Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Rapacitatea naște monștri

Pe orice rețea de socializare pe care o deschizi, nu ai cum să nu dai de un citat motivațional despre bunătate, normalitate, umanitate, bucuria lucrurilor simple și a fericirii.
Corect! Cu toții ne dorim să fim, dar doar atât…ne dorim. Și scriem citate motivaționale sperând să se împlinească.

Viața ne supune la încercări, împrejurările de asemenea, multe lucruri nu funcționează și ne transformă în pesimiști incurabili, însă ceea ce ne ajută mereu să ne revigorăm este un dram de dragoste și iertare.

Oamenii sunt atât de diverși – neînțelegători, iraționali și egoiști, pot fi sinceri și cinstiți, te pot înșela, pot fi măcinați de invidii și frustrări, pot fi orice, dar nu cred că mai știu să fie oameni.
Zilnic ne lovim de mizeria sufletească a celor ce ne reprezintă, zilnic murim și nimeni nu are vină, ardem de vii și nimănui nu îi pasă, murim și pentru că nu putem fi spălați cu apă și săpun, ne mor zâmbetele și bucuria de a trăi, ne dărâmăm mental în neputință, ne scufundăm în sărăcie și durere. Și ce?

Pe ei îi interesează doar să schimbe din funcții, să pună, să se prefacă, să se lupte ba pe un avocat al poporului, ba pe SIIJ, ba pe secretari de stat, de agenții, prefecți și ce mai vor ei. Adică pe putere. Aducătoare de bani și recunoaștere publică.

Dar să privim spre SIIJ! Priviți cine a avizat pozitiv proiectul reziștilor de desființare a Secției de Investigare a Infracțiunilor în Justiție! Nimeni altul decât Florin Iordache. Unul dintre creatorii ei, unul dintre marii oponenți ai statului paralel, marele luptător împotriva abuzurilor și încălcării drepturilor cetățenești. Ce schimbare! Ce repede trădează și se dezic de idealuri, cât de josnici și malefici pot fi acești oameni!

Oare colegii de partid, oarecum atrofiați în idealuri, mai cred în valoarea unui asemenea om? Mai fac scut de apărare? Cât de duplicitar caracterial sunt aceste specimene vândute pe un post călduț și plătit regește de către noi, fraierii și gloata înrobită.

Domnul Grindeanu, sacrificat și terfelit de acest individ pentru care s-a dus lupte să fie Ministrul Justiției, are o altfel de percepție? De fapt, sunt pe același calapod croiți, pe aceleași imoralități clădiți. Mi-ar plăcea să văd o asumare publică și reală, cinstită, nu falsă, din partea lor.

Noi vrem doar să fie bine!
Binele pe care căutăm să îl avem în noi nu poate supraviețui, pentru că oricum este uitat, nu mai poate supraviețui pentru că este măcelărit de realitatea care ne înconjoară.
Suntem blocați în vremuri grele și incerte, dar asta nu ne justifică atitudinea de nepăsare, asta nu înseamnă că nu putem evada și construi.

Să închei în nota motivațională a citatelor cu care ne îmbătăm sufletele. Haideți să lăsăm să ne pătrundă soarele, lumina credința în inimi, să ne bucurăm de micile daruri zilnice, de o floare, o rază de soare, un zâmbet și poate vom trece mai ușor fiecare zi a vieții noastre.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Rapacitatea naște monștri”

  • Pai toti sunt apa si un pamant de la toate partidele,chiar si oamenii din natia asta sunt rai,ca si conducatorii sunt emanatia poporului asta,un popor de oameni rai,conducatori si mai rai,ce ne mai minunam,draga doamna,ce va mai mirati,eu unul nu ma mai minunez de nimic,doar constat mizeria care a devenit natiunea romana,iar la asa popor,asa conducatori(oricum eu constat,si ma lasa rece,pentru ca stiu in mijlocul carui popor traiesc,asa ca nici nu am asteptari de la acest popor,numai un nebun ar mai avea asteptari de la natia asta defecta).Fiecare natiune are conducatorii pe care i merita. 😈 😈 😈

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *