Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Radiografia unui an irosit. Ne-au pus filme cu cadavre în saci, ne-au furat întrebările și înmormântările

A trecut un an și de pandemie. Va mai amintiți? Ne-au spus de la început până la lacrimi, ne-au construit clipuri cu copii și părinți în casă, izolați. Ne-au desenat inimioare, ne-au pus copiii inocenți să le desenze cu: „Totul va fi bine!”.

Dansau în combinezoane cadre medicale, probabil și ele tâmpite de același val, ne spuneau cum să să ne responsabilizăm și ne mai spuneau ceva ce am uitat. Ne spuneau „De acum nimic nu va mai fi la fel!” Și nu am înțeles.

Au personalizat pe Măria sa, covidul. Ne-au trimis clipuri emoționale în care ne explică pe larg covidul 19, cum a vrut el să oprească planetă ca să ne dea o lecție. Unul după altul am cedat la șantaje emoționale, am cântat în balcoane, pentru că nu dădea bine să fim insensibili. Dovedeai inconștiență, dovedeai că nu îți pasă. Ne-au pus filme cu cadavre în saci, ne-au furat întrebările și înmormântările. Ne-au înregimentat de ne batem pentru un loc pentru un vaccin. Cei care se bat, eu nu sunt unul dintre ei.

Ne-au ascuns tratamente simple și au decontat milioane de euro pentru spitalizarea unui bolnav de covid. O țară întreagă, o Europa întreagă a intrat într-o demență absolută.

Ne-am schimbat tot modul de viață, am acceptat restricții, la cel mai mic simptom de răceală ne-au făcut să isterizăm toată comunitatea din jur. Tușeai, aveai covid, făceai febră, aveai covid, strănutai, aveai covid. Ne-am testat toți cum am apucat că nah, covid.

După un an și, mai mult decât în starea de urgență de acum un an, ne-au închis acasă de la 18 și 20, că nah, covid. Într-un an și de covid ce s-a făcut pentru noi? Nimic. Acum ne repetă iar cuvântul acela care deja mă zgârie pe urechi, poate intrăm în Normaliatate de la 1 iunie…Așa ne spune premierul.

Ce normalitate, măi?

Deja ați distrus două generații, aia de anul trecut de clasa a VIII-a și a XII-a, de i-ați siluit cu măsuri care, se vede, au fost ineficiente, iar acum siluiți a doua generație, să treacă și ei prin ce au trecut colegii lor anii trecuți.

Școala voastră online e o glumă proastă. Cea mai proastă. Ați înghesuit, pe ultima sută, oamenii în magazine până la ora 18. Adică, creați deliberat focare de infecție. Sunt oameni care lucrează, încă, pentru că majoritatea nu mai pot lucra, între orele 9-17. Într-o oră îi înghesuiți pe toți la cumpărături.

Vine primăvară, cresc temperaturile, voi ne spuneați acum un an că la temperaturi crescute covidache se înmoaie. Ce faceți cu noi?

Aveți postacii voștri de serviciu care au reușit să bagatelizeze și protestele și să spuneți țării că sunt făcute numai de cetățeni de etnie rromă care nu mai au ce fură noaptea. Chiar credeți că puteți prosti o țară?

A crescut infracționalitatea cu măsurile voastre. Se atacă fără discriminare societăți comerciale și persoane fizice, pentru că oamenii au rămas fără venituri și nu mai au din ce să trăiască. Distrugeți o țară, în timp ce evaluați spitalizarea unui bolnav de covid la câteva mii de euro.

Cât credeți că o să o mai duceți așa? Ați îngropat o țară. Nu-i bai, toată Europa arată la fel, că suntem cetățeni europeni.

De ce nu a fost îngropată Rusia din cauză de Covid? De ce oamenii se plimbă liberi și fără măști în China?

De ce sunt peste 23 de state în USA care nu mai au niciun fel de restricție?

De ce nu se aude nimic din America de Sud despre pandemia mondială, cum o numiți?

Australia ce face? Că dacă e mondială pandemia, păi atunci să fie.

Ne-ați găsit pe noi, să nu zic prostii proștilor, îngropați în interesele UE, să ne puneți jugul la gât și să ne credeți sclavi.

Istoria se va răzbună!(Sursa: Facebook Adina Daria Lupea-judecătoare)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Radiografia unui an irosit. Ne-au pus filme cu cadavre în saci, ne-au furat întrebările și înmormântările”

  • Aruncatorul prost de bumerang sfarseste cu capul spart. Aveti ce ati votat. Lumea a dorit doar mulie Dragnia si bumerangul a venit inapoi cu putere ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *