În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

Raed Arafat și Horațiu Moldovan dau informații contradictorii

La emisiunea lui Marius Tucă,  miercuri seara, Arafat spune ca asimptomaticii sunt mai contagioși decât simptomaticii.
La Răzvan Dumitrescu, la Antena 3, tot miercuri seara, Horațiu Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătății, spune ca asimptomaticii au o contagiozitate redusă si că, din contră, simptomaticii transmit.
„Puneți-vă fraților de acord ca sunteți oficiali ai statului român si distrugeti increderea oamenilor in autoritati prin astfel de mesaje contradictorii”, a reacționat economistul Adrian Câciu.
Avocatul Dan Chitic a spus că oficialii au întors placa din cauza alegerilor: „Dacă însuși odiosul Dr Horatiu Moldovan “dezvăluie” ceea ce toți știam demult: „contaviozitatea asimotomaticilor e redusă” (sic!), e groasă: PeNaLii par ca se grăbesc sa dezumfle balonul CoVid… probabil ca vor alegerile locale in toamnă! Probabil că sondajele sunt foarte triste pentru PeNaLii filopedofili!”


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Raed Arafat și Horațiu Moldovan dau informații contradictorii”

  • In Romania nu exista nici un pericol ca oameni competenti sa ajunga in functii de conducere!

  • Rau a mai ajuns Romania cand doua persoane asimptomatice la epidemiologie si infectioase discuta despre soarta unor oameni, stabilesc dezastrul economic al tarii Un ministru care nu cunoaste cati asimpromatici sunt din cei pozitivi, poate sa plece inapoi sa opereze, acolo este bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *