Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Putinistă până în pânzele steagurilor albe

De multe ori în istorie lucrurile nu au stat așa cum au părut la prima vedere. Dar întotdeauna s-au găsit oameni care au contrazis sau și-au pus întrebări în legătură cu varianta oficială. Lipsa de învățătură și cea de antrenament a minții a produs tragedii care ar fi putut fi evitate. Uneori, adevărul e atât de evident că-ți vine să te întrebi ce se întâmplă cu oamenii, de ce fac pe-a orbii? Manipulatorii sunt lacomi de putere și sunt deștepți, dar nu atât de inteligenți încât să nu fie bătuți la propriul lor joc.

S-a spus despre Rusia că a invadat Ucraina. Teritoriile ocupate sunt pline de ruși cărora li s-au îngrădit, și în trecut, drepturile de minoritate, doar că în timp ce Rusia a răspuns la apelul rușilor abuzați de ucraineni, guvernul și președintele României s-au struțificat în piatră la auzul plânsetelor Bucovinei de Nord.

Despre invazie. Invadator este acela care a răspuns unui apel de ajutor al unor cetățeni sau acela care a cumpărat, pe nesimțite, teritorii, resurse naturale, companii (la preț de cuie), politicieni, conștiințe, datorii? Invadator este acela care reacționează la vedere sau cel care se insinuează ca fumul, ca boala? În timp ce politicienii români, cumpărați la preț de javre ordinare, urlă împotriva Rusiei, au oferit țara americanilor, europenilor, masoneriilor radicale în general.

Că americanii mor de ciudă și de dragul resurselor naturale rusești nu e un secret. Actorașul de la Kiev o fi fost distribuit în Faust, dar i-a fost nefast.

Ce anume a călcat însă pe bătături snobismul și ipocrizia americanilor? În 2014 Rusia a fost cea care a organizat Olimpiada de iarnă, la Soci. Îmi aduc aminte pentru că a fost momentul în care am realizat că eram putinistă. Declarațiile de atunci ale lui Putin au făcut valuri în mass-media occidentală. Putin a extins ospitalitatea Rusiei și homosexualilor, cu condiția să nu-și răspândească ideologia printre ruși, să nu facă propagandă. A explicat că în Rusia homosexualitatea nu e interzisă, e problema adulților ce alegeri fac, dar e interzisă promovarea homosexualității și a pedofiliei în rândul minorilor. Putin le-a cerut tuturor, fără vorbe ascunse, să lase copiii în pace. Mulți vestici au cerut boicotarea jocurilor olimpice de la Soci. Obama, pe atunci președinte, a anunțat imediat, dar imediat, delegația de oficiali a Statelor pe atunci Unite în cuget și simțiri, plină de personalități proeminente ale societății gay. Ce a zis Putin, și ce a vrut Occidentul să se înțeleagă! Ca și acum, ce a făcut Putin și ce a vrut Occidentul să se înțeleagă. Când ultimele jocuri olimpice au inclus aberații trans tot nu v-ați supărat, nu-i așa? Ați făcut audiență?

De cum și-au instalat americanii baze militare în România a și înflorit prostituția în zonă. Dar ce valori morale exportă America!

Nu știu pe unde s-au ușurat în Afganistan, dar după cât de repede au fugit din zonă mă gândesc că erau pe listele de castrare. Îmi aduc însă aminte de războiul din Vietnam. După terminarea războiului s-au născut o mulțime de copii de soldați americani. Mame cumpărate cu o ciocolățică, cu ceva de mâncare, cu promisiuni. Hollywood-ul s-a grăbit să facă filme siropoase despre sentimentele soldaților americani, despre civilizația pe care au răspândit-o. Au urmat arestări de vedete și de lucrători de fundații de caritate care violau fetițe de până în 13 ani prin țări ca Vietnam-ul. Fetițe ademenite tot cu bombonele și ciocolățele sau cu ceva dolărei sau lire sterline plătite părinților. Războiul din Vietnam a lăsat în urmă și câteva generații de homosexuali, semn că nu toți soldații au fost hetero, ba au reușit să convingă niște băiței flămânzi și naivi că și ei ar fi fost. S-a scris multă literatură, culmea, mai ales de către învinși! De obicei istoria a fost scrisă de învingători, dar americanii au știut că civilizații nu aveau cum să dea dreptate unor barbari, mai ales că audiența era de foști imperialiști. Putin se pare că era la curent și cu variantele oficiale ale celor din Orientul Îndepărtat. E drept că au existat și filme americane care au expus parte din atrocități, mai mult prin implicații și sugestii. Și apoi au mai existat și un Julian Assange și un Edward Snowden. Ciudată încrâncenarea Americii în ceea ce-i privește. Sau nu? Ciudată și aruncarea în pușcărie a vizitatorilor de Capitoliu din 6 Ianuarie. Deștepți și norocoși, ai dracului de norocoși cei care au condus lumea în ultimii ani. Inspirați, dar nu învățați. Adevărul însă sapă până dă de apă.

Scuza imperiilor și a bogaților pentru toate atrocitățile trecutului a fost civilizarea. Mie mi se pare că tocmai de o degradare a civilizației suferă tocmai ei acum.

Între timp Rusia și Iranul au semnat o înțelegere de construire a unui coridor feroviar care să traverseze Asia și să se extindă înspre Africa.

Lui Biden, ca unealtă, dar și celor care de decenii au instigat la războaie din care au profitat, le dedic niște versuri aproape argheziene: în fiecare noapte, simt cu ei în pat, câte un mort culcat.

https://www.bbc.co.uk/news/world-europe-25785161

YouTube player

Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

46 comentarii pentru articolul „Putinistă până în pânzele steagurilor albe”

  • Tot vorbiți unii pe aici de dictatura,habar nu aveți ce e aceea,pai dictatura e și in America și in Turcia și in Ungaria și in UKR și in România ,peste tot,o sa ziceți cum ca in America ei au inventat-o,vai de mama ei democrație americană și cu drepturile omului,tot vorbiți de Rusia ,habar nu aveți cum e in orașele mari ,ce nivel de trai și civilizatie și cultura au și nu de acum ,încă de pe vremea comuniștilor,tot vorbiți din ziare,acolo e occident atins doar parțial de decadenta ,tot o dați cu comuniști,comunismul nu mai prea exista in lume doar forme ,surogate in Coreea,Venezuela,Cuba,China nu se poate numi comunista cu economie de piata și miliardari.

    • Sunt doar niste pareri prin aceste comentarii, va rog sa nu le mai puneti la suflet. Unele vin din ignoranta, de unde sa fi stiut eu ca e atat de bine in Rusia, ca nivel de civilizatie, cultura si nivel de trai, asa cum afirmati. Vad si eu ca milioane de romani emigreaza in Occident, nu in Rusia.
      E cam paradoxal, daca in Rusia e mai bine. Sa zicem ca o mica parte ar avea motivele lor personale sa emigreze in Occident, dar toti? Si de emigrat in Rusia sa nu aud pe nimeni?
      Tinem legatura daca o sa va mutati acolo la bine si la capitalism mai putin salbatic, poate vin si eu.
      De comunism nu a zis nimeni nimic pe aceasta pagina.
      Inca o data, imi cer scuze daca v-am necajit chiar de 1 iunie, nu mai puneti la suflet comentarii de pe blog, doar explicati-ne fara patima ca intelegem si mai bine. Toate cele bune!

  • Sa fim lucizi: Rusia este o colonie cu coada pe sus. Ca sa ajunga o colonie jegoasa gen: RO, UKR etc este nevoie de putin (nu Putin)
    in contextul actual: economic, social, politic. Hitler zicea despre multimi ca sunt feminine si stupide. Sociologul Mirel Palada
    vorbeste despre „pizdificarea societatii” (gasiti pe net necenzurat). Eu vorbesc despre o oracaiala generala fara finalitate practica.
    ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-
    Homosexualitatea, drogurile sunt doar fumigene. Au fost si vor fi. Putem doar atenua fenomenul prin implicare directa. Sunt tari care
    au introdus pedeapsa cu moarte ptr consumatori. Si ce ?…. A.I.Cuza a pierdut sustinerea populatiei ptr ca a introdus taxe pe tutun.
    Ex.De curand Germania a importat 42 000 sirieni: masculi tineri, „bronzati”, potenti,etc. Au nemtoaicele material de monta.
    –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-
    Rusia a fost nevoita sa atace Ucraina ca sa-si mentina independenta relativa. A doua oara a fost chiar josnica facand intelegeri cu SUA.
    Marii perdanti sunt UE si …”unii” care au murit fara sa stie pentru ce. Sa lasam prostiile cu patriotismul.
    Rusia lasase in UKR niste baze militare (cum face acum SUA in Siria ca tot am vorbit). In Sevastopol au o mare baza militara navala.
    In 2012 UKR incepe tratativele cu investitorii chinezi ptr cumpararea portului comercial din Sevastopol si constructia unei cai ferate
    spre vest. Initial chinezii au dorit portul Constanta, dar acesta era amanetat. Se apropia sutul in cur: rusii afara din Crimea !
    Putin a pastrat controlul in Marea Neagra (lac rusesc /stiti restul). Si-a vazut interesul.
    ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-
    Actualul razboi este de tip proxy. Sunt convins ca va mai urma cel putin unul. Este o intelegere mondiala ptr controlul si smintirea
    populatiei. Mi-e sila sa vorbesc despre cumpararea datoriei externe a UKR de catre clanul masonic Rothschild (are si „tatuc” acum),
    intalnirea intre Putin si Eric Rothschild cu 2-3 zile inainte sa inceapa razboiul si multe altele….O cocina.
    ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
    In RO este greva profesorilor. Parintii nemultumiti pot sa blocheze in instanta greva. Au la baza text de lege. De ce nu o fac ??
    Pentru ca sunt curve.

  • Atunci, daca suntem putinisti, pana in panze, sa emigram in tara lui Putin, daca tot trebuie sa emigram undeva….. a, nu, am uitat, e dictatura, nu ar fi chiar asa de bine intr-o dictatura. Putin a vorbit frumos la Soci, a fost gazda buna chiar si pentru homosexuali, dar sa traiesc in tara condusa de el.. parca nu mi-as dori, un colonel KGB, nu-si poate conduce tara decat ca un colonel KGB. Lasa, mai bine raman in occidentul asta detestabil, la Paris, sa zicem…
    .
    La desfintarea urss, ucraina era a treia putere nucleara a lumii. I-am cam pacalit la intelegeri sa-i dezarmam nuclear, am tacut malc despre teritorii si le-am lasat asa cum erau, inclusiv Crimeea, nu am cerut nimic. Numai sa-i dezarmam nuclear. Acum hai sa le luam si pe astea, ca-s dezarmati. Smecherie cu ghivent, numita si „apelul cetatenilor rusi”.
    .
    Din bunatatile bunului Putin, doar una:

    https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Crimele_de_r%C4%83zboi_din_invazia_rus%C4%83_a_Ucrainei_din_2022
    .
    Si totusi, daca as fi putinist pana in panze, as emigra in Rusia. Il au pe Putin, au cultura, au arta, au Hermitage, unde poate fi mai bine in lume? Un putinist pana in panze, nu e pana in panze din occident, trebuie sa denonstreze cu fapte.

    • daraga spicy,
      din fericire azi mai poti fi, chiar si indirect, ori de partea Naturii ( neavand nimic importiva Artificializarii…dupa dorinta ) ori de partea Artificialului.
      acuma…altii vor fi si ei de partea Naturii, iar altii vor fi de partea Artificialului,
      deci in final orice pro si orice contra se suprapun peste una din aceste doua destinatii: Natura, Artificialul
      despre Putin, daca tot e vorba despre el:)),…ramane de vazut in care dintre barcile astea se va situa, pina la urma. insa mai important e in ce barca ne urcam noi, cred 🙂

      • deci mai intai vezi de partea cui esti, a Naturii sau a Artificialului si abia dupaia mai vezi care mai sint in barca cu tine,…indirect:))

      • Draga Online,
        Acest articol nu este despre mine sau despre tine, astfel comit probabil o impolitete doar sa te asigur ca sunt cel mai de partea Naturii om cu care ai discutat vreodata. Recunosc, chiar stiind ca o sa te legi de urmatoarea afirmatie si ca, partial, aceasta nu a fost o alegere. Dar tu, de ce scrii atat de …. artificial? Parca mi-ar scrie un calculator cu un numar limitat de notiuni, idei, cuvinte.

        • eu vorbeam despre faptul ca …sa fi, doar un banal exemplu, putinist, e ceva infasurat intr o alta dinamica, ori a Naturii, ori a Artificialului, deci in final ori esti :))naturist, ori esti antinaturist:)))

          scriu artificial, adica …cu egala consideratie? :))
          sau scriu artificial, adica anti:)

          oricum as scrie…asta sint.
          daca as fi altfel, pesemne ca as scrie altfel decit o fac:)
          cum sint? pai…sint cum sint:)))

          • artificial spre fals

          • pai…pot fi eventual invers, fals spre artificial. ( exista ceva chiar mai mult decit falsul, el e artificialul )
            un om care tine care ma defineste ca fiind artificial e demn de luat in seama.
            deci iata ca sint semne ca asa sint, artificial

          • caz in care referinta mea e, evident, Antiadevarul
            tare

          • asta inseamna „indirect natural”: artificial spre fals. (Dar, in cazul tau, ca-mi facusi onoarea sa ma bagi in seama, cand chiar si vorbele si ideile care propovaduiesc Natura sunt cam prea… artificiale, treaba se apropie chiar de un fariseism fatarnic si…. nu mai comentez : ) ).

          • „Putinist” e una, am comentat eu vreodata ceva? Ne respectam reciproc convingerile. Dar „putinist până în pânzele steagurilor albe” e cu totul si cu totul altceva. Poate aici inteleg eu gresit.

          • Fariseism fatarnic:)
            se pare că atunci cînd îi spuneam părintelui sa mi ierte…toate păcatele care există, că dacă n ar fi avut milă de mine Dumnezeu …unul n as fi ratat!, …am zis bine.
            mă retrag, sa nu va fac rău mai mult decit v am făcut, deja

          • Nu te retrage, nu ai facut si nu o sa faci rau nimanui, atata discernamant are oricine…

          • )))
            adică Intr atâta lipsa de discernământ am eu încât sibobfaramande discernământ îți e suficientă pentru a observa asta:)))
            după cum ți am zis, asta Sint și altul nu 🙂
            mulțumesc, deja simt că fac un bine prin…lipsa mea:)), poveste veche :))

          • nu am spus aceste vorbe, nu am zis ca tu ai vreo lipsa de discernamant, din contra, nu imi atribui afirmatii pe care nu le-am facut, reciteste comentariul si nu te mai imbufna de fiecare data cand simti ca nu ai toata dreptatea din univers.
            Face si tu acum ca zecile de „bogdanei” rusofili care colcaiau pe aici cu comentarii la inceputul razboiului si au disparut in neant cand discutiile despre acel razboi s-au rarit. Iti amintest ca am spus din primele zile atunci ca or sa dispara? Iata! Acum putem sa avem si discutii normale, pareri diferite, intrebari , nelamuriri fara sa ne injure „bogdaneii” aceia radicali. Nu o sa-ti spun eu ce sa faci, am o preferinta (sa ramai, desigur), dar e treaba ta.

          • toți oamenii sunt naturali, doar antioamenii sint antinaturali:)
            și sunt…la fel de naturali:)

          • antioameni… putini oameni si-ar jigni semenii cu acest cuvant sau altele asijderea.

          • pai ce, am zis Io că sint mulți că mine?:)))

          • N-ai zis. 🙂 De fapt, admiram cum amesteci ambiguizarea cu emfatizarea a.. orice. (Admiram, la trecut, pentru ca a devenit cliseu si m-am obisnuit.) 🙂 Nici celor de la ziarele comuniste, nu le iesea atat de bine combinatia. Se apropiau cand infierau ceva sau cineva, dar nu atat de tare. Aveau ei clisee ale groazei, dar pe alta constructie.
            PS: Pe asta cu numit oamenii „antioameni” zici ca i-ai spus-o?

          • „sau pe cineva”, sm vrut, scuze.

          • Antioamenii sint oamenii lui Antihrist:)), …le am zis și Io antioamenii, nu m am gândit că se supără cineva:))
            are și Antihrist adepții lui, care pentru a deveni adepți chiar la asta vor renunța, la a fi oameni, alegînd sa fie …antioamenii:)

          • imi imaginam ca despre asta-i vorba, ca doar nu-s tampit. E acelasi lucru, jignesti oameni dupa cum ti se pare tie, fara dovezi, fara…. nimic, cu o teorie in care nu ai respect nici pentru…. stii tu.

          • imi imaginam ca despre asta-i vorba, ca doar nu-s tampit. E acelasi lucru, jignesti oameni dupa cum ti se pare tie, fara dovezi, fara…. nimic, cu o teorie in care nu ai respect nici pentru…. stii tu.

          • PS-ul de la comentariul anterior ramane valabil.

          • ‘cu o teorie in care nu ai respect nici pentru…. stii tu.’

            ce referinta ai folosit atunci cind ai spus asta? 🙂
            de la mine se vede ca am. acuma daca asa se vede …aia e.

          • Aproape orice e sfant, ai redenumit altfel decat in Cartea Sfanta. Eu simt de multe ori nevoia sa fac cruce peste unele texte.
            Nu numai asta, de exemplu, ce ai scris mai sus, ca ala ar avea oameni, exista vreo asa afirmatie in Biblie? Cred ca nu, nu sunt absolut sigur, dar tu esti? ai cautat-o? Daca nu, ce faci, rescrii tu alta? Iar fac cruce, sa fiu sigur.
            Eu zic sa mai stai de vorba cu cine ai spus mai devreme.

          • @online: e raspunsul la intrebarea pentru ce am zis eu ca nu ai respect in comentariul de mai sus, poate nu am fost destul de explicit.

          • antioamenii fix asta nu sint, oameni. deci daca antioamenii sint ai tai, atunci tu fix oameni nu ai :))
            deci nu am zis minunatia pe care ai spus o pentru ca …nu puteam s o spun. eu am spus si o sa mai spun …cit o sa mai pot,
            ca doctrina Anti, de la Antinatura, adica de la Artificializare ( proprie transumanismului ) la Antiom ( care e Noul Om, ala …care va fi nemuritor si va fi ‘facut’ de IACuantica ) e proprie lui Antihrist.
            n am zis nimic nou, am zis …cu alte cuvinte, poate, fix ce a fost deja spus. nimic nu e nou in ceea ce am spus si de altfel nimic nu mai poate fi nou dupa Inaltarea lui Hristos. ce era de ziz s-a zis deja.

            ( Antiomul e ceva clar-cristal,
            …abia iesind din definitia omului nu mai esti om, de asta i se si cere omului …nu sa faca ceva, ci sa ramana ceea ce e, …ceea ce nu va fi cazul cu toti oamenii, unii urmand sa si vanda ‘definitia’ pe 30 de arginti.
            nu ma deranjeaza decloc ca simti ca tre sa faci cruci peste textele scrise de mine 🙂 )

            mie mi s ar parea anapoda …fix invers, adica Antihrist sa fie om:))), abia asta mi s ar parea ca nu suna bine:)))
            adica atita vreme cit Hristos e despre om, mi se pare chiar de bun-simt ca Antihrist sa fie despre …antiom!:)))
            asa mi se are mie:)

          • Asa e, nu ai spus, ai scris: https://www.cristoiublog.ro/putinista-pana-in-panzele-steagurilor-albe/#comment-146772
            .
            Gata, nu mai scriu, vad ca pe aici comentariile sunt mult mai citite decat credeam noi si unii oameni imi duc grija. 🙂 , iar eu nu vreau sa le produc groji.. (profit de ocazie sa ii anunt ca m-am retras din orice fel de activitate, mai scriu doar foarte rar pe un site specializat in stiu ei ce si o fac doar de placere, scuze pentru aceasta paranteza, online)

          • ‘Antioamenii sint oamenii lui Antihrist’

            asta am scris si …creca o sa mai scriu si alta data:)))
            ca daca asa vad io ca e, daia:)

            ti se pare ca azi i se spune minciunii altfel decit ‘adevarul’?

            minciuna, azi, e ‘noul adevar’
            la fel va fi si cu antioamenii, ei vor fi ‘noii oameni’ :))), aia vechi, care au obiceiul sa moara:))), n o sa mai faca doua parale pentru Civilizatie 🙂
            la moda va fi Noul Om ( care numai om nu e, pe celasi model cu Inteligenta Artificiala, care fix inteligenta nu e:))) ) care in fapt va fi doar un …antiom, daia spre ex va avea obiceiul …sa moara greu :)))))))

            daca nu pricepi ceva din ceea ce spun,…intreaba ma :))))

          • adica imi pui ca nu mai scrii si vrei sa te scuz? :))
            nu, nu te scuz, ca tu mi ai zis sa mai raman paici.
            doar pentru tine am ramas,…altfel plecam:))))))))

          • „deci daca antioamenii sint ai tai”
            Asta e scary rau, serios, fi si tu mai atent ce scrii, cum … „si tai”? Chiar ai vrut sa ma sperii?

          • ‘m-am retras din orice fel de activitate’, ici tu,
            iar eu zic ca pe mine Lumea m a biruit:)), chestie care tot un soi de retragere din activitate e:)),
            de unde rezulta ca sintem doi retrasi care discutam, evident ca din perspectiva filozofica, pe tema …la moda pe vremurile astea, ” Metamorfoza sau vremea trecerii de la Inteligenta artificiala la Inteligenta Artificiala Cuantica”, caz in care, evident, in discutie apare Hristos si Antihrist …cam la tot pasul, dua cum poate fi citit mai sus:)))))))))

          • nu stiu, am vazut o afirmatie care mi-a dat un gust amar. e unul care se bucura de problema altuia. las la o parte ca nu spune cine si cum l-a inspirat, nu stie ca problema nu mai poate exista pentru ca nu intreaba. biet om… 🙂

          • ‘Chiar ai vrut sa ma sperii?’

            hei!, nu. nu nu!, cum sa vreau asa ceva?!, era un demers logic, o ‘explicatie’ locica, nu se adresa cuiva anume:)

          • stiu, dar m-a speriat totusi 🙂 ai grija de tine, online. toate cele bune.

          • asemenea. Somn usor! 🙂

    • daca vrei să mă..anulezi pe mine, demersul e inutil:)), demonstrația exista inca dinainte sa te apuci :))
      daca vrei sa anulezi ceea ce zic …cîteodată, asta e iar inutil, pentru că trebuie sa anulezi chiar ‘mersul lumii’ :)))
      prin urmare nu pricep ce urmărești, însă îți doresc succes! 🙂

  • Pe logica asta atunci si Ungaria ar trebui sa invadeze Ardealul, nu? Autoarea? O idioata!

    • „Ce a zis Putin, și ce a vrut Occidentul să se înțeleagă! Ca și acum, ce a făcut Putin și ce a vrut Occidentul să se înțeleagă.”
      :)))

      doamna Liliana, io am fost injurata de mama, paici, asa ca injuraturile sint ca la ele acasa nu doar pe acest blog, ci peste tot in lumea mare:))
      pur si simplu asta e lumea in care traim, a i injura pe altii a devenit ceva de bun simt in Civilizatie
      asa sint ei, adora injuratul , fie el si de mama,
      si asa e Noua Lume, una intoarsa pe dos si cu capul in jos, in care Uratul e ‘noul Frumos’ :)), pesemne ca de asta unii chiar nu si o doresc:))), spre ex Putin :)))))))))))

    • @R. Daneel Olivaw:
      Dezavuez. E o autoare foarte buna, cu foarte mult talent si sensibilitate.

    • Pai romanii se poarta cu ungurii din Ardeal ca și naziștii Azov in Donbas cu populația rusofona? Ungurii au mai multe drepturi și privilegii ca romanii,despre ce vorbim,ce invazie?!
      Comparam mere cu pere?

  • treaba sta in asa fel ( unic in dinamic civilizatiilor ) incat …e suficient sa alegi sa ramai de partea Naturii, adica sa fii …Naturist!:)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *