pe vreme de razboi generalii capabili ies in evidenta, basca cei incapabili.
    si doar citiva daca ar fi, natia asta in mainile generalilor capabili, pe vremurile astea.
    n-am niciun dubiu ca ei exista.

    cei care au potentialul sa distruga si tara si neamul sint generali.
    insa tot generali sint si cei care au potentialul de a o proteja.

    se cade sa le urma Succes! tuturor.

  • initial mi am zis ca povestea cu ziarista e o constructie dedicata pietei interne, care sa echilibreze dinamicile in sanul populatiei ruse, si deja mi e clar ca despre asta a fost vorba,
    insa…n am fost atent :)), rusii au folosit ocazia si pentru a da occidentului un exemplu despre ce inseamna ‘libertatea presei’,…nu in rusia, nu nu, ci in general :))
    in timp ce occidentul inchide saituri rusesti, rusii dau interviuri in media occidentala :)).

    in spatele ‘ecuatiei de miscare’ a rusiei stau filozofi adinci.
    e…banala observatia.
    si in spatele actiunii occidentului or sta!, nimic de zis…, insa indesarea cu toptanul a ‘nebuniei rusilor’ in ochii occidentalilor s-ar putea sa i orbeasca fix pe conducatorii acestora din urma…

  • Maestre, un sfat: inregistrati audio si separat pe un reporofon sau pe o aplicatie de telefon. Adica sa aveti un back-up. In cel mai delicat caz puteti edita video-ul cu sincronizarea post procesare a inregistrarii audio. S-ar putea sa iasa chiar mai bine. Intrebati amicii care se ocupa de filme, va pot indruma ei mai bine. In cinema intotdeauna partea de video si audio sunt inregistrate separat si apoi sunt sincronizate. Succes in continuare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *